FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1006

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 02 lis 2009, 19:38

misio pisze:z drugiej strony dziesiatki faktow ktore kompromituja ten klub i robia z niego posmiewisko w pilce europejskiej przechodza obok nich jak ninja obok gluchego slepca

a wiec bzdura nr 178 fanow barcelony-obroncy tego klubu musza jak nikt inny wyprowadzac pilke...buhahahaha
powiem ci tak, powiedz mi to w twarz, jestem na kazdym meczu barcy w below. jestes jebanym lepszczem ktory krzyczy po to zebyby krzyczec. czekam naciebie cioto. moje imie: darek. legia i barca cie niszczy frajerze.

3 wp // fieldy
Ostatnio zmieniony 02 lis 2009, 19:42 przez DREWNIANY SRACZ, łącznie zmieniany 1 raz.

aldoraine
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: aldoraine » 02 lis 2009, 19:40

btw jaką kadrę macie na Rubin?? Wszyscy zdrowi? To prawda że Henry pokłócił się z Guardiolą?
Ostatnio zmieniony 02 lis 2009, 19:51 przez aldoraine, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6629

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 02 lis 2009, 19:43

Nie wiem, ale zauważyłem taką dziwną zależność. Tacy internetowi napinacze zawsze w którymś momencie pękają, podają że są na każdym meczu swojej drużyny i chcą iść na ustawkę. IMO ciekawe psychologicznie to jest.

A co do wyprowadzania piłki to ja nie wiem ale zdawało mi się że wyście rozmawiali o tym czy Valdes bronił lepiej od Cassilasa w tym sezonie :think:

Awatar użytkownika
DREWNIANY SRACZ
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 02 lis 2009, 19:46

jasne powienin byc ban ale gosc mnie wkurqwil, uwaza sie za huj wie kogo, wyzywa moj klub ktoreu kinicuje od 20 lat niech stanie oko w oko.

żegnam // fieldy

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 lis 2009, 21:56

aldoraine pisze:btw jaką kadrę macie na Rubin??
Valdés, Alves, Piqué, Márquez, Puyol, Xavi, Iniesta, Ibrahimovic, Messi, Bojan, Pinto, Henry, Keita, Sergio Busquets, Pedro, Maxwell, Abidal, Touré i Jeffren.
aldoraine pisze:Wszyscy zdrowi?
Teoretycznie tak. Oczywiście pomijam Milito :wink: Henry jednak niewiele grał w tym sezonie i wątpię, aby był gotowy na grę od pierwszego gwizdka.
aldoraine pisze:To prawda że Henry pokłócił się z Guardiolą?
Que? :shock: :lol:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 02 lis 2009, 22:06

żegnam // fieldy
Podziękował :beer: :chill:

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 02 lis 2009, 22:13

Mentor pisze:
aldoraine pisze:To prawda że Henry pokłócił się z Guardiolą?
Que? :shock: :lol:
Pewnie mówi o tym..

http://www.totalfootballmadness.com/200 ... rry-henry/

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 lis 2009, 23:14

Jakieś bajki. Ostatni news dotyczący Titiego i Guardioli to ---> http://www.fcbarca.com/index2.php?goto=kom&news=29417
Guardiola: Henry zamknie usta wielu ludziom

Podczas konferencji prasowej, Pep Guardiola stanął w obronie powracającego po dwutygodniowej kontuzji, Thierry'ego Henry. "Henry zamknie wielu ludziom usta, to logiczne, ponieważ jest on crackiem na skalę światową. Jest jednym z niewielu graczy, którzy znajdują się poziom wyżej", powiedział.

Trener Barçy stwierdził, że Francuza "stać na poświęcenie dla klubu", tłumacząc to tym, że w finale Ligi Mistrzów grał będąc nie w pełni sił. Ponadto powiedział, ze w "najważniejszych momentach sezonu mogliśmy liczyć na jego najlepszą wersję".

Reasumując Guardiola wyjaśnił, że jest "bardzo zadowolony" z tego, że Henry wrócił do składu i że w żadnym wypadku nie rozważał możliwości zastąpienia go na stałe Pedro. "Pedro musi się jeszcze wiele uczyć, aby osiągnąć poziom Henry'ego. On wiele już nam dał i da nam jeszcze więcej", powiedział.

Mister wyraźił również swoje zadowolenie z faktu, że Carles Puyol podpisał nowy kontrakt z klubem oraz z tego, że Rafael Márquez osiagnął porozumienie w sprawie nowej umowy. Pogratulował też sześciu zawodnikom Barçy nominowanym do nagrody FIFA.
Henry niewiele w tym sezonie gra bo cały czas ma problemy zdrowotne, ale niedawno dostał zielone światło więc pewnie niebawem zacznie grać regularnie. Nie mniej jednak jak wspominałem wcześniej - wątpię, aby z Rubinem zagrał od pierwszych minut. Tak więc Henry nie gra + Pedro strzela bramki = wystarczająco dużo, aby wysmażyć newsa o konflikcie i rychłym odejściu Henryka :]

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2323
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 02 lis 2009, 23:43

Jakieś bajki. Ostatni news dotyczący Titiego i Guardioli to
Bajki, ale po tym jak idiotycznie napisali o tym redaktorzy kanonierzy.com więcej osób usłyszało..
A pismak w przeciwieństwie do artysty z niczego wysmaży co tylko ludzie zapragną czytać. :]

Pytanko dla kibiców Barcy - jak zapatrujecie się na cięzkie warunki - mecz daleko na wschodzie, rosyjski instytut meteorologiczny przewiduje śnieg i silny wiatr, temperatury ponizej 0?

aldoraine
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: aldoraine » 03 lis 2009, 8:01

http://www.kanonierzy.com/shownews_id-1 ... rym-.shtml właśnie to czytałem i się ździwiłem.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 lis 2009, 9:01

plotka i to slaba. Pep akurat jest zwolennikiem Henryczka razem z szefuniem. Lepiej w Anglii by napisali kiedy Robinhio zacznie strzelac fochy niczym Krystyna.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 03 lis 2009, 9:22

A jakież to fochy strzelała ta nikczemna Krystyna ?

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 lis 2009, 10:30

Takie ze Alex pomimo tego ze go chcial, potrzebowal to w koncu zgodzil sie go sprzedac.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 lis 2009, 10:45

Przesadzasz Bienias. Naprawdę nie widzę sensu w dorabianiu jakichś teorii do transferu Cristiano. Skoro zawodnik chciał odejść a na dodatek dawali za niego 100 mln to Ferguson go puścił. Nie widzę tutaj niczego dziwnego czy szczególnego. Wola piłkarza kluczem. Alex nie wydaje mi się trenerem, który za wszelką cenę będzie trzymał w klubie piłkarza, który chce odejść.

A Henry być może odejdzie w lecie. Nie zdziwi mnie to. Jeżeli przyjdzie ktoś na jego miejsce to OK chociaż jako rezerwowy byłby dobrą opcją. Inna sprawa, że pewnie będzie wolał odejść niż siedzieć na ławce. Dostał przecież to po co tutaj przyszedł.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 lis 2009, 10:57

Henry moze odejsc ale to zalezy od niego samego i sztabu. Jezeli dajmy na to Pep dalej bedzie na niego stawial pomimo np w skladzie Robinhio czy Silvy to pewnie wypelni kontrakt. Czas pokaze. poza tym Henry musi sobie zdawac sprawe ze w pewnym wieku juz sie nie gra tyle ile wczesniej. Chcialbym zeby a raczej zyczylbym jemu i nam zeby tak pieknie konczyl kariere jak Larsson.

Ed: misio jedz do below albo badz honorowy i popros o bana

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”