Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 18 paź 2009, 22:13
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 20 paź 2009, 14:31
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 20 paź 2009, 16:24
jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 20 paź 2009, 16:47
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 20 paź 2009, 18:21
Martinho pisze:Wg mnie Ribery jest pilkarzem lepszym niz Kaki czy te beksy za 90 baniek
Pelart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JestemHardcorem » 20 paź 2009, 18:34
Pozwolę się wtrącić. To że Kaka pare lat temu błyszczał i prowadził Milan na szczyty, nie znaczy że daje mu to teraz przewage nad RiberymPelart pisze:Tyle, że Ribery nie poprowadził póki co swojego zespołu do zwycięstwa w Lidze Mistrzów i nie osiągnął nawet połowy tego co wyżej wymienieni zawodnicy.
JestemHardcorem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 20 paź 2009, 18:38
Zagrał w finale Ligi Mistrzów i wygrał ligę angielską ... MałoJestemHardcorem pisze:Becksy
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 20 paź 2009, 18:44
Podaj statystykiJestemHardcorem pisze:A Kaki i Becksy jedyne w czym teraz biją Riberego to sukcesy osiągnięte pare lat temu.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JestemHardcorem » 20 paź 2009, 18:48
Twoim rozumowaniem w tej chwili niegrający Zidane jest lepszym zawodnikiem od Riberegomajer13 pisze:Mało
A wypraszam sobie, nie pisałem nic o Ronaldomajer13 pisze:Jest świetnym zawodnikiem jednak Ronaldo w zeszłym roku od niego grał jednak lepiej
PrześmieszneRealFan pisze:Podaj statystyki
JestemHardcorem

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 20 paź 2009, 20:09
Pisałem o osiagnięciach z tego roku ... Czytać ze zrozumieniem proszęJestemHardcorem pisze:Twoim rozumowaniem w tej chwili niegrający Zidane jest lepszym zawodnikiem od Riberego
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JestemHardcorem » 20 paź 2009, 20:51
majer13 pisze:Czytać ze zrozumieniem proszę
JestemHardcorem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 21 paź 2009, 21:40
Fakt zeby byc lepszym od kogos to trzeba wygrac LM [`]. Szczerze to Franck umiejetnosciami odstaje od reszty graczy Bayernu wiec nie bierz pod uwage dyspozycji druzyny tylko potencjal zawodnika. Inna sprawa ze Ribery sporo pauzowal przez kontuzje w tym roku....Pelart pisze:Tyle, że Ribery nie poprowadził póki co swojego zespołu do zwycięstwa w Lidze Mistrzów i nie osiągnął nawet połowy tego co wyżej wymienieni zawodnicy.
Chodzilo mi o Cristiano Ronaldo popularnego CR7, Mazgaja, Geja, beksy jak kto woli, a nie o BeckhamaJestemHardcorem pisze:Becksy
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 30 paź 2009, 15:19
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 30 paź 2009, 15:32
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 30 paź 2009, 15:45
(L)oczkerson
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio