Liga Mistrzów (zbiorczy) - Strona 221

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Najlepszy zwycięzca LM w historii?

PSG 2025
2
10%
Real 2016/2017/2018
3
15%
Real 2014
0
Brak głosów
Bayern 2013
6
30%
Bayern 2020
2
10%
Barcelona 2009
0
Brak głosów
Barcelona 2011
0
Brak głosów
Barcelona 2015
3
15%
Juventus 1996
0
Brak głosów
Marsylia 1993
1
5%
Inny
3
15%
Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 gru 2009, 9:32

Kamil232 pisze:
Chelsea mogliby w końcu odpuścić albo zostawić na finał :wink:
W finale szykuj się na rewanż za Rzym 8) :P
Bardzo mozliwe. Dlatego nastepne losowanie bedzie bardzo wazne. Uwazam ze faworytami na gre w Madrycie jest stara trojka czyli Barca, Chelsea, MU. I raczej to one miedzy soba beda sie eliminowac. Tym razem czas na polfinal MU-Chelsea :P

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 18 gru 2009, 9:54

A dajcie MU :twisted: Bo z takim np.Bordeaux to na pewno odpadniemy,natomiast na Czerwone Diabły nasze gwiazdeczki się zmobilizują + dadzą z siebie wszytko.A z takim podejściem nie ma drużyny,która mogłaby się oprzeć Milanowi (z większą lub mniejszą dozą szczęścia oczywiście :P).Teamy,których chciałbym uniknąć - Chelsea i Barcelona.Wg mnie Chelsea za Ancelottiego to główny faworyt do zdobycia LM,natomiast Barcelona to obecnie bezsprzecznie najlepsza drużyna na świecie (co jutro powinna udowodnić oficjalnie).

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 18 gru 2009, 10:01

Życzyłbym sobie Milan z jednego powodu - David Beckham 8) Fajnie by było zobaczyć go ponownie na OT.

Awatar użytkownika
rati
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rati » 18 gru 2009, 10:05

Bienias pisze: Uwazam ze faworytami na gre w Madrycie jest stara trojka czyli Barca, Chelsea, MU. I raczej to one miedzy soba beda sie eliminowac. Tym razem czas na polfinal MU-Chelsea :P
a drugi półfinał Real - Barca :P
Tak, Real. Uważam, że zespół ten zrobi absolutnie wszystko, nawet kosztem odpuszczenia ligi, aby zagrać w finale na Santiago Bernabeu.

Coś mi mówi, że po dzisiejszym losowaniu zobaczymy 2 konfrontacje włosko-hiszpańskie.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 18 gru 2009, 10:26

Mam czarne myśli czyli Chelsea.

Milan skazany na pożarcie z MU ? nie wydaje mi się, Rossonerri są dziwni i w takiej konfrontacji na pewno nie skazywałbym ich na baty.

Ale poczekajmy do 12.30

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 18 gru 2009, 11:17

Chelsea jest bardzo mocna, ale ma jeden feler, nie potrafi bronić przy stałych fragmentach. 85% goli stracili po tych elementach [przed ostatnią kolejką, nie wiem jak z Portsmouth, bo nie widziałem bramki dla gości] i jak trafią na ekipę, która potrafi grać stałe fragmenty, to może spokojnie odpaść.

Dla Arsenalu chciałbym ... obojętnie kogo. Inter chyba najbardziej, bo swego czasu w komentarzach na głównej pisali niektórzy, że Inter rozniósłby Arsenal i chcę się przekonać, czy mieli rację :P
Raczej nie ma w stawce drużyny, na którą jakoś bardzo nie chciałbym wpaść. Choć może VFB byłby dobry, bo chcę rewanż z Barcą i Titiego grającego przeciw Arsenalowi.

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 18 gru 2009, 11:26

Kto jak kto, ale akurat kibice Arsenalu powinni chyba wstrzymywać się ze swoimi marzeniami o najlatwiejszych rywalach. Tyle szczescia co dane było Arsenalowi przez ostatnie 5-6 lat w losowaniach grup to nie miał zaden klub w historii tych rozgrywek. Mocno to wypacza obraz Arsenalu jako europejskiej potęgi, gdyz od niepamietnych czasow nie mierzyli sie juz na jesieni z mocnymi ekipami w Europie, dzieki czemu latwo bylo skupiac sie przez pol roku na samej lidze.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 18 gru 2009, 11:53

natomiast na Czerwone Diabły nasze gwiazdeczki się zmobilizują + dadzą z siebie wszytko.A z takim podejściem nie ma drużyny,która mogłaby się oprzeć Milanowi (z większą lub mniejszą dozą szczęścia oczywiście
To już nie era Ancelottiego, nie to ustawienie, nie ta mobilizacja, nie ten skład - ManU nas zje bez kłopotów, chyba że zespół jakoś nagle się obudzi i zacznie grać lepiej - na razie wygrywamy z Catanią, ale już ze średniakiem ligi w formie mamy poważne problemy, bo taktycznie prezentujemy się beznadziejnie. Więc powoli, módlmy się o Sevillę, żeby tych punktów trochę nabić.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 gru 2009, 11:58

Chyba bardzo nie doceniasz Sevilli Wilmore. Co prawda ostatnio spuścili nieco z tonu (trzy mecze w lidze bez zwycięstwa), ale zadyszka to jeszcze nie koniec świata. Ja jako kibic Barcelony raczej obawiam się trzech spotkań z Sevillą, które nas czekają.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 18 gru 2009, 12:00

miguel indurain pisze:Kto jak kto, ale akurat kibice Arsenalu powinni chyba wstrzymywać się ze swoimi marzeniami o najlatwiejszych rywalach. Tyle szczescia co dane było Arsenalowi przez ostatnie 5-6 lat w losowaniach grup to nie miał zaden klub w historii tych rozgrywek. Mocno to wypacza obraz Arsenalu jako europejskiej potęgi, gdyz od niepamietnych czasow nie mierzyli sie juz na jesieni z mocnymi ekipami w Europie, dzieki czemu latwo bylo skupiac sie przez pol roku na samej lidze.
Tak tak. Jak Arsenal ma w grupie Dynamo Kijów, to graja z ogórkami. jak Inter, czy Barca trafi na Dynamo to "wszystko się może zdarzyć". :? jakies kompleksy masz?

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 18 gru 2009, 12:03

A ja tam życzyłbym sobie kogoś z 3 drużyn z Angli a najlepiej Manu.Ostatnie wielkie mecze w LM odbywały się właśnie przeważnie z Angielskimi drużynami i wierze że jesteśmy w stanie po raz kolejny pokonać Fergusona :wink: .

Awatar użytkownika
MaUser_FCI
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 18 gru 2009, 12:20

No i Inter - Chelsea :]
Barca - Bordeaux - n/c

edit
Barca - VFB
Sorry, jeszcze myślami jestem na wykładzie :D
Ostatnio zmieniony 18 gru 2009, 12:27 przez MaUser_FCI, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 18 gru 2009, 12:24

Inter - Chelsea
Milan - MU

Tak jak przewidziałem :oops:

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 18 gru 2009, 12:24

Jak widze kolejnego rywala Sevilli zaczynam rozumieć dlaczego oni zawsze docierają do 1/8 czy 1/4

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 18 gru 2009, 12:24

Ale mamy fajne losowanie. Hleb przyjedzie i mam nadzieje nie pokaze nam figi. Dobre losowanko jak dla nas

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”