Davson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 06 gru 2009, 11:48
Dokładnie.Inter brudny, Inter zły, Inter sobie winny.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PabloSJ » 06 gru 2009, 11:50
Davson pisze:http://www.juvepoland.com/news.php?id=14544
PabloSJ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 06 gru 2009, 11:54
Nie słuchaj dzieci z pierwszej strony bo to zupełnie inny poziom rozmowy. Będziesz miał więcej włosów na głowie jak z tego zrezygnujesz, choć myslę, że doskonale o tym wiesz.A juz zupełnie z równowagi wyprowadzaja mnie wpisy usprawiedliwiajace Melo - juz w pierwszej połowie za wejscie w Stankovica jedna noga a pozniej hak druga to bylo czerwo, a mowi sie tylko o Balotellim
A Ty widziałeś kiedyś żeby Buffon do kogoś startował? Akurat jestem tutaj na 100 % pewny, że go sprowokował.Buffon startujacy do Motty - pewnie go sprowokował a jakze mogło byc inaczej
Bo to brutalny faul był i niech się Sulley cieszy, że nie wyleciał z boiska za niego - miał już kartkę na koncie wtedy.Muntari przeprasza Caceresa - łapie go za włosy
Tak za nic to on odesłany nie został. Pyskował przed faulem, pyskował po faulu więc dostał czerwo. Nie mnie oceniać czy zasłużone, bo nie umiem włoskiego ani czytać z ruchu warg.Mourinho odesłany za nic na trybuny - zasłuzył sobie, Maicon dostwał dwa mecze za bzdurne zachowanie - rzekomo kazdy dostaje dwa mecze.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 06 gru 2009, 12:12
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 06 gru 2009, 12:56
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 06 gru 2009, 12:58

maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 06 gru 2009, 13:10
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 06 gru 2009, 13:20
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 06 gru 2009, 13:26
Ogladnij powtórke. Zdjecie Ci nic nie odpowie, bo kto widział mecz w pierwszym momencie Muntari zdał sobie sprawe z chamskiego zagrania i wyraznie przepraszal, a co mu odpowiedział Caceres ze przyjazny gest zmienił sie w uscisk włosów to juz... a sorry tylko Balotelli prowokuje.Nowy wymiar przeprosin
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 06 gru 2009, 13:33
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 06 gru 2009, 13:37
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 06 gru 2009, 13:38
W obecnej sytuacji futbolu we Włoszech takie hasła mogą pisać chyba tylko kibice Romy (patrząc na kibiców klubów z czołówki). Ani Juventus, ani Inter, ani Milan czyste nie są, więc po raz kolejny dajesz koncert hipokryzji.za swoje szindle ten klub powinien wyladowac na smietniku historii
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 06 gru 2009, 13:47
Frustru, frustru. To nie kac, Ty naprawdę masz jakiś problem do Juve. Na pewno z Bari łatwiej nie będzie, wszak Wy ugraliście z nimi aż jeden punkt.Babel pisze:Ja juz zmykam. Cieszcie sie z 3 punktów, bo za tydzień macie Bari i bedzie ciezko.
Na Marchisio wystarczyło.Babel pisze:I tak na was za duzo czasu straciłem. Trzymajcie sie ciepło i wymyslajcie która taktyka bedzie lepsza by wygrac z Interem: na Rosettiego, czy na Camora
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 06 gru 2009, 13:50
arek_ahig
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio