Polscy kibice - Strona 54

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Kibic idealny:

gardło i serce dla klubu
103
61%
klient fetujący w krawacie jest mniej awanturujący się
17
10%
JP, JP na 100%
17
10%
kibice w Polsce będą dopiero jak wyrzuci się kiboli mówiących wyrazy na K, P, J, C, S
23
14%
ogląda mecz tyłem do murawy
10
6%
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8732
Kontakt:

Re: Polscy kibice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 paź 2009, 10:57

Bilety na mecz Wisła - Legia dla stałych wyjazdowiczów

Do tej pory mecze Wisły w Sosnowcu nie cieszyły się większym zainteresowaniem. Na spotkaniach w roli gospodarza na stadionie Ludowym pojawiało się do 2 tysięcy fanów Wisły. Zdecydowanie więcej osób zobaczy zaplanowany na przyszły piątek mecz Wisła - Legia. Wiślacy nie chcą jednak, by na trybunach dominowali kibice sukcesu, czy też "jednomeczowcy". Pierwszeństwo w zakupie biletów będą mieli ci, którzy dopingowali Wisłę na przynajmniej czterech meczach w Sosnowcu.

Mecz Wisła - Legia będzie mogło obejrzeć 3500 widzów, bowiem na tyle klub z Krakowa otrzymał pozwolenie przed sezonem. Za wejście na stadion i przejazd pociągiem specjalnym w obie strony wiślacy zapłacą 35 złotych.

Pierwszeństwo w zakupie biletów (w poniedziałek) będą mieli ci, którzy byli na przynajmniej 4 meczach Wisły w Sosnowcu w obecnym sezonie (weryfikacja na podstawie list wyjazdowych). Bilety do ogólnej sprzedaży trafią we wtorek.

Wisła nie ma pozwolenia na przyjmowanie na swoich meczach w Sosnowcu kibiców gości. Wyjątkiem byli fani Jagiellonii i Piasta, którzy w skromnych grupach zostali wpuszczeni przez wiślaków na trybunę Krytą.
Dajesz Wilmore, krytykuj swój ukochany klub :lol:
Jak inni tak robili (vide Poznań w UEFA) to źle, jak my tak robimy, to zajebiście.

Fajny z ciebie murzyn :haha:

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 30 paź 2009, 11:06

A gdzie ja napisałem, że to pochwalam? Czemu przyjąłeś to za pewnik?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 paź 2009, 11:25

No to krytykuj. Mam nadzieję, że obrzucisz błotem - jak zwykle to robiłeś - kibiców Wisły za prostactwo, cwaniactwo, itp. Podaj kilkanaście swoich ciekawych argumentów, którymi zawstydzisz wszystkich, nawet turbodymomena.

Dajesz, dajesz.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 paź 2009, 11:57

cloner pisze:
Bienias pisze:tych prawdziwych kibicow na meczach 11 kolejki w calej Polsce bylo 33301
Lepiej tylu fanatycznych, niż 100000 januszy.
Jednym slowem wolisz zeby twoj ukochany klub dalej byl biedny abys ty mogl drzec jape i mowic wszystkim ze jestes jeden z nielicznych prawdziwych.
Puenta moze byc refren z kawalka kazdy ponad kazdym.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 paź 2009, 12:22

Jednym slowem wolisz zeby twoj ukochany klub dalej byl biedny abys ty mogl drzec jape i mowic wszystkim ze jestes jeden z nielicznych prawdziwych.
Wg mnie powinno być tak: "nieobecni nie mają prawa głosu". A więc jeśli nie byłeś na 50% meczach swojego klubu, to się nie udzielaj.
Niska frekwencja nie jest spowodowana przez tych, którzy chodzą na mecze, tylko przez tych, którym się dupy ruszyć nie chce i wolą pierdolić później bzdury na forum.

Chcesz poprawić wizerunek kibiców, to zapraszam na mecze. Skoro wg Ciebie jest źle, to Ty na pewno podniesiesz poziom.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 30 paź 2009, 12:32

Mam nadzieję, że obrzucisz błotem - jak zwykle to robiłeś - kibiców Wisły za prostactwo, cwaniactwo, itp.
Ośmieszasz się.
Co mają kibice Wisły do polityki sprzedaży biletów klubu na mecz z Legią? To oni podjęli tę decyzję?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 paź 2009, 12:44

Wilmore pisze:Co mają kibice Wisły do polityki sprzedaży biletów klubu na mecz z Legią? To oni podjęli tę decyzję?
W takim razie, wielkie brawa należą się klubowi. Kto by pomyślał, kolejny klub elegancko współpracuje z kibicami i podjął zajebistą decyzję. BRAWO!

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 paź 2009, 13:45

cloner pisze:
Wg mnie powinno być tak: "nieobecni nie mają prawa głosu". A więc jeśli nie byłeś na 50% meczach swojego klubu, to się nie udzielaj.
Niska frekwencja nie jest spowodowana przez tych, którzy chodzą na mecze, tylko przez tych, którym się dupy ruszyć nie chce i wolą pierdolić później bzdury na forum.

Chcesz poprawić wizerunek kibiców, to zapraszam na mecze. Skoro wg Ciebie jest źle, to Ty na pewno podniesiesz poziom.
ostatnio bylem na meczu mojej druzyny. Frekwencja ponad 75 tys

Niska frekwencja spowodowana jest kiepska gra naszych pilkarzy, stadionami i tez kibicami. Bo jak np ma przyjsc na mecz ojciec z dzieckiem kiedy taki Cloner powyklina ich ze nie spiewaja i wyzwie od piknikow?
Ja pewnie podsniose frekwencje ale dopiero wtedy kiedy na Legii bedzie nowy stadion i brak sporow miedzy kibicami oraz zarzadem. Nie bez zanczenia pozostaje oczywiscie poziom gry.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 paź 2009, 17:11

Bienias pisze:Niska frekwencja spowodowana jest kiepska gra naszych pilkarzy, stadionami i tez kibicami.
Na pierwsze 2 czynniki wplywu nie masz, wiec albo akceptujesz albo nie.
Jesli chodzi o kibicow - nie przesadzaj, chcesz bez wulgaryzmow - to siedz w domu. Pilkarza przeklinaja na boisku, a Ty od kibicow bedziesz wymagal spokoju. Ogarnij sie chlopie.
Bienias pisze:Frekwencja ponad 75 tys
Zaufaj mi, ze gdyby Polonia, Ruch, Gornik czy inny slaski klub awansowal do Ligi Mistrzow, to Stadion Slaski bylby pełny! Wyniki robia frekwencje, bo pikniki przychodza tylko, gdy sa zwyciestwa.

Awatar użytkownika
michal2
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 30 paź 2009, 17:20

Jezeli dobrze przeczytalem, to Bienias nie pisal o wulgaryzmach ogolem ale tych skierowanych w strone 'niespiewajacych' kibicow a to roznica. Nie ma obowiazku spiewania, przynajmniej poza klubami kibica i to moja sprawa czy przychodze pospiewac czy skupic sie jedynie na ogladaniu meczu. Ciekawe czy w takiej Barcelonie czy Anglii (wiem fatalny przyklad kultury kibicowania wg was spiewajacych na stadionach) czepiaja sie tych ktorzy jedynie ogladaja mecz.

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1551
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 30 paź 2009, 17:35

Bo jak np ma przyjsc na mecz ojciec z dzieckiem kiedy taki Cloner powyklina ich ze nie spiewaja i wyzwie od piknikow?
Nikt nikogo nie wyzwie, że nie śpiewa jeżeli dana osoba wybierze się na właściwą trybunę. Po to są sektory potocznie zwane "młynami" by tam zasiadali ci którzy chcą śpiewać, skakać i po prostu dobrze się bawić, jeżeli kupują sobie bilety na ten sektor to powinni mieć świadomość, że tam nie stoi się i nie ogląda meczu. zwykli oglądacze meczu mają pozostałe sektory dla siebie.

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2899

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 01 lis 2009, 11:52

Kolejne "uzasadnione" działanie przeciwko gniazdowemu Legii. Ale iti, ochrona, policja i tak jest super i trzeba tępić bydło. :roll: Może "jeszcze jeden" było niesmaczne, ale to co się dzieje na Legii sprawia, że kibice widocznie już maja mocno dość, co mnie nie dziwi.

Ps. bardzo ciekawy weekend się zdarzył.
Ostatnio zmieniony 01 lis 2009, 12:00 przez Rezus, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 lis 2009, 12:00

Rezus pisze:Ps. bardzo ciekawy weekend się zdarzył.
To fakt, Kielce, Zabrze, Warszawa, i kajś na pld-zachodzie :lol:

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 01 lis 2009, 12:08

Mam nadzieję, że Staruch nigdy więcej na stadionie Legii się nie pokaże, SKLW od zawsze prezentowała się z jak najgorszej strony, ale teraz przekroczyli wszelkie granice.
Tak, trzeba tępić bydło.
Najlepsze w tej sprawie jest jednak to, że nawet kibice nie chcieli za bardzo zatrzymać Starucha na trybunie i nikt nie utrudniał ochronie jej pracy - oburzenie fanów Legii jest w pełni uzasadnione i mam nadzieję, że utylizacja odpadów na Legii, jaką jest wyrzucenie ze stadionu Starucha, będzie trwała i przyniesie korzyści normalnym jej fanom.

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2899

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 01 lis 2009, 12:29

Wilmore pisze:Mam nadzieję, że Staruch nigdy więcej na stadionie Legii się nie pokaże, SKLW od zawsze prezentowała się z jak najgorszej strony, ale teraz przekroczyli wszelkie granice.
Tak, trzeba tępić bydło.
Najlepsze w tej sprawie jest jednak to, że nawet kibice nie chcieli za bardzo zatrzymać Starucha na trybunie i nikt nie utrudniał ochronie jej pracy
Sporo kamer, wiele osób na zakazach, większość młodzi, którzy się boja o bezsensowny zakaz to wg ciebie poparcie dla "iti spier...." :?:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”