Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 21

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 20 mar 2005, 2:36

no spox Zaza... czytałem Twoje wczesniejsze wypowiedzi o kibicach, ktorzy nie maja Canal+, bodaj w temacie o Moggim, a tym samym nie ogladaja swoich druzynek na żywo... i tu niestety musze sie z Toba niezgodzić i stanąć w obronie tych właśnie kibicow... nie każdego stać na c+ po prostu, w Polsce taka sytuacja a nie inna i mowisz tak jakbyś sie uważał za lepszego kibica bo masz c+... masz 30 latek... pewnie pracujesz i pewnie zarabiasz na ten c+... nie każdy ma możliwość, a nie jest to na pewno wskaźnik tego jakim ktoś jest kibicem

ja też nie mam c+... ale zawsze jak mam mozliwosc wyskocze do knajpki albo do kumpla na meczyk... ale to nie odemnie zależy czy ten c+ mam czy nie...
np. ja mieszkam w domkach jednorodzinnych... jeden rzadek ma kablowke, a moj nie ma... bo powietrzem nie mozna, a w ziemi zedna firma kuc nie chce... nie ma mozliwosci po prostu... no i musze zadowolic sie satelita... a wiesz jakie problemy mialem z podlaczeniem netu?? hmmm...

pamietaj nigdy nie oceniaj kibica po tym czy ma c+ czy nie :wink: :p

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 mar 2005, 3:08

Tu się muszę dopisać. Zaza oceniaj ludzi pod kątem poziomu jego wypowiedzi, a nie pod kątem posiadania dekodera. Człowiek może się mylić, ale po to jest dyskusja, żeby mu to uświadomić. Nie można mu wypominać, że nie widział meczu... Tego nigdy nie wiadomo.
Nie można pochopnych wniosków wyciągać :wink: .
A nawet jeśli nie widział czy to tak naprawdę ważne?
Sprawdz co jest naprawdę ważne :wink: .

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 20 mar 2005, 9:18

Wczoraj, Juventus pokonał 1-0 i nadal towarzyszy Milanowi. Mam nadzieję, że dzisiaj Milano przegra i Juve wejdzie na pierwsze miejsce w Seria A.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 20 mar 2005, 12:39

herdek pisze:Mam nadzieję, że dzisiaj Milano przegra i Juve wejdzie na pierwsze miejsce w Seria A.
też mam taką nadzieję :wink:

to jest nasza szansa i fajnie by było ją wykożystać :D tzn. Roma musi... :wink:

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 20 mar 2005, 13:01

Widze Tomusmc nie napisał ... hmmm no nic.

Do Meastro i Piwusia - Jak będziemy tak pisać to chyba nigdy nie zrozumieny sie. A zwłaszcze w temacie meczy i opini po meczach.

Chłopaki czy Wy macie kompleks C+ ??

Przeciesz jak 50 razy dzienie pisze sie tu na stronie Forza J......e (tyczy sie Meastro mi. )czy Forza Milan to kibicóje sie klubowy z Serie A. Wsród kolegów czy rodziny jesteś kojażony jako fan czy maniak tego klubu. To jak można nie oglądać meczy czy nie posiadać koszuki czy szalika czy flagi zwłaszcze że jest sie tak zapalonym kibicem jak to wygladanie nie kiedy ....

Piwus jesteś fanem Wisły i chodzi pewnie na mecze przy Reymonta bo masz możliwośc to jest tak samo jak być kibicował Wiśle tylko przez Internet - Czyli typowy niedzielny kibic ...

O.k można kibicować drużynie ale jak nie ogląda sie mecz to jak można sie wypowiedać na temat meczu czy kolejki. Zwłaszcze na żywo czyli 30 minut po meczu. Przeciesz to powoduje że jest taka gadka bo gdyby widział mecz jeden czy drugi kibic to by przyznał mi racje albo przedstawił mi argumenty który uświadomyły by mi że nie mam racji a nie bronił klubu wymyslająć co kolejke ten same rzeczy lub cytuja wypowiedzi inny kibiców na inny stronach bo tak też było.

Ludzie jak ktoś nie ma możliwośc to niech żuzel wybierze może jest klub jego mieście .....Bo ja nie rozumiem jednego czy brak C+ to wstyd ?? Sądze że NIE !! ale wstydem w jakimś stopinu jest poruszać tematy w który nie ma sie pojecia ....

Jak narazie nie stać mnie na to by jeździć na San Siro co dwa tygodnie. Dekoder ma od dawna ale nie traktuje tego jako jakieś . ... nie wiedomo co ... który mam wiek ?? No wejść sie zastanówcie co piszecie. Bo 100000 ludzie ma dekodery Polsatu i Cyfry połowa nie dla piłki :1:

Meastro - w tym momecie płace ze Cyfre ok. 120 zl nawet nie wiem bo rachunki płaci bank. Ale jak uważasz że to jest coś na co moga sobie pozwilić nie liczni. To jestes w dużym błędzie. Moi rodzince maja też C+ a meczy nie ogladają prawie nigdy bo przeciesz ile ludzie ma dekodery dla C+ zwykłago, C+ film czy HBO , HBO2. Bo to jest normalne rzecz tylko nie który traktują t troche jak nie wiedomo co.....

**FORZA GRANDE MILAN**
**CAMPIONE D`ITALIA**

Dziś trzeba z Roma wygrać i już niemal proste do Scudetto :D

**CZAS I BOISKO POKAŻE WSZYSTKO**

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 20 mar 2005, 13:15

Nie odpisałem bo nie miałem już siły siedzieć przed kompem :) Zaza czytałem Twoje posty na temat meczu z Regginą i wiem, że teraz tak się nie czepiałeś, ale troche starałeś się wzburzyć kłótnie. No nic było minęło.

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 20 mar 2005, 13:27

No Tomusmc Luz !! mnie też ścieło miałem czekać na GP Formuły 1 a o 3 juz nie widziałem na oczy :D

Co to tematu. To czepiać sie wczoraj nie było czego aż tak bardzo ale a moje oko to jest forum i chyba powinno sie tu wymieniac opinie po meczu. A jak narazie to 70% postu tu w tamecie to "Brawo" - "Forza" i "Alex" .... Przecież to nie ma sensu. Nie myśl że bede chwalił Juve bo wczoraj nic nie pokazali oprócz jednej akcji - zmęczenie ! A słowe wstdy i geniusz w jednaj akcji ta jak najbardzie na miejscu. Po meczu z Real mogłem pogratulowac nie tylko zwyciestwa ale i stylu. Wczoraj zmeczenie było widoczne i stylu nie było. A co do zaczepek uwiesz mi znalazł bym inny sposób niż zaczynając temat mecz i wymieniaja kulturalnie poglady ..... Choc to sie chyba nie da ..

Pozdro !!!

**FORZA GRANDE MILAN** **CAMPIONE D`ITALIA**

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 20 mar 2005, 13:51

Zaza, nie wiem czy uważasz posiadanie dekodera za 'niewiadomo co', rarytas ale tak piszesz troche... nie mamy kompleksu c+ ale wydaje mi sie, że Ty masz, bo nie pierwszy raz o tym piszesz. co innego jest posiadać koszulke czy flage, a co innego dekoder. ja nie mam zamiaru sie o to klucic, tylko przedstawilem swoje zdanie na ten temat, nieco odmienne od Twojego.

mowisz, że nie stać Cie zeby co 2tyg. na meczyk Milanu pojechać... a jak Ci jakiś inny kibic z Mediolanu powie, że Ty nie jesteś kibicem, bo na mecze nie chodzisz, to sie z nim zgodzisz?? jastem pewien, że nie...
dekoder to nie jedyna możliwość... od tego są skroty, internet jak ktoś nie ma c+...

przyznam, że nie stać mnie na wydatek rzedu 120 miesięcznie, bo niby skad mam brać?? posiadam koszulke i szalik ale musiałem sam 'zapracować' lub liczyć na 'hojność' siostry w moim przypadku ;) net założyłem za własną kase, a abonament placi również siostra... tak jest u mnie ale ja widze, że Ty oceniasz kibica pod względem dekodera, a tym samym- możliwości finansowych (poniekąd tak właśnie jest), a to błąd moim zdaniem... nie wiesz jaka jest sytuacja u roznych ludzi... mowisz jakby piłka nożna była sportem dla bogatych, a tak nie jast. dla wielu ludzi piłka jest wszystkim i nie ważny jest dla nich dekoder.

co do opinii o meczach, to każdy ma swoje źródła... dla jednych to jest dekoder, dla innych net albo skróty, albo jeszcze coś innego. c+, tv nie jest jedynym źródłem informacji

to jest moje zdanie nie musisz sie oczywiście z nim zgadzać ale to już jest indywidualna sprawa każdego. widze, że troche zeszliśmy z tematu ;) skończmy już o c+, bo nie o tym mowa była... i zarówno w tej jak i w paru innych kwestiach pewnie sie nie zrozumiemy (bez urazy). kazdy ma swoje zdanie i broni go...

pozdro

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 20 mar 2005, 14:26

Tylko prosze Ci zrozum o co mi chodzi. Już teraz nie ma tematu meczu bo wczoraj pisałem a dziś dwa razy mi sie nie chce tego samego.

Meastro O.k skończmy temat C+ .... ale kto go zaczą :!: ja zaczełem temat meczu bo to jest forum Ty piszesz że "każdy ma swoje zdanie i bedzie go bronił" ... ale wytumacz mi jak wczoraj w nocy miałeś swoje zdanie czy nie tylko Ty jak nie widziałeś mecz. I to zdanie było takie jak dwa czy trzy tygodnie temu. No chłopoki nie róbice takich zaczy bo jak kur..de zaczniemy po każdym meczu pisac "cool Magia i Geniusz" to wynik nie że nie potrzeba forum bo każdy pisze tylko dwa zdania.

Zaczełem wczoraj temat po meczu i nie po to by zaczą jatke czy pośmiać sie tylko by wymianić poglądy na temet meczu. Poglądy były nie na temat sedziów tylko Juve i Regginy i meczu. Miałem wczoraj faze i mogłem rzucic inny temak Chyba zdaje sobie spraw że można było pisać o inych kwestiach ?? I co by sie działo ..... Ale po co jak ja byłem zadowolony że nie było skandalu bo znów bym sie wstydził przed kolesiami że serie a "umoczna" a na drugi kanale klasyka Depor - Barca i oni płacza Zaza przełącz tu nic nie graja ...!! A Zaza no to "to se kręc blanty" i podziwiać muraw bo w polsce takich nie mamy.

Widze że coś nie obiektywnie spostrzegasz najpier temat epo póżniej temat sedziów potem Moggiego teraz meczy. No to chyba nie ma sesnu pisac nic jak to ma tak być ?? Jak myslisz ??

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 20 mar 2005, 15:15

_*For_zaza_Milan*_ pisze:O.k skończmy temat C+ .... ale kto go zaczą :!:
Ty zacząłeś Zaza o oglądaniu... ;) ale ok koniec już o c+ :D mozna dalej polemizować ale ... ;)

dlaczego uważasz, że jestem nieobiektywny?? o epo, sedziach czy meczach?? jak moje zdanie różni sie od Twojego to nie znaczy, że jest nieobiektywne...!! wiem doskonale jaki był przebieg zarówno wczorajszego jak i każdego innego meczu Juve, wiem jak grały obie drużyny. ale Ty piszesz tak, że jak ktoś nie oglądał meczu to nie powinien zabierać głosu, bo nie ma pojęcia... ja tak to odebrałem.

heh nie mam tera czasu zeby rozwinac swoja mysl ;) pozniej poczytam i jeszcze cos skrobne :D

tombalu
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tombalu » 21 mar 2005, 18:24

Co do mistrzostwa i gry Milanu jest takie powiedzenie -"umiesz liczyc licz na siebie" a Juve umie liczyc najlepiej 27 scudetto :)))

Awatar użytkownika
luca
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luca » 28 mar 2005, 23:44

co sądzicie na temat przewidywanych transferów:
Zambrotta :arrow: Chelsea
Cassano :arrow: Juve
Giannicheda :arrow: Juve
Zauri , Chinelli :arrow: Juve :?:
Del Piero :arrow: :?: :?: :?:

myślicie ,że wyjdą one Juventusowi na zdrowie???
moim zdaniem Cassano byłby wielkim wzmocnieniem pod warunkiem ,że del Piero odejdzie bo jak zostanie to ktoś z nich będzie musiał siedzieć na ławie i konfliktbędzie gotowy.
Zambrotty bym nie sprzedawał (chociaż za takie pieniądze to sam nie wiem 8)) bo ciężko jest o zmiennika na tak wysokim poziomie...ani Zauri ani Chinelli nie dorastają mu do pięt , chociaż Chinelli jest całkiem niezły.
Giannicheda ...hmm chyba jednak jest słabszy od Tachinardiego więc po co on w Juventusie

Kto waszym zdaniem powinien zasilić a kto opuścić Juventus?

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 29 mar 2005, 0:00

Nie spiesz sie tak z Cassano bo jeszcze nie wiadomo do konca czy odejdzie,takze nie ma co wyciagac pochopnych wnioskow.Mam nadzieje ze zostanie tam gdzie teraz jest.

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 29 mar 2005, 0:13

luca pisze:co sądzicie na temat przewidywanych transferów:
Zambrotta :arrow: Chelsea
Cassano :arrow: Juve
Giannicheda :arrow: Juve
Zauri , Chinelli :arrow: Juve :?:
Del Piero :arrow: :?: :?: :?:
Myśle, że Zambrotta nie odejdzie do Chelsea... jeśli już to do Realu... ale sprzedanie go było by wielkim błędem, a zastąpienie go jest praktycznie niemożliwe w tej chwili... nawet za te 35mln. euro, bo słyszałem, że tyle proponują Chelsea i Real. Zambro jest po prostu najlepszy i to troche tak jakby sprzedać teraz Nadveda :/

Cassano... myśle, że bedzie wymiana na Mutu, bo to już chyba pewne, że Cassano odejdzie z Romy. jeszcze Real go chce ale myśle, że Capello zadziała jak magnes na Antonia :wink: bedzie duza rywalizacja na pewno... zobaczymy może Zalayeta pojdzie na wypożyczenie, może przyjdzie jeszcze Nonda... Mutu może na wymianke właśnie pojdzie... nie sądze, żeby Del Piero odszedł gdzieś... prędzej Capello jeśli 'przegramy' sezon :wink:

Giannicheda bedzie grzał ławe na pewno, a już mamy podobno podpisany kontrakt z R. Kovacem- kolejnym obrońcą...

a Zauri i Chellini to, z tego co wiem, mają być ewentualnymi następcami Zambrotty jesli odejdzie ale niestety obaj razem wzięci nie dorownują mu w najmniejszym stopniu... :roll: mowi się jeszcze o Chivu. ale tylko się mówi :D

myśle, że może odejsc Tacchinardi... Capello konsekwentnie stawia na słabszego moim zdaniem Blasiego... a Tacchinardiemu na pewno się to nie podoba :D nie bedzie chciał siedziec na ławie kolejnego sezonu. Barca się o niego starała... jest za dobry, żeby siedzieć cały sezon na rezerwie

fajnie było by sprowadzić Kompany'ego ale drogi jest... no i jakiś ofensywny pomocnik na pewno by się przydał. miał być Mascherano ale on już podpisał kontrakt chyba z River Plate, mowiło się o Meghim- drugim Zidane... ja bym chciał Edersona ale to jak na razie pobożne życzenia :D może Lucjan się szarpnie i kupi Rosickiego... ale by było zajefajnie :D zobaczymy na razie prowadzi polityką 'za darmo' ale do prawdziwego mercato jeszcze troche czasu, może coś sie wymyśli, bo wzmocnienia są potrzebne, a ławka to już na pewno!!!! no i trzeba czekać na rozwiązanie sprawy Chelsea- Mutu :D

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 29 mar 2005, 0:33

Widze że transferowe plany mijające sie z planami Milanu. I to cieczy bo zawsze była walka o jednego gracza przez 3 kluby. Z hitów transferowych Milan skupli sie na Gliardino a Juve na Cassano. Choć sądze że może jeszcze Cassano wszystkich zdziwić i zostać w Romie... Totti jak Tata

Maesrto jak Juve sprzeda Zambrotte to straci w oczach swoich kibiców. Zachowa sie jak mały klubik który żyje ze sprzedarzy graczy. Osobiście mimo że Juve wróg to wole by został w serie A. Tylko powiedz czemu jeszcze nie ma wypowiedzi Lucka czy Zambrotty że "czuje sie tu super nie ...... .."" Sam wiesz regółka na temat pozostania ..... TO JEST NIEPOKOJACE W WASZEGO PKT. WIDZENIA ....

Zauri ?? z Palermo ?? No ciekawy gracz jak o tego chodzi ..
Chivu ?? cena Maestro cena !!
Meghim?? no coś mi sie zdaje że Bologna sie dogada z Juve.
Rosicky ?? Mnie ciekawie czy to jest plota transferowa Włoskich portali czy marzenie polskich kibiców Juve ??

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”