Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1091

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 paź 2009, 21:58

Jarzinho pisze:Wszyscy zaczynaja z Realem grać otwarta pilke
Chcesz mi powiedzieć, że Sporting grał dziś otwartą piłkę? :lol: Przecież oni dziś dążyli do zera z tyłu i od czasu do czasu kontrowali. Kibice gospodarzy byli przeszczęśliwi z remisu.

Liniowy nas okradł z bramki Raula, a byłoby zwycięstwo. Villarliga.

Nie wiem też, jak Granero mógł nie wykorzystać tak idealnej sytuacji, jaką miał.

Mamy 0:0 po naprawdę żenującej grze, kontuzję Garaya i nie wiem co jeszcze. Myślałem, że Real z Milanem zagrał słabo. Myślałem tak, bo wówczas nie widziałem jeszcze meczu z Gijon. Brak słów, dobrze, że z moim postem nie czekałem do końca dzisiejszego spotkania, bo byłby smutniejszy.

Mentor obstawiłeś? :P

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 24 paź 2009, 22:00

Panowie, różaniec do ręki i modlimy się o zdrowie Cristiano i Higuaina, bez nich nie ma kto ciągnąć gry

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 paź 2009, 22:04

RealFan pisze:Chcesz mi powiedzieć, że Sporting grał dziś otwartą piłkę? Przecież oni dziś dążyli do zera z tyłu i od czasu do czasu kontrowali. Kibice gospodarzy byli przeszczęśliwi z remisu.
Nie wiem, ale szczegolnie po pierwszej polowie odnosilem wrażenie, że to Sporting jest czesciej przy pilce, atakuje. Stawarza lepsze sytuacje. Real klepal pilke miedzy srodkowymi obroncami a Diarra i Alonso.
Druga polowa lepsza moze po stronie Realu, ale ostatnie 10 minut to jakas zenada, mogli jeszcze środkowych obroncow tak ja to robi Bayern wyslać do napadu, bo tyle wrzutek bez wiekszego sensu dawno nie widziałem.
Nie jestem pewien, ale raczej sedzia odgwizdał reke Vaarta a nie spalonego Raula.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 24 paź 2009, 22:10

Jarzinho pisze: Nie jestem pewien, ale raczej sedzia odgwizdał reke Vaarta a nie spalonego Raula.
To nie był Kaka przypadkiem?

Awatar użytkownika
fejkenq
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fejkenq » 24 paź 2009, 22:17

ta kaka chyba

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 25 paź 2009, 1:20

Taa, i po co bylo zostawic Robbena, skoro mozemy szalec obecnym skladem tak jak to bylo widac dzisiaj, yeah. Szkoda gadac. czekamy co dalej.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 25 paź 2009, 10:15

Alonso nie może grać swoich firmowych krosów gdyż nie mamy skrzydłowych z prawdziwego zdarzenia. W Liverpoolu zaraz po odbiorze piłki Kuyt i Benayoun przyklejali się do linii bocznej więc widać było ręce i nogi przy szybkich akcjach ofensywnych.

Co do transferów. Gdybyśmy zamiast Benzemy wcześniej wykupili Davida Ville, a na bok piłkarza z charakterystyką Jesusa Navasa, do tego jeszcze jakiegoś solidnego lewego obrońcę (nie koniecznie z najwyższej półki) to Ten skład byłby idealny

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 paź 2009, 11:00

Jak ktoś z boku jednak się pojawi i Xabi próbuje zagrać mu długą piłkę to nadzwyczaj często robi to niedokładnie. Nie jest tak, że w ogóle nie może tego grać, bo Marcelo czy Ramos albo inny Drenthe na tym boku jednak się czasem pojawi. Nie popadajmy w skrajności. Po prostu boczny obrońca nie zawsze może wyjść i sam boczny obrońca to na skrzydle zdecydowanie zbyt mało.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 25 paź 2009, 11:25

Premo pisze:[k****], ale żenada. Nie spodziewałem się aż tak słabej gry ze strony Realu. ['] W dupie mam to, że Raul strzelił prawidłowego gola, z takim zespołem jak Sporting mając taką kadrę powinno się wygrywać bez większych niejasności czy stresów.

prawidlowego :lol:

jak wiadomo w pilce noznej przyjmowanie pilki reka jest dozwolone :beer:

podpowiem - nie raul ja przyjal reka a podajacy. stad rzut wolny dla gijon a brak gola dla galaktycznych dwa

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 paź 2009, 11:33

Zostało to już wcześniej napisane. Ale chciałeś się napiąć. Udało ci się.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 25 paź 2009, 12:00

nie chcialem sie napiac. czytalem po kolei

ale na fioletowej i wsrod kilku osob popularna jest teza ze sedzia okradl real z gola raula

dlaczego? widac justin.tv musial przyciac

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 25 paź 2009, 12:28

nie każdy siedzi na trybunach SB co mecz tak jak ty na trybunach CN ;(

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 paź 2009, 13:26

Ręki Kaki można było nie wychwycić, zwłaszcza, że powtórka w trakcie meczu jej nie pokazała, tylko było wstrzymanie w momencie podania. Też byłem pewien, że gol był prawidłowy i dopiero jak włączyłem sobie powtórkę po meczu zobaczyłem, że była ręka. :wink:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 paź 2009, 14:44

Etus2 pisze:nie każdy siedzi na trybunach SB co mecz tak jak ty na trybunach CN
Co ma CN wspolnego z tym co napisał rkoeman, co ma SB wspolnego. spotkanie było na na El Molinón. Sytuacja była pokazywana podczas relacji 2-3 razy i mozna było do tego dojsc. Zreszta pokazywana byla reakcja sedziego, wiec spalonego szybko mozna było wykluczyć.
Leszek cos wczoraj wspominał, ze Raul robi wszystko, zeby odcinać podczas spotkan Benzeme od podan, zeby sie go pozbyć. :P Fajna teoria, moze i prawdziwa.
Real czeka sporo pracy, bo druga linia wyglada slabo jesli chodzi o prowadzenie gry i narzucanie jakiegos stylu, Kaka fajnie wygaladał krucje niz "pichichi" Sneijder. przynajmniej wiadomo ile w tym było zasługi Ronaldo a ile samego Brazylijczyka. Alonso przed podpisaniem kontraktu mogl sobie zastrzec, ze dobra gra z jego strony bedzie tylko kiedy beda skrzydlowi. Choc nie wiem ilu skrzydłowych na świecie doszlo by do jego przerzutów czy podan- obstawiam, że zaden. Prawde mowiac Lass robi lepsze wrazenie od Hiszpana.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 paź 2009, 16:45

Zły Raul nie pozwala Benzemie grać w piłkę. Ile można z tymi głupotami?

Jak Karim zacznie trochę biegać, to z całą pewnością podań będzie miał więcej. Mimo to "mała ilość podań" nie przeszkadza mu w traceniu około 10 piłek na mecz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”