Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 30 wrz 2009, 22:35
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 30 wrz 2009, 22:37
Kendo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 30 wrz 2009, 22:39
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 30 wrz 2009, 22:42
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 30 wrz 2009, 22:50
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 30 wrz 2009, 22:51
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 paź 2009, 11:53
Szybko.Wilmore pisze:Leonardo w moich oczach się skończył jako trener.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 01 paź 2009, 11:59
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 01 paź 2009, 12:07
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 01 paź 2009, 12:16
Pisałem powyżej - jestem w stanie zrozumieć niektóre wyniki Milanu za Leo, szczególnie ten derbowy. Natomiast Leo miał cały okres przygotowawczy i ładnych kilka spotkań w sezonie na przekonanie wszystkich do siebie - to nie jest tak, jak trener wmawia, że brakuje skuteczności, temu zespołowi brakuje wszystkiego, a Leo nie jest w stanie nic wymyślić. Cały zespół się posypał. Krytykę Leo zacząłem jednak nie od zaraz, tylko od wczoraj, każdy interesujący się Milanem kibic piłki widzi, jaki potencjał ma Zurich, jaki Milan, gdzie mecz się odbył, jeśli na dodatek to nie jest przypadek przy pracy, to coś musi być na rzeczy z samym trenerem.cloner pisze:Szybko.Wilmore pisze:Leonardo w moich oczach się skończył jako trener.
Krytykujesz zwalnianie polskich trenerów po kilku nieudanych trenerów, ale jak Twój ukochany Milan przegrywa, to zaraz wielka krytyka Leonardo i chęć jego zwolnienia (zresztą Ancelottiego też chcieliście wszyscy zwalniać).
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 paź 2009, 12:23
Leonardo nowym Guardiola, Di Gennaro nowym Messim, Abate nowym Iniesta. No naprawde niezłe, ale chyba az tak zle to nawet z Gallianim nie jest. Ryba psuje sie od głowy owszem, ale tam sobie chyba nikt nie ubzdurał ze beda nowa Barcelona. To wyglada na zwijanie zabawek z piaskownicy przez pana, który na starość ogłupiał całkowicie. Mam nadzieje ze Massimo zachowa trzezwosc myslenia do ostatnich dni.Yukasz pisze:a ten kto ubzdurał sobie że będziecie drugą Barceloną i go zatrudnił.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 01 paź 2009, 12:58
Nie wiem, czy to jego wymysł, ale sam Galliani mówił, że Leonardo to mediolański Guardiola. Piłkarzy nikt nie porównywał, ale trenera - jak najbardziej.No naprawde niezłe, ale chyba az tak zle to nawet z Gallianim nie jest.
Dokładnie tak. Tym bardziej, że zwyczajnie nie ma za wielu argumentów na poparcie takiej tezy, skoro szejkowie wielu klubów jak dotąd nie zniszczyli - kiedy, skoro takie pieniądze w piłce są od niedawna?A tak juz powaznie smiesza mnie te argumenty o tym ze szejkowie maja nowe zabawki.
Sam nie wiem, kto tu wpisuje coś takiego, wiadomo, że Milan przetrwa, problem jest w tym, kiedy pojawi się nowy inwestor i nowa filozofia prowadzenia klubu. Było Totonero, był kryzys końca lat 90, jest kryzys teraz. Nic nowego, trzeba tylko to przetrwać.Poza tym to wpisy o końcu Milanu sa bardzo mocno przesadzone.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 paź 2009, 13:05
Piłka jest nieprzewidywalna, jak to mówił Jacek Grembocki po porażce Polonii z Podgoricą. A tak na poważnie to w Mediolanie ktoś przegapił tzw zmianę pokoleń.Wilmore pisze:nie da się tego wytłumaczyć kontuzjami kluczowych graczy, więc winny tu jest Leo - składu na wygranie LM i Serie A nie mamy, ale na pokonanie Zurichu aż nadto.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 01 paź 2009, 13:11
Chodzi o sam pomysł z zatrudnieniem zielonego Leonardo na wzór Barcelony którą w poprzednim sezonie zachwycał się cały świat. Uwaga będzie joke - nikt przecież nie chce by zawodnicy Milanu symulowali jak Messi czy puszczali szmaty jak Valdes (koniec żartu, można się śmiać). Inna sprawa że Pep nie był aż tak zielony jak Leonardo.Babel pisze:Leonardo nowym Guardiola, Di Gennaro nowym Messim, Abate nowym Iniesta. No naprawde niezłe, ale chyba az tak zle to nawet z Gallianim nie jest. Ryba psuje sie od głowy owszem, ale tam sobie chyba nikt nie ubzdurał ze beda nowa Barcelona.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 01 paź 2009, 13:18
Boromir
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio