Postaram sie byc w miare powazny ale jak wiadomo faceci maja sklonnosci do zartow na ten temat (dlatego zapraszam z tego miejsca panie do dyskusji he he).
Nie bede pisal ile mialem dziewczyn bo ktos pomysli ze sie chwale i zacznie sie licytacja.Osobiscie lubie dziewice.
Generalnie lubie miec swiadomosc ze zostane zapamietany jako "pierwszy chlopak".To mile prozne uczucie
Tutaj warto apel wystosowac do mlodszych uzytkownikow forum ktorzy jeszcze "tego" nie robili zeby nie traktowali dziewczyn przedmiotowo i tylko jako obiekt seksualny.To moze sie naprawde dla takiej dziewczyny zle skonczyc.One maja troszke inne podejscie do seksu niz faceci.Bardziej uczuciowe ze tak to nazwe.
Jednoczesnie lubie mlodsze dziewczyny (nastolatki) co ma bardzo duzy zwiazek z lubieniem "nieskalanych dziewczyn" Tak to jest ciekawie zrobione ze zazwyczaj faceci lubuja sie w mlodszych dziewczynach a dziewczyny w starszych facetach (podobno zapewniaja bezpieczenstwo czy jakos tak).Mi to pasuje
Hmm co by tu jeszcze napisac?Seks to taki zlozony temat ze nie ogarne wszystkiego na raz a nie chce przy okazji kogos obrazic.
To moze przejde do rad
Z niedoswiadczonymi dziewczynami jest tak ze slabo im wychodzi seks oralny tzn rysuja zebami bo nie wiedza jak sie zabrac.Rzadko zdarza sie prawdziwy samorodny talent
Ok koniec rad.
Tutaj mozna tez poruszyc temat seksu bez milosci.Ja jestem jak najbardziej za i uwazam ze nie potrzeba milosci do seksu.Ale seks do milosci juz jest potrzebny
Dobra rozpisalem sie troche poczekam co inni powiedza potem jeszcze cos dodam.