"11" ligi hiszpańskiej - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Mikulinho
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikulinho » 24 lut 2005, 19:02

-----------------------------Valdes------------------------------------------------------Del Horno-----------Puyol-----------Ayala-------------------Belletti-------------Figo-----------------Ronaldinho--------Zidane--------------Joaquin-------------------------Eto'o----------------------F.Torres-------------------------------

:arrow: Valdes- bardzo obiecujący piłkarz, być może za niedługo najlepszy na świecie
:arrow: Del Horno- znakomity lewy obrońca
:arrow: Puyol- Klasa światowa, byc moze najlepszy na świecie na swojej pozycji
:arrow: Ayala- w Valencii prezentuje bardzo dobrą formę
:arrow: Belletti- znakomity w akcjach ofensywnych
:arrow: Figo- przeżywa w karierze swoją drugą młodość
:arrow: Ronaldinho- geniusz futbolu
:arrow: Zidane- to samo co u Ronaldinho
:arrow: Joaquin-znakomity na swojej pozycji
:arrow: Eto'o- klasa sama w sobie, o takim pilkarzu marzy każdy klub
:arrow: F.Torres- strzela dużo bramek,bliski przejścia podobno do Manchesteru U

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 24 lut 2005, 20:01

-----------------Casillas----------------
Belletti----Puyol--Juanito---delHorno
----------------Baptista----------------
-----------Xavi--------Deco-----------
-------------Ronaldinho---------------
-----------Eto'o---Torres-------------

mobius
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mobius » 18 mar 2005, 22:43

casillas - ramos, puyol, ayala, del horno - vicente, xavi, riquelme, joaquin - ronaldinho, torres

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 19 mar 2005, 8:10

Ja myśle, że :arrow:

===================Valdes======================

Belletti=========Puyol==========Ayala===========Iraola

Joaquin=====Riquelme=====Aimar=====Ronaldinho====Vicente

====================Eto'o=======================

Ławka Rezerwowych :arrow:

:arrow: S. Canizarez
:arrow: A. Del Horno
:arrow: Xavi
:arrow: J. Gronkjear
:arrow: Z. Zidane
:arrow: F. Torres
:arrow: D. Forlan

Trener :arrow: F. Riijkard

Awatar użytkownika
RauL
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 19 mar 2005, 9:03

Ja, żeby nie było, że wypisuje tylko zawodników Realu, to napiszę jeszcze innych :D
Brama: Casillas
Obrona: Salgado, Puyol, Ayala, R.Carlos/Del Horno
Pomoc: Joaquin, Baraja, Zidane, Solari/Vicente
Atak: Raul, Torres

Awatar użytkownika
pulsar83
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pulsar83 » 19 mar 2005, 9:37

RauL pisze:Ja, żeby nie było, że wypisuje tylko zawodników Realu, to napiszę jeszcze innych :D
Przynajmniej 6 zawodnikow ktorych wymieniles w tym skladzie nie bardzo sie nadaje, wywalilbym Salgado, Ayala, R.Carlos, Zidane, Solari, Raul.
Vicente lepszy zdecydowanie od Solariego, Del Horno lepszy od Carlosa, Raul sie nie nadaje zupelnie, Zidana moglby zastapic Roni.

A oto moja 11:

Casillas - Ramos, Puyol, Marchena, Del Horno - Joaquin, Baraja, Ronaldinho, Vicente - Eto`o, Torres

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 19 mar 2005, 10:27

Moja jedenastka:
---------------Kameni---------------
Belletti--Puyol--Ayala--Del Horno
-------------Marquez----------------
---------Xavi----------Deco---------
-------------Ronaldinho-------------
----------Eto'o-----Torres----------

Ławka:
->Reina
->Marchena
->Andrade
->Joaquin- w jedenastce powinien być!
->Luque- Również powinien byc w jedenastce!
->Riquelme
->Forlan
->Baptista
->Figueroa

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 mar 2005, 10:44

pulsar83 pisze:
RauL pisze:Ja, żeby nie było, że wypisuje tylko zawodników Realu, to napiszę jeszcze innych :D
Przynajmniej 6 zawodnikow ktorych wymieniles w tym skladzie nie bardzo sie nadaje, wywalilbym Salgado, Ayala, R.Carlos, Zidane, Solari, Raul.
Vicente lepszy zdecydowanie od Solariego, Del Horno lepszy od Carlosa, Raul sie nie nadaje zupelnie, Zidana moglby zastapic Roni.

A oto moja 11:

Casillas - Ramos, Puyol, Marchena, Del Horno - Joaquin, Baraja, Ronaldinho, Vicente - Eto`o, Torres
W sumie to zgadzam się ze składem zaproponowanym przez Pulsara tylko ten Marchena jakoś tak nieprzekonująco brzmi ale nie wiem kto mógłby zagrać na jego miejscu.
A co do 11-stki RauLa:
Carlos - on już nie jest takim świetnym zawodnikiem a to ma być jedenastka sezonu (chyba). Asier Del Horno gra dużo lepiej.
Salgado - podobnie jak Carlos. Kiedyś świetny a dziś już nie za bardzo. Trzeba oddać hołd młodym. Sergio Ramos na jego miejsce
Solari - hehe bez przesady. Zdarza mu się, że wjedzie z ławki i gra świetnie ale to za mało. Vicente przynajmniej o klasę lepszy.
Zidane - no tutaj jest problem rzeczywiście. Absolutnie najwyższa światowa klasa ale to już jego zmierzch raczej więc niech gra Ronnie :P :wink:
Raul - :lol: za co niby miałby się znaleść w tej jedenastce :?: :roll: Przecież gra bardzo słabo i znalazłoby się conajmniej kilku zawodników grających w tym sezonie lepiej. Oczywiście Eto powinien grać :P

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 19 mar 2005, 13:50

Iker Casillas
Iraola - Puyol - Marchena - Del Horno
Etxeberria - Xavi - Zidane - Luque
Eto'o - Raul

rezerwowi: Victor Valdes - Belletti(lub Ramos),Pablo Ibanez(lub Marquez),Perea,Antonio Lopez - Ronaldinho,Aimar,Albelda,Vicente - Fernando Torres,Potrillo

Awatar użytkownika
RauL
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 19 mar 2005, 18:22

A oto moja 11:

Przynajmniej 6 zawodnikow ktorych wymieniles w tym skladzie nie bardzo sie nadaje, wywalilbym Ramosa, Del Horno, Marchene, Ronaldinho, Vicente, Eto'o.
Salgado jak gra to gra świetnie i nie ma co gadać, nie jest już młody, a biega i biega i dużo w odensywie też robi, pomaga napastnikom...
Marchena też dobry, bo nie powiem, że nie, ale Ayala to mimo wieq dla mnie wielka klasa...
R.Carlos biega tyle, co żaden inny obrońca, nieraz więcej w ofensywie niż w defensywie, nie ma drugiego takiego...
Zidane najlepszy na świecie w swojej grze i mimo że Ronaldinho też pięknie gra, to dla mnie na zawsze będzie najelspzy Zidane i pokazuje to nie raz...
Solari żeby tyle grał co Vicente to ludzie by inaczej pisali... nigdy nie zawodzi kiedy wchodzi, jak wejdzie to zawsze czaruje i coś pokazuje, że się pamięta o nim, że grał... choćby ostatnio z Getafe bramka cudowna...
Raul kto go zna i widzi jak on gra to wie co robi dla Realu, ja mam takie zdanie, żę powinien i wszystko...
Każdy ma swoje zdanie.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 mar 2005, 18:26

RauL Ty pijany jestes? Wywaliłeś znakomitych piłkarzy, a wstawiłeś piłkarzy Realu, którzy grają duuużo ponieżej oczekiwań a pozatym są starzy. Raul? on by się etraz nie nadawał nawet na ławke rezerwowych. Wychwalasz piłkarzy Realu, a nie patrzysz na innych o niebo lepszych.

Awatar użytkownika
RauL
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 19 mar 2005, 18:32

Tak, jestem pijany. Ja patrze, że ciężko tu napisać coś, żeby każdemu się podobało, każdy ma swoje zdanie, ale ludzie tego nie szanują... Ja wiem trochę o zawodnikach Realu i wiem, który co dla klubu robi... ale to się nie liczy, liczy się to, że Real jest na drugim miejscu w lidze, że odpadł z LM i że ma kryzys i jak to ludzie uważają grać nie umie i dla niech żaden zawdonik Realu nie powinien być w tej jedenastce... Niech będzie jak chcecie.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 mar 2005, 18:36

Otóż RauL liczy się to jaką formę prezentują zawodnicy a nie co robią dla Realu. Jeśli Real ma kryzys czy też gra słabiej to znaczy, że zawodnicy nie grają dobrze i tyle. To ma być 11 obecnie najlepiej grających zawodników. Zaowdnicy Realu napewno nie grają obecnie najlepiej w lidze. Ale masz rację co do tego, że każdy ma swoje zdanie więc niech Ci będzie, że najlepsza 11 ligi hiszpańskiej to prawie cały pierwszy skład Realu Madryt :roll:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 mar 2005, 18:38

RauL pisze:Tak, jestem pijany. Ja patrze, że ciężko tu napisać coś, żeby każdemu się podobało, każdy ma swoje zdanie, ale ludzie tego nie szanują... Ja wiem trochę o zawodnikach Realu i wiem, który co dla klubu robi... ale to się nie liczy, liczy się to, że Real jest na drugim miejscu w lidze, że odpadł z LM i że ma kryzys i jak to ludzie uważają grać nie umie i dla niech żaden zawdonik Realu nie powinien być w tej jedenastce... Niech będzie jak chcecie.
Nie o to chodzi, że zaden. Raul zdecydowanie nie pasuje do "11" ligi hiszpańskiej. Przecież on gra najgorzej w całym zespole. Ronaldinho, Eto'o, Marchena, Vicente czy też Del Horno to klasowi zawodnicy! Poprostu mówisz tak bo co poniektórzy są z Barcelony, ale niech Ci będzie. Jedyni piłkarze z Realu, których dałbym do 11 hiszpańskiej do Salgado i ewentualnie Zidane. Pozatym nie patrzy się na zawodników pod dątem tego co zrobił dla klubu przez cały okres swojej gry tylko co robi i jak gra teraz.

Awatar użytkownika
qczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: qczak » 19 mar 2005, 18:45

RauL pisze:
A oto moja 11:

R.Carlos biega tyle, co żaden inny obrońca, nieraz więcej w ofensywie niż w defensywie, nie ma drugiego takiego...
Zidane najlepszy na świecie w swojej grze i mimo że Ronaldinho też pięknie gra, to dla mnie na zawsze będzie najelspzy Zidane i pokazuje to nie raz...
Każdy ma swoje zdanie.
Lewandowski też dużo biegał w kadrze a do dziś jakoś każdy go krytykuje; co do Zidana to udowodnij mi, że jest lepszy bo jakoś statystyki w tym sezonie przynajmniej mówią co innego

[/quote]

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”