Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1085

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 21 paź 2009, 20:08

Higuain kontuzjowany więc Benzema i Raul w ataku , szit happens :/ mam nadzieje ze chlopaki sie pokaza z jak najlepszej strony oto sklady:

Casillas; Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo; Lass, Xabi Alonso, Kaká, Granero; Raúl y Benzema

i Milan

Dida; Oddo, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Pirlo, Ambrosini, Seedorf; Pato, Ronaldinho e Inzaghi

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 21 paź 2009, 20:10

Lass po takiej kupie jaką zagrał z fioletowymi powinien siedzieć na ławie. Wolałbym Mahamadou i to 100 razy.

Ogromnie szkoda, że nie zagra Higuain. Może ruszyłby tych żółwi z obrony Milanu, a tak nie ma szybkiego napastnika z dryblingiem :?
Ostatnio zmieniony 21 paź 2009, 20:12 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 21 paź 2009, 20:11

Igła ma małe problemy z mięśniami i z tego co zrozumiałem wypadł całkiem.
Ostatnio zmieniony 21 paź 2009, 20:34 przez Etus2, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 21 paź 2009, 20:11

ednak z drugiej strony do wielkiej formy w jakiej jest Juve tracimy całe 3 punkty w lidze
1. Nikt nie pisze, że JUVE gra dobrze i jest w formie
2. JUVE jednak już grał wyjazdy z Romą, Genoą, Lazio i Palermo, grał z Fiorentiną, każdy kto ogląda serie a wie jak ciężkie to mecze. Milan natomiast grał z Interem i Romą (na własnym stadionie) i wyjazd z Udine. Słowem JUVE obskoczył już prawie wszystkie zespoły walczące o europejskie puchary, Milan w większości grał z zespołami strefy spadkowej.
3. Odwieczne kontuzje (Sissoko, Diego, Del Piero, Marchisio, Tiago, Cannavaro...). Milan tego problemu nieomal nie ma (od teraz GK, Thiago Silva, Gattuso)
Problem jest zupełnie inny czy im się będzie chciało i znajdą odpowiednią motywacje
Nie wierze, że Milanowi poprostu brakuje motywacji. Nie w sytuacji gdzie zespół jest w środku tabeli, czy dostaje baty od Interu. Tu już nawet nie trzeba się motywować, zwykła wściekłość wystarczy...Przecież ci goście to są jednak profesjonaliści, czy nie logiczniejszym wnioskiem jest, że już po prostu nie są wstanie?
Seedorf; Pato, Ronaldinho e Inzaghi
Milan nadzwyczaj ofensywnie. Spodziewałem się dużo bardziej rozbudowanej defensywnej pomocy (Flamini, ewentualnie bardzo pracowity Abate)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 21 paź 2009, 20:18

Mam nadzieję, że podstawowy skład da radę, bo w tej sytuacji jedynym ofensywnym piłkarzem na ławce pozostaje Van der Vaart :lol:

A nie, mamy jeszcze Drenthego :boje się:

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 21 paź 2009, 21:39

hehe Hala Dida :D

gramy zbyt statycznie , wystarczy wybiec (jak Benzema pod koniec 1 polowy) i juz jest groźniej niż czekać na te pożal się boże wrzutki Ramosa (strasznie słabo dziś gra ogółem) , Real bez fajerwerków ale jak widać to na Milan wystaczy , świetnie gra Marcelo i nawet był blisko strzelenia kolejnej bramki :)

ps. R80 nieźle czasem czaruje , jak za starych czasów choć brak mu szybkości już to nadal potrafi zaskoczyć

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 paź 2009, 21:50

Etus2 pisze:ps. R80 nieźle czasem czaruje , jak za starych czasów choć brak mu szybkości już to nadal potrafi zaskoczyć
Jakoś mnie nie to nie dziwi, Ronaldinho juz w tragicznej formie naprzeciw Ramosa zawsze wypadał bdb. Dzisiaj gra padake, choć czasami mu jakies zagranie czy przerzut wyjdzie.

Mecz jesli chodzi o wrazenie artystyczne slabe, bardzo slabe. Mnie w meczach Realu zawodzi bardzo Alonso min. przez niego gra Realu wyglada jak wyglada. Milanowi sie dziwie, ze tak bardzo upodobali sobie granie lewa swoja strona, jak po prawej jest przeciwko nim Marcelo. Moze dwie akcje tamta strona poszły- pato i było widać jakis efekt.

Awatar użytkownika
dominik687
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dominik687 » 21 paź 2009, 21:53

Nie ma to jak el Siete

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 21 paź 2009, 22:09

nie mam pytań panie Cassilas , pierwsza piłka po rękach , druga po fatalnym błędzie ...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 paź 2009, 22:10

Etus2 pisze:Cassilas
A już myślałem, że to Iker miał dzisiaj słabszy dzień, ale jednak broni ktoś inny?

Nie no tego to się nie spodziewałem. Moje pieniądze :/

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 paź 2009, 22:13

Etus2 pisze:nie mam pytań panie Cassilas , pierwsza piłka po rękach , druga po fatalnym błędzie ...
Iker tez człowiek. Bardziej mozna miec pretencje do dwojki Alonso- Lass. Dzieki ich pracy w środku pola Milan ma tyle swobody, ze Massimo czy Pirlo moga spokojnie robić to co zrobili w kilka minut. A jeszcze Zambrotta niezły strzał wykonał.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 21 paź 2009, 22:20

A już myślałem, że to Iker miał dzisiaj słabszy dzień, ale jednak broni ktoś inny?
literówka bo nie patrzyłem jak pisałem , wybacz proszę o nieomylny mistrzu :(

Strusiek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strusiek » 21 paź 2009, 22:37

mam nadzieję że będzie po premii, Real frajerzy i Panie Platini zrób coś z tymi sędziami, karny dla Realu, prawidłowy gol Milanu. Żenua. Iker dzisiaj :oops:
Ostatnio zmieniony 21 paź 2009, 22:42 przez Strusiek, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 paź 2009, 22:40

Wybaczam a jakbyś mi jeszcze oddał pieniądze, które 'ukradł' mi dzisiaj Real to już w ogóle zioooooooom!

Tak na serio to tłumaczenie się literówkami do mnie nie przemawia. Takie nazwisko kibic Realu powinien napisać nogą po ciemku w sekundę. Bez błędu oczywiście. EOT

Real nieźle dał do pieca. Oczywiście wczoraj Barcelona osiągnęła równie słaby wynik, ale po tym co zobaczyłem dzisiaj humor mi się jakby minimalnie poprawił. Pozytywne jest to, że nie tylko my nie będziemy mogli odpuścić meczu LM przed GD. Przynajmniej tak mi się wydaje chociaż musiałbym jeszcze trochę policzyć.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 21 paź 2009, 22:41

Oj współczuje Pellegriniemu , Casillasowi i Kace którzy zagrali dzisiaj ...

Coś czuje że jeszcze z jedna taka wpadka i nasz trener leci :) fatalne widowisko a najgorszy w tym całym przedstawieniu był Kaka który tylko podnosił ręce żeby podawać a nic nie robił . Czemu nie wszedł VdV? Na prawdę nie rozumiem M.P który gada że VdV mu się przyda a jak Real był w tarapatach to grał tragiczny Lass i jeszcze gorszy Kaka .

edit : ah zapomniał bym o R80 aka spina :) pokazał swój poziom zresztą wielka legenda Nesta też nie lepszy :)

Mentor ale Rubin Kazan niewiadomo jakby grając nie będzie Milanem więc spokojnie to u was to gorzej wygląda :)

Karny na Benzemie - prawie trafił w piłkę tamten pan :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”