co sądzicie o takiej inicjatywie?
Polecam również http://www.latomusiodejsc.pl/
zapraszam do dyskusji
pzdr

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 18 wrz 2009, 2:10
Rumeczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 18 wrz 2009, 2:52
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 wrz 2009, 8:38
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 18 wrz 2009, 12:45
Wiesz czemu Mikołaj nie ma dzieci ? Bo ma krzywą laske i worek na plecachBienias pisze:Predzej przyjdzie do mnie corka mikolaja niz Pzpn sie rozwiaze czy cos w tym stylu.
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 18 wrz 2009, 14:50
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 01 paź 2009, 18:25
powie mi ktoś za co oni taką kasę dostają?Oto lista premii dla członków Zarządu PZPN w ostatnich sześciu miesiącach:
Antoni Piechniczek - 80 tysięcy złotych
Rudolf Bugdoł - 70 tysięcy złotych
Kazimierz Greń - 60 tysięcy złotych
Jan Bednarek - 40 tysięcy złotych
Janusz Matusiak - 40 tysięcy złotych
Edward Potok - 20 tysięcy złotych
Dodać należy, że Grzegorz Lato wprowadził nowy zwyczaj dla Zarządu PZPN. Każdy członek Zarządu, który zbiera się co trzy tygodnie, kwituje każdorazowo 2 tysiące złotych za samą obecność.
Sam prezes również wprowadził nowe honorarium dla... siebie samego. Jego poprzednik - Michał Listkiewicz zarabiał 15 tys. złotych brutto (podczas 1. kadencji), a potem 18 tys. złotych (podczas 2. kadencji). To niemal trzykrotnie mniej niż pensja samego Lat
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Angelo18 » 01 paź 2009, 18:38
Angelo18
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 paź 2009, 14:05
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 paź 2009, 16:39
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 paź 2009, 19:17
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 02 paź 2009, 19:45
Na ostatnim zjeździe go nie było, bo podobno po mordzie dostał po pijaku... Kwiatkowski chociaż godnie reprezentował PZPN i można było z nim porozmawiać, a z TYM to ja nie wiem jak się będzie układać współpraca...Wilmore pisze:zapijaczony dziwkarz Atlas
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 paź 2009, 19:46
Jak to możliwe, przecież on nie pije.Na ostatnim zjeździe go nie było, bo podobno po mordzie dostał po pijaku...
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 02 paź 2009, 19:49
Wiesz z Kowalem to chociaż można pogadać, pomimo,że ma swoje humory, a ten to dziwkarz, pijak i burak... Większy sado maso w tym środowisku to podobno tylko KołakowskiWilmore pisze:Z tego, co słyszałem, to jest to podobno jeszcze większy cham i pijak od Kowalczyka, ale nie za bardzo w to wierzę, Kowalczyk rekord osobisty za mocno wyśrubował.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 02 paź 2009, 20:27
Menadżerów nie znoszę z definicji, Kołakowski swoje ma za uszami, ale Kowalczyk i Atlas to jednak moi faworyci. Jednego i drugiego mam za bezwartościowych ludzi, jeden fajnie kopał, drugi fajnie czasem coś napiszę, ale obaj prezentują idealnie mizerię moralną polskiego futbolu.bartbuks pisze:Wiesz z Kowalem to chociaż można pogadać, pomimo,że ma swoje humory, a ten to dziwkarz, pijak i burak... Większy sado maso w tym środowisku to podobno tylko Kołakowski
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 02 paź 2009, 23:28
Wiesz, różne kwiatki są w tym środowisku... A niektórzy, co wyglądają na świętych i są stawiani za ideał, wzór, bądź co tam kto lubi, okazuje się, że wykręceni są ostro... np. one dżery dudek...Wilmore pisze:Menadżerów nie znoszę z definicji, Kołakowski swoje ma za uszami, ale Kowalczyk i Atlas to jednak moi faworyci. Jednego i drugiego mam za bezwartościowych ludzi, jeden fajnie kopał, drugi fajnie czasem coś napiszę, ale obaj prezentują idealnie mizerię moralną polskiego futbolu.
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio