Liga Mistrzów (zbiorczy) - Strona 219

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Najlepszy zwycięzca LM w historii?

PSG 2025
2
10%
Real 2016/2017/2018
3
15%
Real 2014
0
Brak głosów
Bayern 2013
6
30%
Bayern 2020
2
10%
Barcelona 2009
0
Brak głosów
Barcelona 2011
0
Brak głosów
Barcelona 2015
3
15%
Juventus 1996
0
Brak głosów
Marsylia 1993
1
5%
Inny
3
15%
Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 24 lis 2009, 22:48

Ciekawe jest też to że ponoć chciał być selekcjonerem Polaków ale czy to plotka to nie wiem
Plotka, to nikt o tym nie słyszał poza dziennikarzami.
A Petrescu wyrzucili z Wisły piłkarze, teraz widać, jaka przepaść pod względem mentalności dzieli Polaków od zespołów z piłkarskiej "zachodniej" Europy (do której już trzeba doliczać Rumunię). To mogłaby być Wisła, gdyby gwiazdkom z naszego podwórka się chciało.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8636
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 lis 2009, 22:48

To było niestety do przewidzenia, Inter w LM nie błyszczy.

Brawo dla Unirei, walczyli do końca, ostatnie 20 minut to ciągłe ataki Sevilli, lecz jakimś cudem wyszli podopieczni Dana obronną ręką. Brawo Petrescu :!:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 lis 2009, 22:48

FeRo pisze:podobny był nasz ancelotti. jose swiadom swej mocy w defensywie, bo trzeba przyznac ze w tej formacji jestescie bardzo mocni, dojebał kolejnych przecinakow. zreszta on tak zawsze gra
Jesli praktycznie kazda interwenja konczy sie faulem, to ta formacja osiagnela mistrzostwo.
Jest zwyciestwo i to sie liczy, wazny test zdany, na przyszlość niech sobie nie utrudniaja zycia. Brawo dla Abidala i Pedro, bo obaj dzisiaj pokazali, że sa we własciwym klubie. Barcelona zagrala swoje, moze poraz 3 w tym sezonie. Świetne atmosfera przed GD.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 24 lis 2009, 23:08

:jupi:

Bardzo dobry mecz w naszym wykonaniu. Pep poszedl po rozum do glowy i Inieste moglismy ogladac w srodku boiska, natomiast role prawego napastnika przejal Alves. Nie od dzis wiadomo, ze na Camp Nou gramy duzo lepiej niz na wyjezdzie, ale naprawde tak dobrego meczu w naszym wykonaniu nie widzialem juz od kilku tygodni. Srodek pola Xavi - Iniesta po prostu zmiazdzyl, Inter nie mial tam nic do powiedzenia. Alves i Pedro rowniez zagrali swietne zawody. Nie wiem jakim cudem Abidal byl dobry do gry, ale jego powrot bardzo cieszy, szczegolnie przed GD. Dzisiaj zagral naprawde bardzo dobrze.

Inter... coz, wiecej sie ponich spodziewalem. Mistrz Wloch praktycznie nie pokazal niczego ani u siebie, ani na Camp Nou. Naprawde ciekawe kto w ostatecznosci wyjdzie z tej grupy, my ciagle jestesmy zagrozeni. Nie wiem tez jakim cudem Motta wytwal do konca, lub Militoobyl sie chocby bez zoltka, ale po wygranym meczu nie warto takich spraw wypominac.

Naprawde jestem mile zaskoczyny, ze bez Messiego i Ibry tak gladko odprawilismy Inter z kwitkiem. Mourinho widac nie jest takim geniuszem za jakiego sie podaje.

P.S. Cambiasso dzisiaj zagral fatalnie, naprawde mialem o nim lepsze zdanie. To tak nawiązując do ostatniej dyskusji od DM`ach.

Teraz czas na Real.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 lis 2009, 23:14

Cambiasso dzisiaj zagral fatalnie, naprawde mialem o nim lepsze zdanie.
No tak, bo przeciez jeden mecz swiadczy o klasie zawodnika

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 24 lis 2009, 23:25

ech Inter najnormalniej w świecie kompromituje Serie A w Europie. Można rozwodzić nad możliwościami Interu, ale puki Inter będzie tak grał w europie szans na osiągnięcia nie ma...

Niech Inter uczy się od Fiorentiny. Drugi sezon w Lidze Mistrzów i mimo mocnej grupy rewelacyjne wyniki i bardzo ładna gra!
Inter tymczasem beznadziejny w każdym elemencie!

Wiocha panowie wiocha!

