Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 27 gru 2009, 22:24
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sudden » 27 gru 2009, 22:52
sudden

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 gru 2009, 23:02
= Hollywoodsudden pisze:Efekty mistrzowskie - fabuła i cała reszta niestety do kitu.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 27 gru 2009, 23:03
sudden pisze:Rezus trochę się tylko moge z Tobą zgodzić. Może i efekty w porządku ale fabuła była przeeeetragiczna, bajka straszna.
Halo, jest tam ktośRezus pisze:Fabuła, wiadomo, słaba i przewidywalna
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 27 gru 2009, 23:15
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 27 gru 2009, 23:16
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 27 gru 2009, 23:21
Wg mnie wygląda to lepiej, co do kin nie wiem, w irlandzkim kinie oglądałem.(L)oczkerson pisze:Film wyglądał jak te obrazki wyciągane z chipsów, którymi się macha do góry i dołu. I teraz się pytam, czy wszystkie filmy 3d tak wyglądają, czy winą było moje lenistwo, które zaciągnęło mnie do cinemacity (najbliżej, zazwyczaj tam chodzę), kosztem np. Imaxa, gdzie wszystko wygląda pewnie zupełnie inaczej?
Ok, żeby nie było, jestem fanem bardziej ambitnego kina, a takie oglądam w domowym zaciszu, w kinie to leci coś dla przyjemności, Avatar jak najbardziej spełnia te oczekiwania.sudden pisze:Z tym się nie zgodziłemRezus pisze:Warto
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sudden » 27 gru 2009, 23:25
Rezus pisze:sudden pisze:Rezus trochę się tylko moge z Tobą zgodzić. Może i efekty w porządku ale fabuła była przeeeetragiczna, bajka straszna.Halo, jest tam ktośRezus pisze:Fabuła, wiadomo, słaba i przewidywalna
Z tym się nie zgodziłemRezus pisze:Warto
sudden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 28 gru 2009, 13:12
Ja to odczytałem jako podtekst dla ekologów, którzy przykują się do drzewa żeby koparki nie wjechały drogi zbudowaćFabuła, wiadomo, słaba i przewidywalna, z podtekstem przeciwko pier**** usa.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 28 gru 2009, 13:45
Jeśli chodzi o muzykę coś na wzór piratów z karaibów czy Batmana to nie ma, fakt. Ale jeśli chodzi o efekty dzwiękowe w kinie + obraz w 3D to robi ogromne wrażenie. Szczególnie podczas ucieczki, jak "coś tam" łamało drzewa było mega!Maciek (interista) pisze:kiepska muzyka
Miałem dokładne wrażenie. Jak Sully (czy jak mu tam było) powiedział coś w stylu: "Byłem Marines, walczyłem o pokój ale każdy musi się kiedyś obudzić" czy jakoś tak, sens jest ten sam.Rezus pisze:z podtekstem przeciwko pier**** usa.
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 28 gru 2009, 13:52
Cameron chyba ogólnie nie jest mistrzem fabuły, a raczej obrazów i efektów. Titanica przykładowo dobrze oglądało się właśnie dla samego statku i katastrofy, a fabuła...hmm, jaka fabuła?Rezus pisze:Fabuła, wiadomo, słaba i przewidywalna
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 28 gru 2009, 17:43
Tutaj zgodzę się z Twoją oceną. Bardzo dobre kino. Zwłaszcza role kobiece są genialne. Ale też dobry pomysł i wykonanie, bez taniego efekciarstwa.(L)oczkerson pisze: Rewers.
Jeśli chodzi o ten film, to żałuję pieniędzy i czasu. Zupełnie nie trzyma w napięciu. Postawiono na przewagę okrucieństwa nad treścią. Totalnie się zawiodłem.(L)oczkerson pisze:Najwięcej obiecuje sobie po Domu złym, ale jeszcze nie oglądałem
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zdybu » 01 sty 2010, 19:34
Zdybu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sudden » 01 sty 2010, 20:22
sudden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 03 sty 2010, 13:39
Bienias
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio