Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1303

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: gilardino11 » 29 paź 2009, 18:48

Milan - Roma 0:1, 1:1, 2:1
Real - Milan 1:0, 1:1, 1:2, 2:2, 2:3
Chievo - Milan 1:0. 1:1, 1:2
Roma sama nam położyła na tacy zwycięstwo i Milan to tylko wykorzystał wcale nie grając wielkiej piłki a już na pewno nie walcząc na całego po utracie bramki czy nawet w 2 połowie.

Z Realem zgoda zagrali bardzo dobrze.Od początku szło im dobrze i to jednak prawda że Milan ma LM w DNA i dla naszych zawodników jest to coś więcej niż mecz :wink:

Co do Chievo.To wstyd w ogóle że dali sobie strzelić bramkę i zdominować się w pierwszych minutach tak bardzo że mogło być 2-0.Fajnie że walczyli w 2 połowie i wygrali szkoda tylko że rywala z takie pułki trzeba było klepnąć szybko, łatwo i przyjemnie.

W tym sezonie i tak jest już z tym lepiej i zaczyna się ambicja na boisku szkoda że wczoraj jej im brakowało.Co to za gadanie że grają 4 mecze w 11 dni :?: a inne drużyny siedzą w domu :lol: To jest Milan a nie Chievo które nie gra w pucharach

Napisałeś też, że tak się przegrywa scudetto. To ja Ci powiem, że jeśli się napaliłeś na mistrza w tym sezonie to się na koniec zawiedziesz.
Nie napaliłem się.Zdaje sobie z tego sprawę że Inter jest po za zasięgiem wszystkich i tylko oni mogą przegrać mistrza z samym sobą.Chodziło mi bardziej o głupie tracenie punktów w śmiesznych jak na taki klub okolicznościach.
Brakło im 2 minut a wygraliby to spotkanie. Popełnili błąd, jednak nie zapominajmy, że te dwie bramki w końcówce nauczyły też czegoś naszego trenera debiutanta.
Tak samo można napisać że Napoli brakowało następnych 2 żeby wygrać to spotkanie.Takie gadanie nie ma sensu.Za taką postawę piłkarze powinni być skrytykowani publicznie przez trenera a nie jakieś klepanie po dupach że dobrze jest bo fajnie zaczeliśmy.A na moje oko nie ważne jak zaczynasz ważne jak kończysz....

Forza Milan

Wróć do „Włochy”