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 24 lis 2009, 23:28

Wow. Spodziewalem sie ze Inter a moze Mou nie zesra sie przed meczem i wykorzysta brak Messiego i Ibry. Fakt jest taki ze Eto nie mial z kim grac. Linia pomocy u gosci to byla czy stala w defensywie? Ogolnie zagralismy dobre 45 min a druga bramka cudna, klepka doskonala.
Sytuacja w grupie dosc ciekawa. Na szybkie spojrzenie na tabele.... wystarczy nam nie przegrac roznica 2 bramek w Kijowie i mamy awans. No chyba ze bedzie remis w Mediolanie i robimy papa :wink:

Jak dla mnie wazniejszy mecz odbedzie sie w nd

Awatar użytkownika
weasel
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: weasel » 25 lis 2009, 3:01

A mi się wydaje, że Pep zna bardzo dobrze "Sztukę wojny" Sun Zi :mrgreen:
Czemu :> kilka cytatów:
-Wojna to sztuka wprowadzania w błąd. (Abidal :mrgreen: )
-Jeśli wróg będzie starał się dobrze przygotować całą linię obrony, wtedy na całej linii będzie osłabiony. (Mourinho :lol: )
-Osiągnąć sto zwycięstw w stu bitwach nie jest szczytem umiejętności. Szczytem umiejętności jest pokonanie przeciwnika bez walki. (Inter nie podjął walki :think: )

Awatar użytkownika
shat
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shat » 25 lis 2009, 10:09

Na pewno Ligę Mistrzów wygra FC Barcelona
Daleko zajdzie Unirea Urziceni mniej więcej Rumuni odpadną w ćwierćfinale

Awatar użytkownika
PabloSJ
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PabloSJ » 25 lis 2009, 10:38

Cóż,w jednym zdaniu można to określic tak: nie ma pomocy sędziów,a rywalem nie są przeciętniacy/ogórki z Włoch,to i nie ma Interu.
Inter jak zwykle hańbi włoska w piłke wystepami w Europie :roll:

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 25 lis 2009, 11:44

shat pisze:Na pewno Ligę Mistrzów wygra FC Barcelona
Daleko zajdzie Unirea Urziceni mniej więcej Rumuni odpadną w ćwierćfinale
Mógłbyś coś więcej na ten temat powiedzieć :?:

Co do Interu. Zostałem tylko utwierdzony że nie potrafią grać przeciwko klasowym rywalom w Lidze Mistrzów i nie wiem zupełnie powiedzieć czym jest to spowodowane. I nie chodzi tu tylko o obecny skład ale odkąd pamiętam tak właśnie było z Interem w LM. Inter w Lidze Mistrzów kojarzy mi się z komunizmem na prawdę, a dokładniej chodzi o to że człowiek cieszył się z tego co miał i i jeśli coś osiągnął to nie wspinał się dalej tylko cieszył z tego co miał. Z Interem dokładnie tak samo ,mistrzostwo Włoch i czego chcieć więcej :?:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 lis 2009, 12:00

fieldy pisze:Myślałem, że Abidal chory leży :think: miał też ponoć jakiś uraz. ...
Przyzwyczaiłem się, że Guardiola zaskakuje składem, ale to było przegięcie. Kontuzjowany Abidal chory na świńską grypę w wyjściowym składzie :lol:
kaczy pisze:No to zobaczymy ile jest warta Barcelona bez swoich gwiazdek w poważnym meczu
Mam nadzieję, że dobrze się przyjrzałeś.
Jarzinho pisze:No no, Toldo tylko na ławie, Jose chyba przyjechal po zwyciestwo, skoro wystawil jednego bramkarza.
:lol:

Dobry mecz :] Po rywalu nie było czego zbierać. Powinniśmy wygrać wyżej, ale patrząc na skład nie można narzekać. Zagraliśmy tak dobrze, że sporo osób uskuteczniać będzie teorię 'Inter tak słaby a nie Barca tak dobra', ale do tego jestem przyzwyczajony.

Mistrz Włoch przy wczorajszym pressingu mógł tylko usiąść na murawie i płakać. Piękna sprawa.

Trzeba tylko kupić kogoś na lewą stronę żeby Iniesta mógł regularnie grać koło Xaviego i będzie dobrze :]

[EDIT]

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 lis 2009, 18:36

FCB keres pisze:A tak w ogóle czy mógłby mi ktoś udzielić odpowiedzi co muszę zrobić, aby chodziły mi mecze przez sopcasta, bo ładuje się do 100, ale nie mam anie obrazu, ani dźwięku. Muszę jakiś codec zainstalować czy co?
tam jest taki przycisk [pierwszy z lewej] by przełączyć na inny odtwarzacz, powinno pomóc.

Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1528
Kibicuję: FC Barcelona

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 25 lis 2009, 18:57

Wielkie dzięki fieldy, ładnie śmiga w Windows Media Playerze :D.

Awatar użytkownika
b-boy1995
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: b-boy1995 » 25 lis 2009, 19:12

2:0....boże nielubi Barcy ani Interu ale pragnąłbym żeby ktoś pokonał Barce....:)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”