Liverpool (zbiorczy) - Strona 159

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 25 paź 2009, 17:13

red85 pisze:Sędzia fatalny
:rotfl: :rotfl: :rotfl: To my chyba inny mecz oglądaliśmy - sędzia nie wykroczył poza zwyczajne tzw. gospodarskie sędziowanie - żadnej z drużyn nie skrzywdził (aczkolwiek ja dałbym czerwo dla Carraghera za faul na Owenie - chociaż widziałem wiele takich sytuacji,gdzie sędzia dawał właśnie żółtą).
Bramka Torresa,palce lizać - to chyba najlepszy obecnie środkowy napastnik na świecie - żeby z Ferdinandem na plecach tak wykończyć akcję...

BTW - dzisiaj Vidic (czerwo) i Berbatow (w ogóle nie istaniał) błysnęli - no,ale wg kibiców MU pierwszy to najlepszy obrońca Premiership (który wylatuje w 3 kolejnym meczu z Liver - to chyba jakiś rekord),a drugi różni się od Ibry tylko nazwiskiem na koszulce :lol:

Poza tym rozwalały mnie wrzucane co chwilę piłki plażowe - czyżby na naszych oczach narodziła się nowa tradycja :D ?
Ostatnio zmieniony 25 paź 2009, 17:17 przez MazurXIII, łącznie zmieniany 1 raz.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 25 paź 2009, 17:16

Loker pisze:sedzia okradł manure :boruta:

evra to gigant a vidic z ferdkiem zjadają wszystkich

z cyklu kolejny dzień z życia czerwonego frustrata 85
:rotfl:
Fakt, mam wiele powodów do frustracji. Na pewno więcej niż Ty :boruta:

Tylko jakiś frustrat potrafi w moim poście dostrzec, że zwalam całą winę na sędziego. Powiedziałem, że nie zagraliśmy dobrze i z pewnie nie zasługiwaliśmy nawet na punkt. CO nie zmienia faktu, że sędzia był fatalny...

PS Vidić dla mnie nie jest tak świetny jak co niektórzy go malują, ale z pewnością nie jest tak słaby jak twierdzi mój poprzednik. A Berba?Za to Ibra w każdym wielkim meczu zachwyca piłkarski świat...

ps 2
Carragher 2 razy faulował piłkarzy wychodzących na czystą pozycję, a kartkę dostał jedną. Arbiter dyktował faul gdy potykał się o własne nogi Torres, a jak z wślizgami na wysokości kolan latali Carrager, a Giggsa na wysokości pola karnego był odpychany to nic. Berba dostał kartkę za nic, a faulujący non stop Lucas nic. Świetny arbiter.

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 25 paź 2009, 18:46

Nie przesadzaj red, sędzia mylił się w obie strony i po słabym meczu jaki dziś zagraliśmy o arbitrze nawet nie ma co pisać. Nie sędziował dobrze ale sami byliśmy dziś sobie winni. Smutne, 3 kolejny przegrany mecz z Liverpoolem i zamiast wywalić ze stołka Beniteza i pokonać osłabiony brakiem Gerrarda Pool znowu wracamy bez punktów i w tabeli jesteśmy za Chelsea.

Liverpool zasłużył na zwycięstwo bo dzisiaj był zwyczajnie lepszy. A my mimo, że ostatnio regularnie wygrywaliśmy cały czas nie gramy tego co trzeba. Brakowało dziś błysku, właśnie dziś zabrakło kogoś takiego jak Ronaldo. Liverpool nie zagrał jakichś kosmicznych zawodów, jak dla mnie poza obroną nie grali dużo lepiej niż z Lyonem ale to my zagraliśmy zwyczajnie słabo. Tak jak wspomniano mecz zawaliliśmy w środku pola, jak pisałem przed meczem, brakowało dziś Fletchera w formie. Nie było nie wiadomo jak tragicznie ale taką grą nie zwojujemy Europy. Po prostu przykro bo żaden z ligowych klasyków nie ma dla kibica MU takiej wartości jak ten z Liverpoolem a my zamiast się odegrać za 1:4 znowu przegrywamy.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 paź 2009, 19:07

przegralismy zasłuzenie co nie oznacza zę sędzia był slepy, ale co tam kibic klubu ktory nie zyje w europie od 4 lat sobie używa a mazur jak zwykle sobie musi pojechacc po vidicu. szkoda tylko ze ten dzisaj poza 1 faulem wygrał wszystkie pojedynki z Torresem ale co tam jedziemy z nim. Berba zagrał slabiej i już :boruta:
Zlatan w kazdym meczu wymiata....

Co to za gadka woogóle? Roo zagrał jak smolarek i tak jest wielkim graczem

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 25 paź 2009, 23:06

Co wy znowu o tym Zlatanie? Jakis kompleks chyba macie,albo nie mozecie sobie poradzic z faktem, ze koles jest po prostu zajebisty.

Mecz dla postronnego widza sredni. Malo okazji bramkowych, ale wiadomo takie mecze trzeba po prostu obejrzec. United za wiele do zaoferowania dzisiaj nie mialo, chociaz Liverpool dzo lepszy wcale nie byl. Myslalem, ze United to wygra, bo grali z Liverpoolem, ktory jest (byl) w jednym zwiekszych kryzysow od czasow Beniteza i do tego bez Gerrarda. Po prostu daliscie ciala.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 25 paź 2009, 23:38

mistyk pisze:Jakis kompleks chyba macie,albo nie mozecie sobie poradzic z faktem, ze koles jest po prostu zajebisty.
Nie ma kompleksu. Faktycznie koleś jest zajebisty. Zresztą tak samo jak Berba.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 paź 2009, 23:40

Co wy znowu o tym Zlatanie? Jakis kompleks chyba macie,albo nie mozecie sobie poradzic z faktem, ze koles jest po prostu zajebisty.
:boruta: Zobacz kto zaczął pisać o Zlatanie(oczywiście kompletne brednie, bo wszyscy kibice United jak jeden mąż stwierdzili, że Zlatan jest piłkarzem lepszym od Berby, ale Mazur swoje) , a potem zacznij bredzić...

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 25 paź 2009, 23:43

Właśnie w tym problem,że nie tak samo.Bułgar w Serie A by sobie na 100% nie poradził - a przynajmniej nie w stopniu pozwalającym mu decydować o obliczu drużyny takiej jak Inter czy nawiązaniu walki o koronę króla strzelców.Również z miejsca raczej nie zastąpiłby Eto'o w Bacelonie...
no ale Brebatov=Ibrahimovic :rotfl:
Kamil232 - nie chce mi się szukać odpowiednich cytatów,ale jeden z nich masz powyżej.BTW - Ferguson przepłacił za Bułgara jak swego czasu za Verona,a wy na siłę robicie z niego gwiazdę światowej piłki tak jak z Vidica :roll:
Ostatnio zmieniony 25 paź 2009, 23:45 przez MazurXIII, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 paź 2009, 23:44

A ten dalej swoje... :haha: No trzymcie mnie :haha:

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 25 paź 2009, 23:46

Spokojnie - jeszcze kilka takich spotkań jak dzisiaj - to może przejrzysz na oczy...

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1544
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 25 paź 2009, 23:58

MazurXIII ja uważam, że nie masz racji tak bardzo krytykując Vidica, jest to jeden z lepszych obrońców w Lidze Angielskiej, w dzisiejszym meczu też nie popełnił jakoś wielkich błędów, czerwona kartka? nie może to przyćmić jego niezłego występu w dzisiejszym meczu, dużo gorzej zagrał dzisiaj jego partner ze środka obrony...a mówienie, że jakiś zawodnik na 100% nie poradziłby sobie w jakiejś lidzie jest co najmniej śmieszne...

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 26 paź 2009, 0:24

Mazur po co z siebie robisz jeszcze wiekszego idiote?
to takie trendy byc leszczem i specialnie porowowac? bo jesli robisz to specialnie to przestało to ludzi smieszyc, jesli tak naprawde pojmujesz rzeczywitosc to zrob na łaske i juz nie pisz, bo doprawdy poziom merytoryczny prezentujesz wrecz zerowy.

eto veron... ja...ole :haha:
Ostatnio zmieniony 26 paź 2009, 0:41 przez MGiggs, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 26 paź 2009, 0:37

Spokojnie - jeszcze kilka takich spotkań jak dzisiaj - to może przejrzysz na oczy...
Ale na co ja mam przejrzewać. Prosze poszukaj tych cytatów. Ja, Red, MGiggs itd. wszyscy przyznaliśmy, że Zlatan jest lepszym piłkarzem. Więc o czym ty człowieku bredzisz?
MazurXIII ja uważam, że nie masz racji tak bardzo krytykując Vidica
Nie tylko Ty tak uważasz. 99% tegoż forum przyzna, że Vidic to światowy top na środku obrony, no ale jest jeszcze Mazur :mrgreen:

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 26 paź 2009, 0:51

Berba zagrał srednio ale zagrał na obrone z ktora Zlatan raczej sie w lidze Hiszpanskiej nie spotka
W lidze Włoskiej Zlatan też strzelał mnóstwo goli, a tam gra defensywna jest na wysokim poziomie. I nie chodzi o nazwiska, ale o organizację gry. We Włoszech zostawia się bardzo mało miejsca, przywiązuje się gigantyczną wagę do poruszani się formacji, nie zostawia się wolnego miejsca pomiędzy obroną a bramkarzem, nie pozwala się rywalowi przyspieszyć gry. Być nie krytym prawie się nie zdarza i naprawdę nawet lolki z Chievo wiedzą co mają w obronie robić i dlatego też taki Quaresma czy Ronaldinho nie potrafi "pojeździć" po nawet takiej Sienie czy Livorno. W takiej lidze Hiszpańskiej większość zespołów gra z włoskiego punktu widzenia piłkę amatorską w obronie, co do Anglii to inna sprawa...
To tak odnośnie tych lolków :P
A co do Berby, to nie da się ukryć, że to dobry gracz, choć do światowej czołówki mu jednak daleko. Owszem świetnie panuje nad piłką, bardzo dobrze współpracuje na boisku, ale nie potrafi tak przyspieszyć jak najlepsi, nie potrafi tak dobrze wyjść na pozycję, jak na swój wzrost też by mógł być groźniejszy w powietrzu, no i strzela mało...
Milito zjada go na śniadanie, a gość jeśli chodzi o panowanie nad piłką i gre zespołową jest też świetny

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2325
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 26 paź 2009, 4:36

Pytanko do kibiców Liverpoolu, czy Liverpool w Carling Cup też gra mlodziakami czy raczej swoim normalnym składem?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”