Eliminacje do MŚ 2006 - Strona 4

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 17 mar 2005, 12:23

nieno bez jaj..w takie klocki se chyba niebawiaD:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 17 mar 2005, 12:29

Mazi pisze:nieno bez jaj..w takie klocki se chyba niebawiaD:

serio ?? :twisted:

a jak podoba wam sie powolowanie saganowskiego, kielbowicza, karwana ??
nie widzialem ostatniego meczu legii nie wiem w jakiej sa dyspozycji ale czy ich powolania to na pewno dobre rozwiazania ?? rozumiem np powolanie Gizy, zagral z bialorusia pokazal sie z dobrej strony, nalezy mu sie gra w nastepnym meczu, i jeszcze jedno pytanie - co myslicie o kolejnym powolaniu Rasiaka ?? dla mnie to znow walenie drewnem w mur :twisted:

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 17 mar 2005, 14:31

co do rasiaka>> niebede przeklinał...:D

sagan i kielbowicz>>> niepotrzebnie..lepiej byloby brozka zeby sie z kadra oswajal...

karwan>> hmm..jestem ciekaw jak sie spisze...

Awatar użytkownika
MLSoccer
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 18 mar 2005, 23:56

Kadra Azerbejdżanu na mecze z Polską i Anglią

Brazylijski selekcjoner reprezentacji Azerbejdżanu Carlos Alberto Torres powołał w czwartek 22 piłkarzy na mecze eliminacji mistrzostw świata z Polską (26 marca) i Anglią (30 marca).

W dotychczasowych czterech meczach w eliminacjach piłkarze Azerbejdżanu zdobyli dwa punkty i zajmują ostatnią pozycję w tabeli grupy 6.

Azerowie do wyjazdowych spotkań z Polską i Anglią już od niedzieli (20 marca) przygotowywać będą się w Płocku na obiektach tamtejszej Wisły.

Kadra Azerbejdżanu na mecze z Polską i Anglią:

Bramkarze: Dmitrij Kramarenko (Karwan Jewlach), Dżahangir Hasanzade (Neftczi Baku), Rusłan Meżidow (Andżi Machaczkała, Rosja)

Obrońcy: Raszad Sadygow, Emin Gulijew (obaj Neftczi Baku), Asłan Kerimow, Samir Abbasow (obaj Karabach Agdam), Rafael Amirbekow, Raił Melikow (obaj Baki Baku), Aftandił Hadżijew (Turan Towuz), Zaur Gaszimow (Inter Baku), Wugar Gulijew (MTK-Araz Imiszli)

Pomocnicy: Kamał Gulijew, Mahir Szukurow (obaj Karwan Jewlach), Anatolij Ponomariow, Ełman Bachszijew (obaj Inter Baku), Ildar Gurbanow, Ildar Amirbekow (obaj Chazar Lenkoran)

Napastnicy: Gurban Gurbanow (Neftczi Baku), Nadir Nabijew (Turan Towuz), Wugar Nadirow (Karabach Agdam), Dainel Achtiamow (Inter Baku)

Nie rozumie i czego tu sie bac Azerbejdzanu!

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 19 mar 2005, 0:11

Wniosek jeden: Polska vs Baku (patrząc na kluby graczy). Oto, że nawet duet Sagan- Rasiak sobie z nimi poradzi jestem spokojny. O Karwana się boję, że albo zapomni koszulki albo nogę złamie na treningu :twisted: .
Jedno mnie tylko denerwuje, że Janas znowu działa, na wyczucie na fuksa, bez logicznych uzasadnień. Niby jush po takim czasie powinienem się przyzwyczaić, ale co robią ludzie, których próbowano w kadrze i nie wytrzymali presji albo byli za słabi jak np. Saganowski?

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 19 mar 2005, 0:15

A ja tam niebyłbym taki pewny!! Żle mi sie kojarzy stadion Wisły , a Azerowie niedadzą sie łatwo sprzedać będą chcieli zabłysnąc w Europie i będą "młodymi wilkami" Niebędzie z nimi łatwo!!!

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 19 mar 2005, 0:57

ech z Karwanem to jajca były...:D a Janas tez szuka dzury w całym...niech jeszcze Brzęczka(bez obrazy dla niego) powoła..

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 19 mar 2005, 9:43

apropo panow reprezentantow o to slowa Sebastiana Mili :
"Daję sobie jeszcze pół roku. Jeśli w tym czasie nie wywalczę miejsca w podstawowym składzie, to kończę z grą w piłkę. Bo to będzie oznaczało, że i tak nie zrobię kariery" - oświadczył Mila na łamach "Przeglądu Sportowego".

hehehe ja sam nei wiem co o tym myslec :?

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 19 mar 2005, 9:49

Mila jest bardzo niepewnym zawodnikiem. Zawsze zostawia wszystko na pozniej. To samo w reprezentacji. Mowi ze jeszcze nie poradzi sobie aby wziac druzyne narodowa na wlasne barki. Przeciez on ma juz jak sie nie myle 23 lata , a w Anglii pilkarze w mlodszym wieku decyduja o losach swoich druzyn. Ale to jest Polska i tak sie ksztaltuje tu zawodnikow

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 19 mar 2005, 10:23

serek408 pisze:Mila jest bardzo niepewnym zawodnikiem. Zawsze zostawia wszystko na pozniej. To samo w reprezentacji. Mowi ze jeszcze nie poradzi sobie aby wziac druzyne narodowa na wlasne barki. Przeciez on ma juz jak sie nie myle 23 lata , a w Anglii pilkarze w mlodszym wieku decyduja o losach swoich druzyn. Ale to jest Polska i tak sie ksztaltuje tu zawodnikow
Nie mów że to Polska, nie narzekaj !!!, to zależy od samych piłkarzy ile majaw sobie pewności sie bie i odwagi.

Również jak Tobie nie podoba mi się zachowawczość Mili, jeśli chce dużo osiągnąć musi być bardziej pewny siebie.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 19 mar 2005, 10:35

Pippen ale ja wiem jak wyglada to "od kuchni". Trenerzy co najwyzej daja pilke i mowia teraz postrzelajcie , a pozniej pogracie. Sorry stary ale np. w Czechach jest to nie do pomyslenia tam sie doskonali pilkarzy rozmawia z nimi a u nas ... szkoda gadac. chyba nie mamy zamiaru dorownywac najslabszym tylko isc do przodu. My stoimy w miejscu i czekamy na tyly

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 19 mar 2005, 10:57

serek408 pisze:Pippen ale ja wiem jak wyglada to "od kuchni". Trenerzy co najwyzej daja pilke i mowia teraz postrzelajcie , a pozniej pogracie. Sorry stary ale np. w Czechach jest to nie do pomyslenia tam sie doskonali pilkarzy rozmawia z nimi a u nas ... szkoda gadac. chyba nie mamy zamiaru dorownywac najslabszym tylko isc do przodu. My stoimy w miejscu i czekamy na tyly
Moze tak jest w niektórych zespołach, niestety , ale jestem pewien że w Wiśle, Amice, Legii, Groclinie tak nie jest. Zresztą pierwsza liga i druga robią ogromny postęp w tym kierunku. Za dobrych parę lat jestem przekonany, że będą efekty.

Nie lubie jak ktoś pisze to Polska , to tylko tutaj tak jest. W polsce to normalne itp.

Przecież to jaka jest Polska zalezy tylko od nas wszystkich.
Wierzę, że nie wyrasta nowe pokolenie "narzekczy".

Pozdrawiam Serek

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 19 mar 2005, 12:33

Zauważ że tak źle i tak niedobrze... Reprezentacja wygrywa? Wygrywa. OK. Ale znajdują się tacy co sie czepiaja Janasa za styl gry, że grają nieładnie. A jakby grali ładnie i bez wyników to też źle... I jak tu dogodzić?? Lepiej oglądać ładną grę czy dobry wynik...

Derth
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Derth » 20 mar 2005, 2:20

Ja tam wole, aly drużyna osiągała wyniki, bo głównie z nich są rozliczana jest ekipa. No dobra styl jest ważny, ale to rezultat meczu przechodzi do historii.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 21 mar 2005, 8:38

Niewazne czy zremisujemy po pieknym meczu Polakow z Azerami 2-2 ale wazne wygrac chociaz 1-0 nawet po najgorszym meczu .Bo kto za kilka lat bedzie pamietal ze nasi to grali tak pieknie ale szkoda ze nie wygrali.

Wynik jest sprawa pierwszozedna natomiast styl gry pozostawmy najlepszym czyli Brazylijczykom czy Holendrom

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”