Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 340

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 30 paź 2009, 20:54

Czyli generalnie tworzysz sobie teorię, która może mieć niewiele wspólnego z rzeczywistością, by tylko poprzeć swoje zdanie. To są przypuszczenia i tylko przypuszczenia. Poza tym nie widzę tego, by Boruc był lepszy od Kuszczaka. To też jest teza, z którą można polemizować ze względu na fakt, iż Boruc potrafi puszczać głupie bramki i wciąż zdarzają mu się poważne błędy na przedpolu. I nie zmieni tego nawet to, że potrafi wyciągnąć wiele piłek, których żaden inny bramkarz w Polsce by nie wybronił.
Generalnie nie jest dla mnie niczym nowym, że w rozmowie ze mną, jak na temat Smudy kiedyś, jesteś w stanie zaprzeczyć, że białe jest białe, bo jest to sygnowane moim nickiem. Cóż, bywa i tak.
Boruc jest kontuzjowany jednak, jak zostało wyżej słusznie zauważone, umknęło mi to, w tej sytuacji faktycznie do powołań na pierwszym miejscu dostępny jest tylko Kuszczak. :)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2417
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 paź 2009, 21:45

Ależ to nie jest przeczenie, że białe jest białe. To nie jest ani białe ani czarne. To jest szare i przez to nie jest oczywiste.

Nie ma powodu, dla którego Boruc miałby być numerem jeden z urzędu i właściwie nie ma też powodu, by wysnuwać tak dalekie wnioski, jak ty w swoim poprzednim poście. Nazwałbym to wróżeniem z fusów.

Nie jest też tak, że piszę coś tylko dlatego, że po drugiej stronie jest Wilmore. Nieraz jestem skłonny się z tobą zgodzić. Czasami jednak bywasz nie do końca obiektywny i wtedy rodzą się wątpliwości. :)

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1541
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 03 lis 2009, 10:37

Jeżeli potwierdzi się to, że Boenisch zagra dla naszej reprezentacji to jest to świetna wiadomość. Jest to akurat zawodnik na pozycję na której mamy ogromne braki.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 03 lis 2009, 12:40

http://sport.onet.pl/0,1248770,2071152, ... omosc.html

Jeśli załatwi tych dwóch chłopaków to już jego kadencje można uznać za udaną. Gdyby niejaki Leo B. się bardziej postarał, a nie wysyłał pijaka z listem do Włocha to Zibi twierdzi, ze chłopaczek grałby u nas. Dodajmy do tego baty w eliminacjach kompromitacje w Belfaście, Chorzowie i Mariborze i wychodzi cały obraz. Niech mnie ktoś teraz powie jak trzeba mieć nie równo pod kopułką, żeby nadal twierdzić, że nie mogło nas spotkać nic lepszego niż Leo Beenhaker... wysiadam :haha:

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeoooooooooooooooooooooooooo!

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 lis 2009, 13:04

Na chwile obecna jedynym sukcesem Smudy jest mianowanie Dowhana trenerem bramkarzy kadry. Na tym sie zatrzymajmy. co bedzie pozniej to zobaczymy.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 03 lis 2009, 13:08

A to już oficjalnie? Bo słyszałem też, ze ma być Kazimierski?

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 03 lis 2009, 13:13

Oglądałem wczorajszy wywiad ze Smuda w TVN24. Bardzo podobała mi się wypowiedz Smudy, której tak wielu userów na tym forum nie rozumie. Otóż mowa o Brazylijczykach, Kolumbijczykach i innych wynalazków w reprezentacji Polski. Smuda jest temu przeciwny i bardzo dobrze. Sam powiedział to co ja (gdy się zarejestrowałem) powtarzałem zdobywając chyba z 5 ostrzeżeń :lol: . Otóż Smuda powiedział, że to ma być REPREZENTACJA POLSKI a nie REPREZENTACJA ŚWIATA i gdy ja to powtarzałem to słyszałem "taaa.... ziemia dla ziemniaków". Swoją drogą bardzo mnie to zastanawia... ziemia dla ziemniaków, chyba powinno być ziemia dla ziemianin.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 03 lis 2009, 13:17

Oh Come On, wyjdź w końcu z drewnianego pudełka, nie widzisz że cały świat tak sobie naturalizuje zawodników? Smuda ze swoją mentalnością został w poprzedniej epoce... Cóż mieliśmy takiego światowca na ławce, teraz będziemy mieć taki ciemnogród... :lol:

Poważnie mówiąc jak na razie wszystkie decyzje Smudy mi się podobają. Mam nadzieję rzecz jasna, że trenerem bramkarzy będzie Dowhan, a nie Kazimierski, bo jak ten drugi to to już mi się nie spodoba :wink:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8690
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 lis 2009, 13:42

Oh Come On, wyjdź w końcu z drewnianego pudełka, nie widzisz że cały świat tak sobie naturalizuje zawodników?
Ale my nie jestesmy "caly swiat". My jestesmy REPREZENTACJA POLSKI. Przez takich Rogerow i klotnie z tym zwiazane, byc moze kadra zaczela slabiej grac. Dopoki go nie bylo, wyniki byly przyzwoite :P

Jest jeszcze jedno, w reprezentacji grac nie beda zawodnicy zamieszani w afere korupcyjna.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 03 lis 2009, 13:57

cloner pisze:Jest jeszcze jedno, w reprezentacji grac nie beda zawodnicy zamieszani w afere korupcyjna.
A przynajmniej tacy, których na tym nie złapano. Bo inaczej to może być ciężko.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 03 lis 2009, 14:01

Cloner chyba nie zaczaiłeś ironii :wink:

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 03 lis 2009, 17:58

Nie do końca mam przekonanie do tego Boenischa, głównie z jednego powodu. Parę miesięcy temu słyszałem jego wypowiedź(była ona cytowana przez kogoś, więc nie mówię, że na 100% takiej udzielił),w której stwierdził, że zagra reprezentacji Polski, jeśli zagwarantuje mu się miejsce w pierwszym składzie i jeśli wcześniej nie zgłoszą się po niego Niemcy. Taka postawa w moich oczach nigdy nie będzie akceptowana.

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1541
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 04 lis 2009, 17:49

Asystentami Smudy będą Tomasz Wołdoch i Jacek Kazimierski, jako trener bramkarzy
czyli jednak nie Dowhań, a szkoda...

Awatar użytkownika
weasel
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: weasel » 04 lis 2009, 19:52

Dziś na konferencji Smudy znowu nie było Laty :? Piszę znowu bo równiez nie było go na konferencji jak Majewski został tymczasowym co może być ważniejsze w tym momencie do tego wydarzenia :?: Jeszcze rozumiem 1 raz jakiś przypadek losowy ale 2 raz i dzieje się to samo :?:

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 05 lis 2009, 0:17

Lato był dzisiaj w Kielcach. Wziął udział w konferencji "Bezpieczny Stadion 2009".

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”