Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 20

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 19 mar 2005, 0:42

Co do ankiety... Juve nie zdobędzie mistrzostwa, bo zdobędzie je Milan:D Jako argument podam Szewczenkę i chyba wystarczy:D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 mar 2005, 17:11

Mazi pisze:Co do ankiety... Juve nie zdobędzie mistrzostwa, bo zdobędzie je Milan:D Jako argument podam Szewczenkę i chyba wystarczy:D
A co ma Sheva do Juventusu? Inter ma Adriano i nie zdobędzie już raczej mistrzostwa, a jeden Shevchenko nie zwojuje całych Włoch więc Twoj argument jest bezpodstawny :)

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 19 mar 2005, 19:07

Mazi pisze:Co do ankiety... Juve nie zdobędzie mistrzostwa, bo zdobędzie je Milan:D Jako argument podam Szewczenkę i chyba wystarczy:D
odpowiem ci na to tak milan nie zdobedzie mistrzostw bo juve ma buffona i del piero:D fajnie nie

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 19 mar 2005, 19:31

Twoje argumenty sa smieszne :lol: Jak mozna mowic ze jakas druzyna zdobedzie Scudetto tylko dlatego ze ma w skladzie swietnego zawodnika. Jeden Shevchenko sam nic nie zwojuje, aby wygrac takie trofeum trzeba miec swietnei zgrany i potrafiaca grac zespolowo druzyne. Wedlug mnie ostatecznie to Juve zodbedzie mistrza, ma wyrownany sklad i ostatnio sa w "gazie". Zwyciestwa nad takimi rywalami jak Roma i Real pod rzad dodatkow motywuja. Jednak decydujacy o Scudetto wedlug mnie bedzie mecz Juventusu z Milanem. :)

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 19 mar 2005, 20:24

Bobohawk -- Mają wyrównany skład ?? No właśnie skład czyli "11" a o scudetto zadecyduja wyniki w 38 meczach i kadra 24 zawodników na moje oko bedzie kluczem a nie 11 gracz którzy graja bez przerwy .... już blizej niż dalej i sie wszystko okaże - Także Forza Milan :twisted:

Argument Maziego dziwny troche - hehe - Ale można jeszcze powiedzieć że Milan ma - Nelsona Dida - Mistrza Świata !! :twisted:

Zaraz mecz Juve z Reggina licze że nie skończy sie skandalem bo mam juz doś troche tych wszystkich jatek. Licze że Reggina znów pokona Juve

Już wychodza na Delle Alpi piłkarze - stadion pusty jak zawse - Zlatan i Zalayeta i Balsi w pierwszy składzie czyli nie ma Trezegueta a jak Zlatan dostanie kartke to pauza :D

**FORZA GRANDE MILAN** Pozdro

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 19 mar 2005, 23:23

i Juve wygrało i powróciło na fotel lidera :lol:
znowy dał o sobie znac geniusz Del Piero :!:
ciekawe co pokaze jutro milan? pewnie znou strzela bramke w doliczonym czasie gry :P

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 20 mar 2005, 0:19

Luk 1208 -- GRATULACJE :D No lidera do jutra tyle macie :D Do Jutra ...... do 22:15

Dobrze że znów zaczą sie Juventus 1:0 Turyn [ choć z Chievo 0:0 powinno być :roll: ] bo teraz Milan wygra trudny mecz też 1:0 i ma Lidera spowrotem a wiec wróci na swoje miejsce :D A widzać zmęcznie u graczy Juve i dobrze nie ma zbytnio ki grać a w defensywie to już wogóle i teraz kartki mogą być ważne ..... ale jak widomo sedziowie nie poazują czesto kartem Juve Olivera zasłuzył ostatnio a Thuram nie - nie wiedziesz czemu ?? Syndrom ślepego kreta :D moze ieli jak bramki nie widzieli to co dopiero faul ......

Widze że oglądasz serie A na bierzącą Dziś Geniusz Del Piero ??

No to Ślusarski z Groclinu jest wirtuozem ...... a nawet Rasiak to mega-gwiazda światowej piłki bo on też by to strzelił :!:!:!:

Jeśli już jakiś geniusz to Zlatana choć watpie na maxa że to było zamierzone ... widzać dobrze ogladałeś mecz :D

Piękna postawa kibiców :!: Brawo :!: pozwolili by dopingowali Reggine heheh ona sie chwilami czuła jak u siebie. Frekwencja chyba najnisza w lidze a tu na stronie połowa kibiców chec zaukpów w czasie mercato za 50 baniek ... Ładnie niech jadą na Delle Alpi dopingować to może ciepa pomoże hehe

AC Milan w doliczonym ?? No jak tego meczu nie widziałeś to pewnie nie wiesz że Milan strzela prawidłowe bramki a nie którzy :roll: NIE !!

Pozdro

**FORZA GRANDE MILAN** **MISTRZ WŁOCH**

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 20 mar 2005, 0:40

no pytam sie jeszcze raz "dlaczego Juve wrocił na pozycje lidera"?? przecież cały czas byliśmy liderem razem z Milanem :p nie wróciliśmy tylko utrzymaliśmy ;) :P

heh Wy cały czas się czepiacie tej twardej, 'zmęczonej' 11 Capello... :/ przecież Milan też wygrywa po 1:0... i co można powiedzieć, że tez są zmeczeni, bo i gra nie jest porywajaca :P
o tym zmeczeniu mowi sie juz od Swiąt... był mały kryzys ale juz zazegnany... kilka ważnych meczy wygranych :P
nie dygajcie. Capello od początku sezonu na treningach ciśnie naszych piłkarzy szczególnie pod kątem przygotowania fizycznego, wiec tak szybko nie padną :P wie co robi :D

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 20 mar 2005, 1:07

No tak masz racje co do lidera ...

A co do "11" Meastro uwiesz mi ja nie tylko potrafie krytykować Juve ..

Ale jak widać że nie idzie - że Reggina gra szybcie - że ostro ale madrze to jest mi. zmeczenie.

Jak być wiedziła mecz - to Juve myślało że ten mecz to bedzie spacerek. Zaczeli słabo pierwsza połowe i tak ją skończyli a 3 razy Reggina mogła prowadzić 2 razy Buffon na miejscu raz z trudnościami i raz chylił chyba Mozart.

Nie wiem czemu ty porównujesz mecz na 1:0 Milanu i Juve .... i teraz już nie mam na myśli szedziów ....

Jak Juve oddaje w takim meczu 4 celne strzal a Milan 9 to zmeczenie ?? zez ?? czy dobra gra rywala. ?? Jak Milan ma 60 % posiadania a Juve 50% to zmecznie ??

Jak akcje Juve przyły przerywane na 25 metrze w piewrsze połowie z łatwościa bo nie było ruch i do kogo zagrać. Zambrotta czy Camoransi nie biegali jak zawsze flanką a raz pobiegli na maxa i popszeczka Także chyba jak nie biegali to zmaczeni ??

Mówi Ci przyznasz mi racje nie bedzie mógł zagrać Thuram lub Fabio z kartki nie bedzie Zambrty i nie ma Juve defensywy. Dziś Emerson nie nadąrzał chwilami za grą - Blasi wypał baldo jak zawsze a Zlatan zagrał jedna piekna piłke a od 80 minuty Del Piero obudził sie od bramki ale głownie czarował by "wymusić" faul z okolicy 20 merta 3 takie zmarnowal A poetm Zlatan i Del Piero cholował piłke by czas zystać albo normalnie podawali se Thuram Buffon tak z 10 razy :D By tylko zakończył a jeszcze z 5 wrzutek Reggin w końcówce za afere.

Pamietasz bramke Zoli w 92 minucie ?? Mogło być podobnie Tedesco był o włos ....

Pozdro .....

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 20 mar 2005, 1:37

pamietam brame Zoli i nie watpie, że dzis mogło sie skonczyc inaczej... to jest ryzykowna taktyka Capello ale na razie sie sprawdza (poza malymi wyjatkami). Juve od kilku meczy gra nie za dobrze... jak dla mnie tylko ten z Realem ostatnio stał na dosyć wysokim poziomie ;)

czy to zmeczenie?? moze troche tak... ale wygrywaja konsekwentnie... nie ważne czy Real czy Reggina... wygrywaja na razie. cała LM w grupie prawie po 1:0 i tez po slabej grze. na pewno nie sa tak swieza druzyna jak na poczatki sezonu ale juz 3 miesiace temu mowiono, że Juve przemeczone, że nie da rady... a co?? sa zwyciestwa?? są :p

Juve nie myslał, że to bedzie spacerek... wrecz przeciwnie- mysle, że chcieli dzis wygrac bardzo, zrewanżować sie... ale taka to już druzynka... taki trener- lubi tekie wyniki ;)

co do ławki to się zgadzam z Tobą... nie ma dobrej rezerwy... tzn. moze i by była jesli by grała... nie to co za Lippiego niestety. rezerwowi nie maja ogrania ale ja nie skreslam z tego powodu Juve... Capello niemal w kazdym klubie w jakim pracował odnosił niemale sukcesy i mysle, że wie co robi... wie wiecej niz my ;)

nie porownuje bezposrednio Milanu do Juve... wiadomo, że tak sie nie da za bardzo... rywale inni itd. ale chodzi mi o sam fakt... przyznasz, że Milan też nie gra tak jak byś tego chciał... Kaka tez ma słabe mecze... ale strzela ważne bramki, Milan wygrywa i to sie liczy... nie strzały na bramke, posiadanie pilki ale gole. Milan gra inaczej niż Juve, inne style zupełnie i m.in. stad te roznice w statystykach...

hehe podawali... nie dziwie sie :p pamietasz Szwecja- Dania na ME?? tez sobie podawali... całą końcówke... ;)

dobrej nocki :D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 mar 2005, 1:39

Juventus 1:0 Turyn?? buhahaha,a Milan to co :roll: grają cienką piłkę nawet w LM (chociaż przechodzą dalej) i to ma być faworyt? to chyba jakieś żarty. Z taką grą nie poradzą sobie w Rzymie (no cyba, że chwilowe oświecenie). Juventus zasłużone 3 pkt i dalej zostaje liderem (mam nadzieje, że bez Milanu).

