Post Wyświetl pojedynczy post autor: eltacos » 28 paź 2009, 14:21
eltacos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 paź 2009, 13:23
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 29 paź 2009, 13:27
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 paź 2009, 15:02
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 29 paź 2009, 15:43
Za Beenhakkera było źle? Przecież awansowaliśmy na EURO, dopiero później zrobił się syf.Kamil232 pisze:http://sport.interia.pl/raport/elms2010 ... re,1366559
Brzmi dobrze, zobaczymy jak będzie w praktyce. Jednego jestem pewien, gorzej niż jak za Beenhakera nie będzie i to jest optymistyczne
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 29 paź 2009, 15:52
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 29 paź 2009, 16:56
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 paź 2009, 14:01
Wojtkowiak i Jodłowiec to zawodnicy jak najbardziej na kadre. Wojtkoiwak nie zawiodł w spotkaniach jakich grał. Tym bardziej, ze na środku obrony- a tam powinien grac Grzegorz nie mamy zbyt ciekawych zawodnikow.Fishbone pisze:Ja jestem zadowolony! U niego, to chyba nie będzie zaskoczeń typu: Polczak, Wojtkowiak, Jodłowiec, Bieniuk i innych przypadkowych karierowiczów.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 30 paź 2009, 15:22
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 paź 2009, 15:59
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 paź 2009, 16:30
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 paź 2009, 16:46
To kogo ma powolywac, kaleki pokroju Polczaka i pokazywać calej Polsce to co wszyscy wiedza.Wilmore pisze:Szkoda tylko, że powołania dobrych piłkarzy teraz mijają się z celem - takie rzeczy robi się na eliminacje, a nie mecze towarzyskie. Teraz trzeba budować kadrę na ME, tymczasem Smuda zaczyna swoją pracę od podlizywania się kibicom - wspaniale.
Błedne myslenie. Co ma wiek do gry, powinni grać najlepsi, dlaczego za 2,5 Kosa ma być juz za słaby. Tak samo mozna powiedziec o kilku innych.czeher pisze:Co kosa bedzie solba prezentowac za 2 lata? za 2,5 Po co potykajacy sie Janusz G...Rogera mialo nie byc, reszta chyba optymalna
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 30 paź 2009, 17:02
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 paź 2009, 17:20
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 30 paź 2009, 17:35
Powiem Ci, że według mnie w chwili obecnej najlepszym rozwiązaniem jest Kowalewski. Po nim pora właśnie na Kuszczaka. Boruc sobie zrobił sabotaż w kadrze zachowaniem i grą i teraz lepiej będzie dla niego, jak skupi się na grze w Celticu mimo, że jest podstawowym zawodnikiem. Dla Kuszczaka szansa, bo nigdy nie dostawał szansy zagrać normalnie na koszt właśnie Boruca, Fabiańskiego czy ostatnio Dudka. Nawet taki Załuska był powoływany.cloner pisze:Kadra ok, ale bramkarz to taka newralgiczna pozycja, że ni chu-chu, tam trzeba GRAĆ! A Kuszczak i Szczęsny nie grają. Reszta jakoś trzyma się kupy, choć dla mnie ewidentnie w kadrze powinni być Boruc i Lewandowski.
Fishbone
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio