Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1088

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 22 paź 2009, 11:19

Słyszałem,że wg Gallianiego Perez trochę przepłacił za Kakę - ponoć w imię dobrych stosunków etc. chce dorzucić wam w ramach zadośćuczynienia - oczywiście gratis - Didę,Oddo oraz Jankulowskiego :wink:

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 22 paź 2009, 12:50

MazurXIII pisze: Bramka Pirlo błędem Casillasa?Bo ja wiem - piłka leciała ponad 120 km/h tuz przy słupku dosyć nieprzewidywalną parabolą (a'la Juninho) dla bramkarza...
Iker mial juz ja na rece. Byl w stanie sparowac ja na rzut rozny.
MazurXIII pisze: uwierz mi,gdyby to był normalny Milan (z sensownymi transferami w lecie typu boki obrony,w formie i bez żółtodzioba na ławce) to w takiej formie Real by skończył gorzej niż Manchester swego czasu na San Siro
Gdyby grali Ronaldo, Higuain i Guti, a Iker zagralby na swoim normalnym poziomie mecz wygladalby inaczej.
Takie gdybanie jest rownie madre co polemizowanie z Drewnianym.

Wygraliscie i macie prawo sie cieszyc. Co nie znaczy, ze zagraliscie wczoraj cos wielkiego. Zadna z druzyn nie zagrala.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 22 paź 2009, 12:52

Zabawny mecz. Zarowno Real jak i Milan nic nie grali, a bledow cala masa. Bramka Didy do kompilacji, chociaz Casillas tez zawinil przy dwoch. Normalnie grupa smierci nam sie zrobila :lol:

Awatar użytkownika
fejkenq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 22 paź 2009, 14:00

Makis pisze:
MazurXIII pisze: Bramka Pirlo błędem Casillasa?Bo ja wiem - piłka leciała ponad 120 km/h tuz przy słupku dosyć nieprzewidywalną parabolą (a'la Juninho) dla bramkarza...
Iker mial juz ja na rece. Byl w stanie sparowac ja na rzut rozny.
MazurXIII pisze: uwierz mi,gdyby to był normalny Milan (z sensownymi transferami w lecie typu boki obrony,w formie i bez żółtodzioba na ławce) to w takiej formie Real by skończył gorzej niż Manchester swego czasu na San Siro
Gdyby grali Ronaldo, Higuain i Guti, a Iker zagralby na swoim normalnym poziomie mecz wygladalby inaczej.
Takie gdybanie jest rownie madre co polemizowanie z Drewnianym.

Wygraliscie i macie prawo sie cieszyc. Co nie znaczy, ze zagraliscie wczoraj cos wielkiego. Zadna z druzyn nie zagrala.
bla bla bo guti zagral 2 mecze dobrze z ogorkami, to juz niektorzy pisza np na fioletowej stronce ze przez to ze gutiego nie bylo przegraliscie..

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 22 paź 2009, 14:45

bla bla bo guti zagral 2 mecze dobrze z ogorkami, to juz niektorzy pisza np na fioletowej stronce ze przez to ze gutiego nie bylo przegraliscie..

Hanry nie zagrał nawet jednego dobrego z ogórkami a jak z Rubinem przegraliście to był puacz na stronkach że jakby był francuz zamiast Pedro to by była wygrana...

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 22 paź 2009, 15:10

Tu się Etus nie wymądrzaj :wink: ,niedawno wyśmiałeś pewną teorię (w temacie dotyczącym ACM) odnośnie Pato i gry na pozycji skrzydłowego,a wczoraj Brazylijczyk sieknął wam 2 bramy grając jako prawy skrzydłowy.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 22 paź 2009, 15:13

chyba mnie z kimś pomyliłeś kolego :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 paź 2009, 15:18

Etus2 pisze:Hanry nie zagrał nawet jednego dobrego z ogórkami a jak z Rubinem przegraliście to był puacz na stronkach że jakby był francuz zamiast Pedro to by była wygrana...
Przypomnij kto grał wczoraj zamiast Gutiego i porównaj klasy piłkarzy a potem porównaj Henryka do Pedro.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 22 paź 2009, 15:55

Makis pisze:Iker mial juz ja na rece. Byl w stanie sparowac ja na rzut rozny.
Najdurniejsza wypowiedź co do wczorajszego meczu. Co to ma znaczyć że miał ją na ręce i był w stanie ją sparować ? Nie chciało mu się czy co ? To było bardzo dobre uderzenie i nie zdążył, nie miał wiele do powiedzenia.
Dida miał wczoraj piłkę już w rękach. Był w stanie ją utrzymać.

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 22 paź 2009, 16:18

Etus - specjalnie dla ciebie:
mazurxiii pisze:Dziś też mimo strzelonej bramki nie zachwycił mnie Pato - dochodzę do wniosku,że ten zawodnik nigdy nie osiągnie klasy Shevy czy Ronaldo jeśli chodzi o pozycję środkowego napastnika - jest po prostu za słaby fizycznie i razi nieskutecznością,natomiast po przejściu na bok ataku to już inna sprawa - dzięki naturalnej szybkości i niezłej technice (choć dziś zepsuł proste przyjęcie piłki przy sam na sam) może być z niego czołowy skrzydłowy świata - poziomu Messiego pewnie nie osiągnie,ale od biedy może być lepszy w tym względzie choćby od takiego Riberego (czyli ścisła czołówka,ale nie top).
Etus2 pisze:"poziomu Messiego pewnie nie osiągnie,ale od biedy może być lepszy w tym względzie choćby od takiego Riberego (czyli ścisła czołówka,ale nie top)"

HAHAHAHA proszę Cię ;)
http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... ml#p469014'

:mrgreen:

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 22 paź 2009, 16:30

Przypomnij kto grał wczoraj zamiast Gutiego i porównaj klasy piłkarzy a potem porównaj Henryka do Pedro.
proszę bardzo

Granero a C.Ronaldo

chyba że karzesz mi mówić o Gutim i Granero , przykro mi ale w tym sezonie pan Gr. gra wielkie g. więc co najmniej podobne porównanie jak do Hanrego i Pedro.

Co do tego co napisałem to pamięć mnie zawiodła , ale uświadomie Cię że Ribery to TOP a nie ścisła czołówka , Zidan uważa go za najlepszego piłkarza obecnie i nie jest to tylko jego zdanie ale dość dużej grupy osób , więc wybrechtałem Cię z powodu nie gry Pato i porównywania go z tymi piłkarzami a powiedzeniu o Riberym że nie jest TOPem.

Awatar użytkownika
fejkenq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 22 paź 2009, 17:05

Dziwnie zeby tak Zidane nie mowił swojemu rodakowi do ronaldo i messiego jeszcze troche mu brakuje.

EOT.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 22 paź 2009, 18:32

Mentor pisze:Przypomnij kto grał wczoraj zamiast Gutiego i porównaj klasy piłkarzy a potem porównaj Henryka do Pedro.
Jeśli chodzi o Henryka z tego sezonu i całkiem niedawno chwalonego przez was Pedro nie widzę różnicy. Przykro mi.

Guti w tym sezonie gra dobrze lub bardzo dobrze w większości spotkań. Gra klasę lepiej od Xabiego czy Kaki i to jest smutne.

Nie będę zwalał winy na kontuzje. To jest wszystko złożona sprawa i jest bardzo dużo błędów również ze strony Pellegriniego. Nie chce mi się teraz o tym pisać, ale jak w meczu ze Sportingiem pewne rzeczy nie będą wyglądały lepiej, to niestety trzeba będzie napisać tego posta, którego unikam jak ognia od jakiegoś czasu.

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 22 paź 2009, 19:36

obawiam się, że posta o pracy Pellegriniego będziesz musiał napisać nie tylko ty bo frustracja powoli rośnie

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 paź 2009, 20:15

Etus2 pisze:proszę bardzo

Granero a C.Ronaldo
Moja pytanie okazało się ponad Twoje możliwości. Spróbuję zatem zadać je inaczej.

Gdyby wczoraj Guti był zdolny do gry to za kogo by zagrał i jak wiele zyskałby na tym Real?

Pedro jest chwalony, ale jednak nie przez wiele osób. Chyba raczej jestem jednym z nielicznych bo łatwiej znaleźć takich, który jego gra irytuje. Chłopak unika dryblingów i choćby mu zostawić pas startowy prost pod bramkę Ikera to i tak będzie szukał podania. Napastnik nie może tak grać.

PS:

Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”