Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1082

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 18 paź 2009, 22:42

zacytuj moja wypowiedz albo nie osmieszaj sie ponownie. bo juz to uczyniles wieloktornie. czekam na cytat. a jesli go nie masz to przepros.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 paź 2009, 22:44

Jeśli ktoś kogoś zaatakował to ty mnie w pierwszej odpowiedzi na mój pierwszy wpis w dyskusji.

Niestety taki już jestem, lubię się czepiać i nie lubię jak ktoś przedstawia rozmaite teorie spiskowo-fantastyczne nie mając poparcia w niczym. Czyż nie mam podstaw by nazwać Cię krzykaczem?

Równie dobrze mógłbym napisać coś wyszukanego na temat Barcelony oraz UNICEF-U (na którego temat było już w sieci kilka ciekawych artykułów) i z całą pewnością przyjąłbyś to za pewnik. Prawda?

Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 18 paź 2009, 22:50

real fan
po 1. nie atakuje cie. masz obsesje.
po2. fakty sa niezbite, grupa Hierro. zaprzeczysz? daj argumenty, ja swoje przedsatwilem.

Awatar użytkownika
liam
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 18 paź 2009, 22:51

Hierro i Del Boske pomagają Perezowi?
Co do wczorajszego meczu dzisiaj mogłem w końcu obejrzeć powtórkę. Real znowu zagrał przeciętnie. Pare minut dobrej gry jednak wystarczyło. Lass słabo. Za to parę ładnych przerzutów miał Xabi. Bardzo ładna bramka Higuaina, ale jeśli Real nadal będzie tak grał (chodzi mi głównie o grę obronną) może być ciężko ze zdobyciem jakiś trofeów. Jak już napisał RealFan okres w którym Real miał poczynić postępy chyba powinien się już skończyć, a lepszej gry nie widać. Tak więc liczę na to, że w niedługim czasie zobaczymy chociaż trochę lepszą grę.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 paź 2009, 22:54

Co złego jest w tym, że reprezentacje w Hiszpanii prowadzą ludzie wcześniej związani z Realem? Tylko tyle chcę wiedzieć na temat grupy Hierro.

Bo "najgorsze reprezentacje" to już opinie subiektywne, z którymi jedni się zgadzają, a inni nie.

Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 18 paź 2009, 23:00

RealFan pisze:Jeśli ktoś kogoś zaatakował to ty mnie w pierwszej odpowiedzi na mój pierwszy wpis w dyskusji.

Niestety taki już jestem, lubię się czepiać i nie lubię jak ktoś przedstawia rozmaite teorie spiskowo-fantastyczne nie mając poparcia w niczym. Czyż nie mam podstaw by nazwać Cię krzykaczem?

Równie dobrze mógłbym napisać coś wyszukanego na temat Barcelony oraz UNICEF-U (na którego temat było już w sieci kilka ciekawych artykułów) i z całą pewnością przyjąłbyś to za pewnik. Prawda?
jesli lubisz hiszpanska pilek powinnes bys zdruzgotany. Mloda Esp dostaje lanie od byle jakiej ekipe dzis. 10 lat temu Esp lala kazdego,. stad pochodzil wasz iker, wasz guti wasz granero. z mlodzizowek. wasz mata. i silva i xavi i iniesta i ramos i sergi i ferrer i moro i puyol i wielu wielu innych. i luis enriqie i abelardo i hierro. 99% pilkazry w esp pochodzi z mlodziezowki. zal patrzec na to co sie dzis dzieje. prowadza ja ludzie zwiazani z madrytem. od lat 15 do 21. i wszyscy przegrywaja. katrakanka z wegrami, caro z francja, milla tez z francja. dramat. ja nad tym boleje, ale kibica rrealu to malo obchodzi bo real sobie kupi nie?

Awatar użytkownika
liam
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 18 paź 2009, 23:06

nie chce nic mówić ale Francja zawsze miała dobrą młodzieżówkę.
EOT

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 paź 2009, 23:08

Dobra młodzieżówki przegrały. Aczkolwiek w poprzednich latach też przecież nie wygrywały wszystkiego. Czy to oznacza, że Hiszpania przez to straci utalentowanych chłopaków i nie będą oni w przyszłości tymi, którymi mogliby być wygrywając te turnieje? Trudno w to uwierzyć patrząc na to, jak sukcesy w młodzieżówkach przekładały się przez długie lata na dorosłą kadrę. Czy w związku z tymi porażkami za 5 lat la seleccion będzie lana przez wszystkich?

Sam przyznasz, że dziwnie to brzmi.

Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 18 paź 2009, 23:09

jasne ze miala. ogolnie francja to fajna zawsze druzyna byla. zawsze.
tylko ja sie tak zastanawiam co by bylo gdyby taki realfan - a moze perezfan urodzilby sie w dajmy na to 1975 roku i jego 20 letnie bylby w 1995, kiedy real byl naprawde fajna ekipa, ale bez tych pseudogwiazd jka dzis, nie byl robiony na mega hit. czy wtedy tez by kochal real? jak myslicie?

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 paź 2009, 23:11

Ała.

Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 18 paź 2009, 23:14

zle cos powiedzialem? Nie lubisz wspomnien? Gallego? Gallardo? Sanchez? Chyba ze wolisz Benzeme...

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 paź 2009, 23:18

W takim razie muszę wyprowadzić Cię z błędu.

Fakt, jestem młody, ale moje kibicowanie Realowi zaczęło się jeszcze parę lat przed erą Galacticos za czasów prezydentury Lorenzo Sanza.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 18 paź 2009, 23:22

nie musisz sie martic, Etusie2. Moj post ktory cytowales jest aktualny. Az nad wyraz aktualny. Sedziowie juz zadbali zeby kolejny rywal Realu nie mial pelnego skladu. Valladiolid dostal dzis 2 czerwa. wykartkowanie. to samo spotkało Teneryfę przed meczem z Madrytem.
twoje słowa mówią o którym okresie ? w tym poście pisałeś o latach o 80? ośmieszasz się kolego a może masz rozdwojenie jaźni ? i nie pamiętasz co piszesz?

Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 18 paź 2009, 23:25

do realfan: okej, ale przeciez nie zmierzalismy do tego aby roztrzygnac skad sie wzielo twoje kibiocowanie...!a tu prosze! wysypales sie. chlopaki na bialej mieliby pewnie dobry ubaw.
ale wracajac do tematu. chodzilo tylko o sytuacje w hiszpanii, powiazania hierro, ktore wg mnie, dalem przytklady, sa skandaliczne. plus fatalne wyniki jakie osiagaja mlode reprezentacje tego kraju. poczytaj fora marki, to madryckie pismo, a tam wszyscy chca glowe hierro. za duzo ukladow. dopuki byl santamRIA, , to esp wygrywala wszystko. stad sie wzial nasz cesc:)

Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 18 paź 2009, 23:27

Etus2 pisze:
nie musisz sie martic, Etusie2. Moj post ktory cytowales jest aktualny. Az nad wyraz aktualny. Sedziowie juz zadbali zeby kolejny rywal Realu nie mial pelnego skladu. Valladiolid dostal dzis 2 czerwa. wykartkowanie. to samo spotkało Teneryfę przed meczem z Madrytem.
twoje słowa mówią o którym okresie ? w tym poście pisałeś o latach o 80? ośmieszasz się kolego a może masz rozdwojenie jaźni ? i nie pamiętasz co piszesz?
i gdzie tu napisalem o kupowaniu.
albo sie wytlumacz albo zadam zbanowania goscia za rozpowszechnianie klamliwych tez.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”