Czy ja nie napisałem tego samego, czyli określając grę Messiego w finale czy na Bernabeu że grał jak cofnięty napastnik. No człowieku wróc się do szkoły i naucz się czytać ze zrozumieniem. To jak ze Zlatem wszyscy kibice MU przyznali, że jest lepszy od Berbatova, a ty przez następne 2 miesiące prawiłeś , że kibice MU uważają Berbatova za lepszego od Zlatana. NoDodam swoje 3 grosze - środek pomocy to nie to samo co trequartista (zawodnik podwieszony pod atak - idealnym przykładem jest Totti,wcześniej Baggio),no ale nie po raz pierwszy ktoś tu wkłada (mi) w usta słowa,których treści nie rozumie,albo nie potrafi czytać ze zrozumieniem w ogóle.'Ekspertom' - w szczególności tym kibicującym MU - radze obejrzeć jakiś ostatni mecz Argentyny za Maradony,czy nawet finał KMŚ (po zdjęciu Henry'ego) i przypatrzeć się,w których sektorach boiska Argentyńczyk przebywał najczęściej...no ale wy wiecie LEPIEJ - jak zawsze i jak zwykle
Zresztą na twoje wypociny nikt nie odpowiadał tylko na mistyka.
Idź się jeszcze wykłócaj z Fergiem który jakoś nikogo tam szukać nie chce. Mamy Rio, Vidica, Evansa, Browna od bidy Neville, nie wspominając o pomocnikach(ktoś ostatnio się ze mną wykłócał,że MU nie potrzebuje środkowego obrońcy (przy okazji kontuzji Pepe i plotkach o Campbellu)- jaka jest rzeczywistość - każdy widzi i może ocenić).