Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 18 paź 2009, 22:42
DREWNIANY SRACZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 paź 2009, 22:44
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 18 paź 2009, 22:50
DREWNIANY SRACZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 18 paź 2009, 22:51
liam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 paź 2009, 22:54
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 18 paź 2009, 23:00
jesli lubisz hiszpanska pilek powinnes bys zdruzgotany. Mloda Esp dostaje lanie od byle jakiej ekipe dzis. 10 lat temu Esp lala kazdego,. stad pochodzil wasz iker, wasz guti wasz granero. z mlodzizowek. wasz mata. i silva i xavi i iniesta i ramos i sergi i ferrer i moro i puyol i wielu wielu innych. i luis enriqie i abelardo i hierro. 99% pilkazry w esp pochodzi z mlodziezowki. zal patrzec na to co sie dzis dzieje. prowadza ja ludzie zwiazani z madrytem. od lat 15 do 21. i wszyscy przegrywaja. katrakanka z wegrami, caro z francja, milla tez z francja. dramat. ja nad tym boleje, ale kibica rrealu to malo obchodzi bo real sobie kupi nie?RealFan pisze:Jeśli ktoś kogoś zaatakował to ty mnie w pierwszej odpowiedzi na mój pierwszy wpis w dyskusji.
Niestety taki już jestem, lubię się czepiać i nie lubię jak ktoś przedstawia rozmaite teorie spiskowo-fantastyczne nie mając poparcia w niczym. Czyż nie mam podstaw by nazwać Cię krzykaczem?
Równie dobrze mógłbym napisać coś wyszukanego na temat Barcelony oraz UNICEF-U (na którego temat było już w sieci kilka ciekawych artykułów) i z całą pewnością przyjąłbyś to za pewnik. Prawda?
DREWNIANY SRACZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 18 paź 2009, 23:06
liam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 paź 2009, 23:08
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 18 paź 2009, 23:09
DREWNIANY SRACZ
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 18 paź 2009, 23:14
DREWNIANY SRACZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 paź 2009, 23:18
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 18 paź 2009, 23:22
twoje słowa mówią o którym okresie ? w tym poście pisałeś o latach o 80? ośmieszasz się kolego a może masz rozdwojenie jaźni ? i nie pamiętasz co piszesz?nie musisz sie martic, Etusie2. Moj post ktory cytowales jest aktualny. Az nad wyraz aktualny. Sedziowie juz zadbali zeby kolejny rywal Realu nie mial pelnego skladu. Valladiolid dostal dzis 2 czerwa. wykartkowanie. to samo spotkało Teneryfę przed meczem z Madrytem.
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 18 paź 2009, 23:25
DREWNIANY SRACZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 18 paź 2009, 23:27
i gdzie tu napisalem o kupowaniu.Etus2 pisze:twoje słowa mówią o którym okresie ? w tym poście pisałeś o latach o 80? ośmieszasz się kolego a może masz rozdwojenie jaźni ? i nie pamiętasz co piszesz?nie musisz sie martic, Etusie2. Moj post ktory cytowales jest aktualny. Az nad wyraz aktualny. Sedziowie juz zadbali zeby kolejny rywal Realu nie mial pelnego skladu. Valladiolid dostal dzis 2 czerwa. wykartkowanie. to samo spotkało Teneryfę przed meczem z Madrytem.
DREWNIANY SRACZ
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio