Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 22 paź 2009, 11:19
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 22 paź 2009, 12:50
Iker mial juz ja na rece. Byl w stanie sparowac ja na rzut rozny.MazurXIII pisze: Bramka Pirlo błędem Casillasa?Bo ja wiem - piłka leciała ponad 120 km/h tuz przy słupku dosyć nieprzewidywalną parabolą (a'la Juninho) dla bramkarza...
Gdyby grali Ronaldo, Higuain i Guti, a Iker zagralby na swoim normalnym poziomie mecz wygladalby inaczej.MazurXIII pisze: uwierz mi,gdyby to był normalny Milan (z sensownymi transferami w lecie typu boki obrony,w formie i bez żółtodzioba na ławce) to w takiej formie Real by skończył gorzej niż Manchester swego czasu na San Siro
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 22 paź 2009, 12:52
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 22 paź 2009, 14:00
bla bla bo guti zagral 2 mecze dobrze z ogorkami, to juz niektorzy pisza np na fioletowej stronce ze przez to ze gutiego nie bylo przegraliscie..Makis pisze:Iker mial juz ja na rece. Byl w stanie sparowac ja na rzut rozny.MazurXIII pisze: Bramka Pirlo błędem Casillasa?Bo ja wiem - piłka leciała ponad 120 km/h tuz przy słupku dosyć nieprzewidywalną parabolą (a'la Juninho) dla bramkarza...
Gdyby grali Ronaldo, Higuain i Guti, a Iker zagralby na swoim normalnym poziomie mecz wygladalby inaczej.MazurXIII pisze: uwierz mi,gdyby to był normalny Milan (z sensownymi transferami w lecie typu boki obrony,w formie i bez żółtodzioba na ławce) to w takiej formie Real by skończył gorzej niż Manchester swego czasu na San Siro
Takie gdybanie jest rownie madre co polemizowanie z Drewnianym.
Wygraliscie i macie prawo sie cieszyc. Co nie znaczy, ze zagraliscie wczoraj cos wielkiego. Zadna z druzyn nie zagrala.
fejkenq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 22 paź 2009, 14:45
bla bla bo guti zagral 2 mecze dobrze z ogorkami, to juz niektorzy pisza np na fioletowej stronce ze przez to ze gutiego nie bylo przegraliscie..
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 22 paź 2009, 15:10
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 22 paź 2009, 15:13
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 paź 2009, 15:18
Przypomnij kto grał wczoraj zamiast Gutiego i porównaj klasy piłkarzy a potem porównaj Henryka do Pedro.Etus2 pisze:Hanry nie zagrał nawet jednego dobrego z ogórkami a jak z Rubinem przegraliście to był puacz na stronkach że jakby był francuz zamiast Pedro to by była wygrana...
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 22 paź 2009, 15:55
Najdurniejsza wypowiedź co do wczorajszego meczu. Co to ma znaczyć że miał ją na ręce i był w stanie ją sparować ? Nie chciało mu się czy co ? To było bardzo dobre uderzenie i nie zdążył, nie miał wiele do powiedzenia.Makis pisze:Iker mial juz ja na rece. Byl w stanie sparowac ja na rzut rozny.
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 22 paź 2009, 16:18
mazurxiii pisze:Dziś też mimo strzelonej bramki nie zachwycił mnie Pato - dochodzę do wniosku,że ten zawodnik nigdy nie osiągnie klasy Shevy czy Ronaldo jeśli chodzi o pozycję środkowego napastnika - jest po prostu za słaby fizycznie i razi nieskutecznością,natomiast po przejściu na bok ataku to już inna sprawa - dzięki naturalnej szybkości i niezłej technice (choć dziś zepsuł proste przyjęcie piłki przy sam na sam) może być z niego czołowy skrzydłowy świata - poziomu Messiego pewnie nie osiągnie,ale od biedy może być lepszy w tym względzie choćby od takiego Riberego (czyli ścisła czołówka,ale nie top).
http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php ... ml#p469014'Etus2 pisze:"poziomu Messiego pewnie nie osiągnie,ale od biedy może być lepszy w tym względzie choćby od takiego Riberego (czyli ścisła czołówka,ale nie top)"
HAHAHAHA proszę Cię
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 22 paź 2009, 16:30
proszę bardzoPrzypomnij kto grał wczoraj zamiast Gutiego i porównaj klasy piłkarzy a potem porównaj Henryka do Pedro.
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 22 paź 2009, 17:05
fejkenq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 22 paź 2009, 18:32
Jeśli chodzi o Henryka z tego sezonu i całkiem niedawno chwalonego przez was Pedro nie widzę różnicy. Przykro mi.Mentor pisze:Przypomnij kto grał wczoraj zamiast Gutiego i porównaj klasy piłkarzy a potem porównaj Henryka do Pedro.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 22 paź 2009, 19:36
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 22 paź 2009, 20:15
Moja pytanie okazało się ponad Twoje możliwości. Spróbuję zatem zadać je inaczej.Etus2 pisze:proszę bardzo
Granero a C.Ronaldo

Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio