Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 gru 2009, 13:46
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 06 gru 2009, 13:50
nie tak dawno gol Pato na Bernabeu w rozgrywkach elitarnej LM przypomnial niektórym (może niekoniecznie na tym forum, a moze i koniecznie), że jednak i sam święty Iker nie jest taki doskonały. Kazdy popelnia bledy, z ta roznicą ze tym razem blad Valdesa nie "zaowocowal" strata punktow - patrz gol Pato.RealFan pisze:bo VV przypomniał niektórym (może niekoniecznie na tym forum), że jednak nie jest taki doskonały - bramka na jego konto.
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 06 gru 2009, 13:54
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 06 gru 2009, 13:58
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 06 gru 2009, 14:02
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 06 gru 2009, 14:04
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 06 gru 2009, 14:07
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 06 gru 2009, 14:12
Internacjonalistyczny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 06 gru 2009, 14:19
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 gru 2009, 14:24
Nigdzie nie napisałem, że Barcelona zagrała słabo. Użyłem tylko określenia przeciętnie i że wygrali niewielkim nakładem sił. Słabo zagrało Deportivo, które już w tym sezonie nieraz grało dobrze. Nie nadinterpretuj. To naprawdę prosteInternacjonalistyczny pisze:Tee, panie RealFan, miałbym prośbę, nie wypowiadaj się lepiej niż miałbyś pisać tak błazeńskie konkluzje, nie mające potwierdzenia w rzeczywistości. Słaby mecz Barcelony ? Toż ty wstydu nie masz lub nienawiść do odwiecznego rywala zaburza twoje myślenie.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 06 gru 2009, 14:48
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 06 gru 2009, 15:09
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 06 gru 2009, 15:23
"RealFan pisze: Nigdzie nie napisałem, że Barcelona zagrała słabo. Użyłem tylko określenia przeciętnie i że wygrali niewielkim nakładem sił. Słabo zagrało Deportivo, które już w tym sezonie nieraz grało dobrze. Nie nadinterpretuj. To naprawdę proste
"RealFan pisze:Tylko wczoraj nie było to zasługą Barcelony, która prezentowała się przeciętnie.
RealFan pisze:To naprawdę proste
Internacjonalistyczny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 06 gru 2009, 15:57
ok, a wiec przed meczem Espanyol jest slaby. Ciekawe jaki bedzie w przerwie i po derbachRealFan pisze: Będę bardzo zdziwiony, jeśli Espanyol nie przegra tego meczu przynajmniej 2:0. Dostają po dupie od wszystkich jak leci ostatnio.
stary rupieć

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 gru 2009, 16:12
Nie. Chyba, że dla ciebie przeciętnie = słabo, to ok.Internacjonalistyczny pisze:
Czy z tych słów nie wynika, że chodzi ci o to, że Barcelona zagrała słabo ?
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio