jesli lubisz hiszpanska pilek powinnes bys zdruzgotany. Mloda Esp dostaje lanie od byle jakiej ekipe dzis. 10 lat temu Esp lala kazdego,. stad pochodzil wasz iker, wasz guti wasz granero. z mlodzizowek. wasz mata. i silva i xavi i iniesta i ramos i sergi i ferrer i moro i puyol i wielu wielu innych. i luis enriqie i abelardo i hierro. 99% pilkazry w esp pochodzi z mlodziezowki. zal patrzec na to co sie dzis dzieje. prowadza ja ludzie zwiazani z madrytem. od lat 15 do 21. i wszyscy przegrywaja. katrakanka z wegrami, caro z francja, milla tez z francja. dramat. ja nad tym boleje, ale kibica rrealu to malo obchodzi bo real sobie kupi nie?RealFan pisze:Jeśli ktoś kogoś zaatakował to ty mnie w pierwszej odpowiedzi na mój pierwszy wpis w dyskusji.
Niestety taki już jestem, lubię się czepiać i nie lubię jak ktoś przedstawia rozmaite teorie spiskowo-fantastyczne nie mając poparcia w niczym. Czyż nie mam podstaw by nazwać Cię krzykaczem?
Równie dobrze mógłbym napisać coś wyszukanego na temat Barcelony oraz UNICEF-U (na którego temat było już w sieci kilka ciekawych artykułów) i z całą pewnością przyjąłbyś to za pewnik. Prawda?