Kto napisał że to przypadek bo szukam i znaleźć nie mogęDaaaamian pisze:Po prostu dziwi mnie, że uznajecie 2. miejsce LFC za dzieło przypadku.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 11 lis 2009, 19:03
Kto napisał że to przypadek bo szukam i znaleźć nie mogęDaaaamian pisze:Po prostu dziwi mnie, że uznajecie 2. miejsce LFC za dzieło przypadku.
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 11 lis 2009, 19:22
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 11 lis 2009, 21:33
John Travolta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 lis 2009, 13:29
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 21 lis 2009, 14:50
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 lis 2009, 14:53
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 21 lis 2009, 15:01
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 21 lis 2009, 15:58
RóżA
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 25 lis 2009, 9:50
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: shat » 25 lis 2009, 9:56
wg mnie w drugiej rundzie już go nie będzie ,czyli najpóźniej w styczniu wyleciBienias pisze:panowie Wyspiarze to jak Benitez na wylocie czy dociagnie sezon?
shat
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 lis 2009, 11:19
Sam nie wiem. Kontrakt ma długi i dosyć hojnie opłacany. Jak go zwolnią to jeśli dobrze pamietam 20 mln muszą mu zapłacić, a w klubie się nie przelewa. Pewnie gdyby nie to, to już by go nie było.Bienias pisze:panowie Wyspiarze to jak Benitez na wylocie czy dociagnie sezon?
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 25 lis 2009, 11:48
Dokładnie. Władze z powodu tak dużego odszkodowania będą chciały jak najdłużej przeciągać tą dymisję, jednak moim zdaniem przyjdzie w końcu taki moment gdzie po protu władze pod presja kibiców będą musiały podjąć taką decyzje dlatego uważam że jeśli Liverpool nie zajmie co najmniej tego czwartego miejsca to chcąc nie chcąc będą musiały to zrobić a kasę odzyskają sprzedając np. Macherano, w końcu tyle mówi się o jego transferze do Barcy i myślę że im prędzej dojdzie do niego tym prędzej Rafa pójdzie w długą ...fieldy pisze:Sam nie wiem. Kontrakt ma długi i dosyć hojnie opłacany. Jak go zwolnią to jeśli dobrze pamietam 20 mln muszą mu zapłacić, a w klubie się nie przelewa. Pewnie gdyby nie to, to już by go nie było.
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 25 lis 2009, 12:06
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 lis 2009, 12:33
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio