Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 18 paź 2009, 23:29
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 18 paź 2009, 23:31
nie, nie to Hierro i Del Boske im każą tak sędziowaćEtus2 pisze:aha czyli teraz obracasz kota ogonemnie mam pytań , kończ waść ... teraz sędziowie nam sprzyjają z własnej woli tak ?
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 paź 2009, 23:32
Wyraźnie chciałeś pokazać jaki ze mnie "perezfan" i ci się nie udało. Może jednak miałeś ukryty cel, którego się nie domyślę bo jestem za mało pojętny.DREWNIANY SRACZ pisze:tylko ja sie tak zastanawiam co by bylo gdyby taki realfan - a moze perezfan urodzilby sie w dajmy na to 1975 roku i jego 20 letnie bylby w 1995, kiedy real byl naprawde fajna ekipa, ale bez tych pseudogwiazd jka dzis, nie byl robiony na mega hit. czy wtedy tez by kochal real? jak myslicie?
Mija się to z jakimkolwiek celem.RealFan pisze:Czy to oznacza, że Hiszpania przez to straci utalentowanych chłopaków i nie będą oni w przyszłości tymi, którymi mogliby być wygrywając te turnieje?
Jak to się stało, że jeszcze masz możliwość pisania... No tak, znajomości. To tak jak w grupie Hierro. Popatrz, wszędzie pomagają.DREWNIANY SRACZ pisze:albo sie wytlumacz albo zadam zbanowania goscia za rozpowszechnianie klamliwych tez.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 18 paź 2009, 23:52
gdzie napisalem nieprawde? albo kogo obrazilem? przepros albo nie rozpuszczaj klamliwych tez. jezeli nie przeprosisz jestes tyle samo wart co ten ktorego starsza sie opisac.RealFan pisze: Jak to się stało, że jeszcze masz możliwość pisania... No tak, znajomości. To tak jak w grupie Hierro. Popatrz, wszędzie pomagają.
.
DREWNIANY SRACZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 18 paź 2009, 23:56
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 18 paź 2009, 23:58
posluchaj, z toba nie bede dyskutowal dopuki nie poznasz realiow hiszpanksiej pilki. teraz dam ci lekcję: sotil, odrob ją.Etus2 pisze:własnie obrazasz , akurat wiem co znaczy mierda (czyt.mierra) ;d pozdro napinaczu
DREWNIANY SRACZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 19 paź 2009, 1:59
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 paź 2009, 10:24
Żesz ja pierdole, gorzej niż z kumanem.DREWNIANY SRACZ pisze:gdzie napisalem nieprawde? albo kogo obrazilem? przepros albo nie rozpuszczaj klamliwych tez. jezeli nie przeprosisz jestes tyle samo wart co ten ktorego starsza sie opisac.
Ostatnio była fajna dyskusja na BO. Też uważasz tak jak twoi ziomale po szalu, że VV najlepszym bramkarzem świata jest oraz, że to co Casillas odbija, to VV łapie?kolejna mierda. zawsze tylko oni musza miec racje. Ci co to czytaja sami wiedzą. Swiat bez mierd. jest lepszy.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 19 paź 2009, 10:31
Pelart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 19 paź 2009, 12:41
DREWNIANY SRACZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 19 paź 2009, 14:40
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 19 paź 2009, 14:42
wasz problem jest taki: jestecie mierdami, krorym ciezko przyzanc ze inna ekipa jest od was lepsza. wy zawsze musiecie byc najlepi. te posty nade mna wszystko tlumaczą. trudno miec do was jakikolwiek szacunek. wy nawet z faktami nie potraficie dyskutowac.
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 paź 2009, 16:26
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 19 paź 2009, 20:50
rozumiem ze mozna obrazac tu do woli. ale sa lepsi i gorsi widac. niedlugo ta strona zamieni sie na rm.com. kto przeciw Realowi to wrog! gratuluje!RealFan pisze:Nie dyskutujmy już więcej z putkowatym ciulem.
DREWNIANY SRACZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 19 paź 2009, 21:08
kto tu obraża ? chyba podszkolić się musisz z hiszpańskiego jeżeli nie zauważyłeś że to słowo jest obraźliwejestecie mierdami,
Etus2
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio