Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 30 paź 2009, 17:42
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 30 paź 2009, 17:43
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 30 paź 2009, 17:46
Jak rozpaczamy granie w klubie regularnie, to Boruc lub Kowalewski jedynie.NoName1989 pisze:Mnie osobiście bardzo cieszy powołanie Sadloka ten chłopak ma spore umiejętności i mam nadzieję, że dostanie szansę by pokazać szerszej publiczności na co go stać.
Kuszczak, Kuszczak hmm tak jak napisał cloner bramkarz jednak powinien grać w klubie by dostać powołanie na reprezentację.
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 paź 2009, 17:49
Lub bramkarze z polskiej ligi, typu Pilarz czy SkabaFishbone pisze:to Boruc lub Kowalewski jedynie.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 30 paź 2009, 17:56
Grywałem przeciwko niemu przez 4 lata, za czasów gdy grywał jeszcze w Pasjonacie Dankowice. Wygrywali wszystko zdecydowanie, ojeciec go trenował - grał na środku pomocy. Bardzo dobry zawodnik, pamiętam że ciężko mu było piłkę odebrać. W ataku mieli Mateusza Żyłę który strzelał po 30 bramek w sezonie, gra teraz w Podbeskidziu.Noname1989 pisze:Mnie osobiście bardzo cieszy powołanie Sadloka ten chłopak ma spore umiejętności i mam nadzieję, że dostanie szansę by pokazać szerszej publiczności na co go stać
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 30 paź 2009, 19:29
I na lewej pomocy częstokroć, swoją drogą w swoim czasie w lidze to było zaskoczenie i wyraz jego umiejętności technicznych - lewy pomocnik grający częściej prawą nogą.Wygrywali wszystko zdecydowanie, ojeciec go trenował - grał na środku pomocy.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 30 paź 2009, 19:38
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 paź 2009, 20:06
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 30 paź 2009, 20:07
Fakt, nie wiedziałem o tym. Tyle że w tej sytuacji nadal wolałbym powołanie dla Boruca, który musi dojść do siebie psychicznie, niż Kuszczaka, który jest wielką niewiadomą - na razie nie gra dużo, a po odejściu kiedyś z ManU nadal nie musi wcale grać wiele, ani grać dobrze.maciek_88 pisze:Fabian chyba znów doznał kontuzji. Stąd może wynikać brak powołania dla niego.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 paź 2009, 20:12
Podobno w przypadku Zewlakowa i Kosowskiego ich kluby wyslały do PZPN wiadomość, że ich wystepy beda mozliwe tylko w przypadku gdy zwiazek wykupi im polise na zycie, bo oni nie beda placic rodzinie jesli np. Michał dostanie zawał na boisku.Wilmore pisze: Kuszczak będzie pierwszym, ale nie jest lepszy od Fabiańskiego i gra mniej, dużo mniej, Żewłakow z Kosowskim za stary, Głowacki nie nadaje się do kadry mentalnie i też swoje lata ma.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 paź 2009, 20:20
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 30 paź 2009, 20:26
Fajnie. Ale teraz szansę dostanie Kuszczak, kiedy wróci do formy Boruc, to nie chcesz być na jednym zgrupowaniu z niezadowolonym Kuszczakiem. Dawanie mu teraz szansy liźnięcie kadry to dawanie złudnej nadziei, bo na dobrą sprawę Kuszczak ze swoimi umiejętnościami, mimo tego, że bardzo go lubię w przeciwieństwie do byłych legionistów, to zaledwie piłkarz numer trzy w Polsce. On teraz wmówi sobie na nowo wielkość i na kolejne zgrupowanie jako zmiennik lepszych bramkarzy przyjechać już może nie chcieć, albo będzie robił ferment.Sam pisałeś, że kadra powinna być budowana pod euro.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 30 paź 2009, 20:27
Boruc też doznał niedawno kontuzji. Już w ostatnim meczu bronił Załuska.Wilmore pisze:w tej sytuacji nadal wolałbym powołanie dla Boruca
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 paź 2009, 20:41
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 30 paź 2009, 20:52
Kamil232
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio