Casillas; Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo; Lass, Xabi Alonso, Kaká, Granero; Raúl y Benzema
i Milan
Dida; Oddo, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta; Pirlo, Ambrosini, Seedorf; Pato, Ronaldinho e Inzaghi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 21 paź 2009, 20:08
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 21 paź 2009, 20:10
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 21 paź 2009, 20:11
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 21 paź 2009, 20:11
1. Nikt nie pisze, że JUVE gra dobrze i jest w formieednak z drugiej strony do wielkiej formy w jakiej jest Juve tracimy całe 3 punkty w lidze
Nie wierze, że Milanowi poprostu brakuje motywacji. Nie w sytuacji gdzie zespół jest w środku tabeli, czy dostaje baty od Interu. Tu już nawet nie trzeba się motywować, zwykła wściekłość wystarczy...Przecież ci goście to są jednak profesjonaliści, czy nie logiczniejszym wnioskiem jest, że już po prostu nie są wstanie?Problem jest zupełnie inny czy im się będzie chciało i znajdą odpowiednią motywacje
Milan nadzwyczaj ofensywnie. Spodziewałem się dużo bardziej rozbudowanej defensywnej pomocy (Flamini, ewentualnie bardzo pracowity Abate)Seedorf; Pato, Ronaldinho e Inzaghi
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 21 paź 2009, 20:18
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 21 paź 2009, 21:39
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 paź 2009, 21:50
Jakoś mnie nie to nie dziwi, Ronaldinho juz w tragicznej formie naprzeciw Ramosa zawsze wypadał bdb. Dzisiaj gra padake, choć czasami mu jakies zagranie czy przerzut wyjdzie.Etus2 pisze:ps. R80 nieźle czasem czaruje , jak za starych czasów choć brak mu szybkości już to nadal potrafi zaskoczyć
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dominik687 » 21 paź 2009, 21:53
dominik687
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 21 paź 2009, 22:09
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 paź 2009, 22:10
A już myślałem, że to Iker miał dzisiaj słabszy dzień, ale jednak broni ktoś inny?Etus2 pisze:Cassilas
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 paź 2009, 22:13
Iker tez człowiek. Bardziej mozna miec pretencje do dwojki Alonso- Lass. Dzieki ich pracy w środku pola Milan ma tyle swobody, ze Massimo czy Pirlo moga spokojnie robić to co zrobili w kilka minut. A jeszcze Zambrotta niezły strzał wykonał.Etus2 pisze:nie mam pytań panie Cassilas , pierwsza piłka po rękach , druga po fatalnym błędzie ...
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 21 paź 2009, 22:20
literówka bo nie patrzyłem jak pisałem , wybacz proszę o nieomylny mistrzuA już myślałem, że to Iker miał dzisiaj słabszy dzień, ale jednak broni ktoś inny?
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strusiek » 21 paź 2009, 22:37
Strusiek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 21 paź 2009, 22:40
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 21 paź 2009, 22:41
Etus2
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio