Post Wyświetl pojedynczy post autor: Effi » 03 lis 2009, 19:44
Effi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 03 lis 2009, 22:57
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 04 lis 2009, 16:12

petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 04 lis 2009, 16:29
Killerbean

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 04 lis 2009, 22:20
Hola, hola to nie jest wzór ostateczny czy nawet oficjalny krzesełek i dzięki Bogu, że to konkurs organizowany tylko przez magazyn "Kolejorz".piwus pisze:Ale kto tak pokrzywdził Poznań
Killerbean pisze:Herb miasta
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 05 lis 2009, 0:23
Wiem jak wygląda herb mojego miasta . Nie powiedziałem że dokładnie odwzorowano herb. Ale figury wzorowano na herbie a nie damie z łasiczką , więc Mendez nie przypierdalaj się . Podoba mi się pomysł wykorzystania herbu , nie mówiłem , że ta forma jest idealna , bo nie jest .MENDEZ pisze: Killerbean napisał(a):Herb miasta
A ty wiesz jak wygląda herb Twojego miasta? Tak/nie to porównaj z tym dziwadłem...
Koleś z tymi dziwadłami przesadził i jest tam upchnięte wszystko co się da i ile się da...byle jak najwięcej nie patrzac na jakość.
Killerbean

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 05 lis 2009, 0:42
I nie jest to realne aby była... więc nie warto w ogóle kombinować bo potem mamy takie coś... co jak dla mnie jest żenujące w całej okazałości. Nie widzę, żadnego podobieństwa, figury są inne, kurczak na czerwonym tle, klucz i miecz byle były itp. Jednym zdaniem jak nie da się czegos odwzorować to lepiej nie kombinować. Każda trybyna inna to też na każdej inny styl krzesełek i niemal każdy tragiczny... to by była tragedia, nawet Piwus to wie.Killerbean pisze:nie mówiłem , że ta forma jest idealna , bo nie jest
Ale problem w tym, że wyszło to zupełnie inaczej więc... jak zobaczy się na herb to ciężko powiedzieć, że autor się na tym wzorował... no cóż za duże piksele (czyt. za mało krzesełek na powierzchnie) aby to się udało.Killerbean pisze:Ale figury wzorowano na herbie a nie damie z łasiczką
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 05 lis 2009, 14:34
Pewnie po Euro 2012 zmienią, bo stadion w Gdańsku chciał mieć na krzesłach Lechia, ale UEFA się nie zgodziła.MENDEZ pisze:Hola, hola to nie jest wzór ostateczny czy nawet oficjalny krzesełek i dzięki Bogu, że to konkurs organizowany tylko przez magazyn "Kolejorz".piwus pisze:Ale kto tak pokrzywdził PoznańKillerbean pisze:Herb miastaA ty wiesz jak wygląda herb Twojego miasta? Tak/nie to porównaj z tym dziwadłem...
Koleś z tymi dziwadłami przesadził i jest tam upchnięte wszystko co się da i ile się da...byle jak najwięcej nie patrzac na jakość.
Najlepsze niebieskie krzesełka jak jest i na prostej ten napis POZNAŃ może być. Do tego ewentualnie można gdzieś dać LECH, KKS itp
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 10 gru 2009, 0:18
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 gru 2009, 8:31
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lech98 » 15 gru 2009, 13:11
lech98

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 15 gru 2009, 23:27
MENDEZ

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 23 gru 2009, 15:13
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 23 gru 2009, 16:02