Re: Widzew Łódź (zbiorczy)

Awatar użytkownika
sudden
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Re: Widzew Łódź (zbiorczy)

Post autor: sudden » 13 gru 2009, 14:00

Ostatnio głośno jest o sprowadzeniu Ebiego Smolarka do Widzewa. Taki transfer dałby kopa Widzewowi i myślę że klub nie stracił by zatrudniając Ebiego. Abstrahując od Smolarka, z punktu widzenia marketingowego zatrudnienie (za darmo) zawodnika ze znanym w światku piłkarskim nazwiskiem i nawet płacenie mu dużo wyższej pensji niż pozostałym piłkarzom, choćby tylko na pół roku ma chyba sens... Jednak szczerze mówiąc jego wymagania są wręcz ogromne. Nie chciał grac dla Anarthosisu, Hamburgera to tym bardziej nie będzie chciał dla Widzewa. Według mnie transfer jednak nierealny. Skończyliśmy rundę jesienna na 1 miejscu wiec nie spodziewajmy się spektakularnych transferów. Mam nadzieje ze Cacek i Zub się z tym nie przeliczą. Ważna kwestia teraz to kontrakt z Ugo Ukahem. Włoch zastanawia się nad nową, dużo lepszą propozycją kontraktu od obecnego klubu. Jego alternatywą jest Leviadakos, który jest zainteresowany sprowadzeniem obrońcy Widzewa. W greckiej drużynie gra już jeden ex-widzewiak - Stefano Napoleoni.

Wróć do „Polska”