"Jak Juve oddaje w takim meczu 4 celne strzal a Milan 9 to zmeczenie ?? zez ?? czy dobra gra rywala. ?? Jak Milan ma 60 % posiadania a Juve 50% to zmecznie ?? "

Zaza mówisz o meczu Juve - Milan?? bo jesli tak to cos mi nie pasuje. Jesli nie to niewiem co Ty porownujesz. Bronisz Milanu bo jestes jego fanem, ale Milan tez na 100% nie jest czysty. Tylko czekam, az wyjdą wałki Berkusconiego w Milanie. Niech to bedzie nawet za 10 lat, ale wyjdzie na bank. Pozdro AC 1:0 Milan!

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 20 mar 2005, 2:00

Tomusmc nie zaczynaj o Berlusconim, bo wiesz, że zara znow bedzie jazda!! ;) nie o to chodziło... nie o to, że Juve nieczyste ;)

pozdro

no i chciało by sie napisać: AS 1:0 MILAN ;)

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 20 mar 2005, 2:10

Oj Tomusc teraz zachowałeś sie jak 10 latek który widział 2 minut skrótu i zaraz magia Del Piero !!!!!!!!!!!!!

Napisałe Ci cos ale nie ma sesnu bo Ty należysz chyba do tych co nie widzą co sie dzieje.Nie nie chodzi teraz o EPO czy sedziw tylko pike w Włoskie lidze ..... Aż dziw mnie bierze że komentarze kibiców Juve polegaja najczęscie na takich wypoiwedziach. To jest Forum po to by wypowiedzać sie na dany temat ale jak nie mało wie na ten temat to ...

Milan 1:0 ale bramki prawidłowe. A nie jak nie którzy :roll: !! a jak meczy nie ogladacie to zmiencie spotr bo to wstyd jak można kibicować nie ogladają swojego klubu w akcji co tydzien ..??

A co masz na mysli Juve : Milan ?? Chyba było 0:0 i 5 pomyłem sedziego na kozyśc Juve - Faul Zebiny na Crespo w 5 minucie Faul na Shevie w 30 minucie i 3 spalone których nie było widzać na rzadnej kamerze.

A jeszcze Reka chyba Nesty na skraju pola karnego czyli wolny bo tylko w meczach z Roma dyktuja karne w takich sytuacjach zwłaszcza jak gra Juve nie ??

Pozdrawiam i Tomusmc teraz na Cnale + 2 jest powtórka meczu oberzyj i przeczytaj co napisaem Jak nie mam racji to nie wiem co ty widziełeś ..

**FORZA GRANDE MILAN**
**CAMPIONE D`ITALIA**

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 mar 2005, 2:22

Zaza mowilem Ci juz pełno razy, że nie mamCanal+ i nie jestem w stanie ogladac wszystkich meczy Juve. Dzisiaj byłem w pubie i widziałem mecz. Nie oczarowała mnie magia Del Piero jak napisałeś, a co do meczu z Milanem to inna sprawa. Faulu na Crespo nie było napewno, ale to jest widziane w oczach różnych kibiców. Widziałem to i także słyszałem jak komentator się darł, ale powtórki pokazały wszystko. Co do tekstu AC 1:0 Milan odwołuje się do tego co było kiedys. Bramkii zdobyte prawidłowo? przyznaje nie wszystki były takie i wiem, że Juventus w paru meczach nie powinien wygrać, ale wygrał i nic tego nie zmieni. Wstydze się za to co było i jest mi głupio za EPO i tym podobne sprawy. Co mam zrobic? nie zrobie nic bo nikt z nas nie zmieni przeszlosci dlatego przyzwyczailem się do tekstów Milanistów i Interzystów. Sorki za poprzedni tekst, teraz wiem, że zachowałem się jak gówniarz...

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 20 mar 2005, 2:35

Tomusmc nie ma siły już wybacz :D Wypaliłem kilka blantów obejrzałem dwa mecze i magazyn i mnie ścina "wale nosem w klawiature" jak to sie mówi - Także już nie bede sie rozpisawał jak zawsze ... ale ..

Cz każdy mecz musi zaczynać sie od komentowania decyzji sedziów ?? a skończyć sie na histori czy epo ?? Chyba nie !! Ja zaczełem pierwszego posta w tym tamecie od zmeczenie graczy Juve były inne tamety też ale zmeczenie to jest widoczny moment sezonu gdzie brak graczy defenswynych albo zmieniów dla graczy kluczonych ma znaczenie

Prosze Cię przeczytaj popszednie moje posty dzisiajsze i napisz czy nie mam racji Ale tylko te co odnoszą sie do meczu Juve - Reggina.

DOBRANOC JUTRO CI ODPISZE ... :D

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”