Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 26

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 708

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 16 mar 2005, 21:49

Anka pisze:Brawo Wisła - szkoda, że tak nisko, bo mogło być jeszcze wyżej... :D :D Świetnie zagrał J. Błaszczykowski, aż dziw bierze, że w tak młodym wieku gra tak dobrze. ;) Ciekawe, czy go Dżanas powoła... :? :P
Chyba sie z nas nabijasz jeśli uważasz ze zawodnika do ''reprezentacji''powołuje sie na podstawie jednego dobrego meczu w jakze prestizowym Pucharze Polski z potentatem europejskiej piłki Polonią :roll:
Ostatnio zmieniony 16 mar 2005, 23:09 przez Berele Lewartow, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 mar 2005, 21:53

No i najbliższy był ustrzelenia hatricka był Stolarczyk :wink: . Ostatnio regularnie ( no nie tak regularnie ostatni raz 3 miechy temu :twisted: ) trafia po cornerze. "Błaszcz" asysta i brameczka :D . Oby zrobili z nim to samo co Gorą. To jush by była prawdziwa maestria. Najpierw drugoligowy napasnik przerobiony na najlepszego skrzydłowego w kraju i czwartoligowy środkowy pomocnik- postrach lewoskrzydłowych obrońców :twisted: . Sobol się widzę może rokręcić, Liczka coś kombinuje z Mijailovicem. Jest rotacja składu i bardzo mi się to podoba, bo wiadomo jak Kasper trzymał się żelaznego składu. Jak jush wpuścił Kukiełkę na dynamo w pierwszym meczu na Reymonta to stracone gole zaważyły na awansie gruzińskich rumunów :evil:. przy Cantoro by to niemożliwe było...

O samym meczu się nie wypowiem bo dzięki Basałajowi nie widziałem. Nie wyróbka z kasą :evil: . Jedno tylko na meczu było raczej 7500 tys. osób. 500 kupiło bilety :roll: , gratulujemy polityki. Nigdy nie będzie jush 100% obłożenia. A na Groclin proponuję dać 115 zł aby było proporcjonalnie. Będzie 20 biletów :roll:
Ostatnio zmieniony 16 mar 2005, 22:59 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 16 mar 2005, 22:55

no to mamy wysokie zwyciestwo ale z druzyna jak sie okazuje niezwykle slaba nie ma sie co cieszyc, jednak mimo tego moze cieszyc gra jednego pilkarza, blaszczykowskiego, oby ten mlodzian dostal jeszcze kolejne szanse na pierwszy sklad i je wykorzystal, o to wlasnie chodzi w szkoleniu mlodzierzy, moze w koncu wisla wychodzuje jakis talent na miare europy i co najwazniejsze mlodego perpektywistycznie reprezentanta :)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 mar 2005, 23:03

Masz rację kogo by cieszyło 5:0. W dodatku z Polonią... phiii. Jak się wygrywa wszystko to się powinno raczej smucić 8) . A-klasowy zespół roznieśc tylko 5:0- wstyd.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 16 mar 2005, 23:18

piwus pisze:Masz rację kogo by cieszyło 5:0. W dodatku z Polonią... phiii. Jak się wygrywa wszystko to się powinno raczej smucić 8) . A-klasowy zespół roznieśc tylko 5:0- wstyd.

wiesz co szczerze to a klasa to przesada, no ale mimo wszystko 5-0 to nic, wedlug mnie powinno byc przynajmniej z 9 bramek, tyle by ustrzelila by wisla henia moim zdaniem, liczka troche miesza i miesza, ale kto wie moze na przyszlosc dobrze wyjdzie, widac ze chce wprowadzac mlodziez i dobrze na tym to polega

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 16 mar 2005, 23:37

Masz racje dzieeewięć bramek a henio strzeliłby hattricka w ostanich 4 min :wink: .
Powiem ci tyle, że z opisów wynika, że powinno być przynajmniej 7:0. Jest 1:0 to źle bo bez stylu i do zakończenia pleców mecz.
Jest 5:0 jest źle bo heniu by zrobił 9 :( .
Ty się chopie zastanów co piszesz...Niech go ktoś "zjedzie" co mecz widział, bo nie dość, że nie mogę, to jush nie mam siły...

Aha i z tą A klasą to żart taki był :? .... :lol:

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 17 mar 2005, 11:51

eee tam narzekacie...:P w niedziele powtórka:D

jestem pewien ze przy 1 bramce wtedy gdy franek lezal praktycznie na murawie wielu pilkarzy by ta pilke odpuscilo... ale powalczyl i sie oplacilo:D ładna bramka w debiucie.. wogole to mnie zaskoczył swoja grą... pozniej troszke glupie zolta kartka..i dobra asysta:D świetnie się wprowadził do zespołu... Kłosa chyba zmobilizowalo to ze byl Janosik na trybunach... Kieszek byl chyba jakis rozgarniony...widocznie trema:D
w meczu z silniejszym rywalem jestem pewien ze obroncy niebeda sie tak zajezdzac w pole karne:D momentami wygladalo tak ze obroncy w polu karnym polonii pomocnicy w srodku boiska a napastnicy za pomocnikami:D Żuraw ładna bramka z wolniaka...Majdan by to wybronił mi sie zdaje...źle był mur ustawiony i wogóle:D Stolar zagrał jak na obronce nawet zbyt dobrze;] zadko mu sie zdarzalo 2 gole w meczu strzelac chyba:D a wszyscy w polonii mysleli ze Dźwigała zaskoczy Majdana a on przeciez nie raz w Pogoni bronil jego strazly:D

pozatym powinien byc conajmniej jeden karny dla Wisły..faul tego jak mu tam...cos na sss chyba...co w poloni gral na żądle w 1 połowie...faulowal Sobolewskiego... kilka setek jeszcze mieli..choćby Żuraw 2 i Zieńczuk 1:D

takze w wawie mozna spokojnie wystawic Kuźbe, Briżka Kwieka, Nikole od poczatku a dac odpoczac Frankowi, Żurawiowi:D mowie oczywiscie o meczu rewanzowym PP zeby niebylo ze o tym w niedziele:D

1, 2, 3, 4, 5 MAŁŁŁOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!:D ide pożniej oblac zwyciestwo:D jakbym oblewal kazde to bym co kilka dni pijany chodził chyba:D

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 18 mar 2005, 14:00

Mazi ja nie narzekam tylko kpię. Trzeba piętnować takie przejawy malkontenctwa i dyletanctwa. Nie rozumiem takiej postawy, że wysoka wygrana powoduje u kogoś smutek. Okeej, dobra niedosyt, ale chyba coś takiego cieszy. Ciekawe coby niektórzy powiedzieli na taki wynik jak Wisła grała z napisem Unimil na koszulkach w drugiej lidze :roll: . Pewnie tego Smitu nie pamietasz, co było zanim Telefonika weszła. Nic dziwnego przecież, wybrałeś najbardziej medialny zwycięski klub na świecie. Ciekawe dlaczego i ciekawe co teraz czujesz.. :roll: .

Liestek wpadł na genialny pomysł, że dopiero jak Cantoro ruszy się do warszawki by wyrok wysłuchac bedzie mógł odbyć karę. Do tej pory i tak nie może grać :evil: . Fajnieeee, fajnieeee :P

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 18 mar 2005, 14:17

piwus pisze:Pewnie tego Smitu nie pamietasz, co było zanim Telefonika weszła. Nic dziwnego przecież, wybrałeś najbardziej medialny zwycięski klub na świecie. Ciekawe dlaczego i ciekawe co teraz czujesz.. :roll: .

szczerze tego nie pamietam bo jeszcze sie wisla ogolnie polska liga nie interesowalem, dla mnie liczyl sie i liczy widzew, a to ze wybralem real to nie dlatego ze to najbardziej medialny zwycieski klub to co, nawet nie wiesz za co szanuje kocham i wielbie ten klub, uwarzasz mnie za jakiegos laika, leszcza czy amatora i nawet nie wiesz jak bardzo sie mylisz

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 18 mar 2005, 14:17

listki powinny wisieć:D każda odmiana... ja pamietam jak z unimilem grali..moze w tv niewidzialem ale mam wele zdjec w PN z tamtych lat

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 19 mar 2005, 14:44

twsd pisze:Nie "wkręcili" Żurawia
Maciej Żurawski miał paść ofiarą realizatorów programu "Mamy cię" w stacji TVN. Nie dał się jednak złapać, producenci muszą polować dalej - czytamy w dzisiejszym "Dzienniku Polskim". Gag się nie udał, bo piłkarz Wisły okazał się niezwykle spokojnym człowiekiem.

Chciał go "wkręcić" kolega Krzysztof. Podróżowali taksówką, której kierowca pakował pasażerów w coraz większe korki. Twórcy programu przewidywali, że "Żuraw" zacznie się wściekać, a oni pokażą, jak to będzie robił. - Nie zareagowałem tak, jak chcieli producenci programu, bo nie jestem impulsywnym człowiekiem. Nie dałem się złapać i program nie zostanie pokazany. O tym, że jestem "wkręcany", zorientowałem się pod koniec całej sytuacji.
Ehhh Żurawia nic nie rusza... chociaż chciałbym zobaczyć co robi w stanie wzburzenia :wink: .

Dzięki Bogu, że nie zarzucili sieci na Nikolę albo Stolarczyka :twisted: . Po
takim numerze ekipa skończyłaby ze skręconymi karkami 8) .

Ciekaw byłbym tyż reakcji Szymka, jakby zwyzywał ich tak jak sędziów na boisku toby się chłopcy popłakali...
(Ale to jush w innym temacie się powinno znaleść :lol: )

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 19 mar 2005, 14:50

piwus pisze:
twsd pisze:Nie "wkręcili" Żurawia
Maciej Żurawski miał paść ofiarą realizatorów programu "Mamy cię" w stacji TVN. Nie dał się jednak złapać, producenci muszą polować dalej - czytamy w dzisiejszym "Dzienniku Polskim". Gag się nie udał, bo piłkarz Wisły okazał się niezwykle spokojnym człowiekiem.

Chciał go "wkręcić" kolega Krzysztof. Podróżowali taksówką, której kierowca pakował pasażerów w coraz większe korki. Twórcy programu przewidywali, że "Żuraw" zacznie się wściekać, a oni pokażą, jak to będzie robił. - Nie zareagowałem tak, jak chcieli producenci programu, bo nie jestem impulsywnym człowiekiem. Nie dałem się złapać i program nie zostanie pokazany. O tym, że jestem "wkręcany", zorientowałem się pod koniec całej sytuacji.
Ehhh Żurawia nic nie rusza... chociaż chciałbym zobaczyć co robi w stanie wzburzenia :wink: .

Dzięki Bogu, że nie zarzucili sieci na Nikolę albo Stolarczyka :twisted: . Po
takim numerze ekipa skończyłaby ze skręconymi karkami 8) .

Ciekaw byłbym tyż reakcji Szymka, jakby zwyzywał ich tak jak sędziów na boisku toby się chłopcy popłakali...
(Ale to jush w innym temacie się powinno znaleść :lol: )
no i chwalisz sie czy zalisz ??

apropo to powinno raczej byc w temacie o programie mamy cie, no ale na sile to sie to do wisly wcisnac, tyle ze co to ma wspolnego z pilka ?? !!

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 19 mar 2005, 14:55

a to ma wspólnego, że chcieli wkręcić piłkarza Wisły, a ten temat o ile sie nie myle jest o Wiśle i wszystkim z nią związanym prawda??

piwus> eee Stolar jest ostatnio spokojny:D a pozatym strzelił 2 gole to by sie cieszył niz ich powybijał:D

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 19 mar 2005, 15:19

Mazi pisze:a to ma wspólnego, że chcieli wkręcić piłkarza Wisły, a ten temat o ile sie nie myle jest o Wiśle i wszystkim z nią związanym prawda??

piwus> eee Stolar jest ostatnio spokojny:D a pozatym strzelił 2 gole to by sie cieszył niz ich powybijał:D
jak dla mnie jest to o programie telewizyjnym, no ale skoro jestem nabijaczem wiec pewnie sie nie znam :roll:

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 19 mar 2005, 15:22

a jakby było o raulu to bys dał do filmów?? OK. jesli tak to w taki sposób cała dyskusja o klubie moze się przeniesc do kategorii filmów i sie burdel zrobi..a tak jest w temacie o klubie i związane pośrednio zklubem:D a pozatym nie każdy zagląda do filmów...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”