Wielki dziękiTomusmc pisze:W piątek 18.03.2005 roku o 12.00 na Eurosportkakarott pisze:Dzieki za cynka nie wiesz może kiedy(data)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakarott » 16 mar 2005, 19:28
Wielki dziękiTomusmc pisze:W piątek 18.03.2005 roku o 12.00 na Eurosportkakarott pisze:Dzieki za cynka nie wiesz może kiedy(data)
kakarott
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 mar 2005, 19:39
A ja sobie obejrze bo mam dwa dni wolnego terazkakarott pisze:Wielki dziękiTomusmc pisze:W piątek 18.03.2005 roku o 12.00 na Eurosportkakarott pisze:Dzieki za cynka nie wiesz może kiedy(data)
tylko szkoda że wtedy w szkole będe i na żywo sobie nie obejże
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 16 mar 2005, 19:45
To masz siedziec w kosciele a nie jakies losowania ogladacTomusmc pisze:A ja sobie obejrze bo mam dwa dni wolnego terazkakarott pisze:Wielki dziękiTomusmc pisze:
W piątek 18.03.2005 roku o 12.00 na Eurosporttylko szkoda że wtedy w szkole będe i na żywo sobie nie obejże
w końcu rekolekcje się zaczynają w Gdańsku
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 16 mar 2005, 20:59
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 18 mar 2005, 13:40
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 19 mar 2005, 0:44
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 19 mar 2005, 10:12
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szlachcic » 20 mar 2005, 15:48
szlachcic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 21 mar 2005, 8:34
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 21 mar 2005, 8:41
sly_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 21 mar 2005, 11:50
AgaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 21 mar 2005, 11:52
Zgadzam sie z toba, ale nie ma jeszcze co rozpaczacAgnieszka pisze:Inter ma poważny problem. Wszystko wskazuje na to, że w derbach Mediolanu Mancini nie bedzie mogł skorzystać z dwóch kluczowych zawodników: Stankovića i Adriano. Oczywiście to nie jest pewne, bo Brazylijczyk dziś przejdzie szczegółowe badania lekarskie a Serb być może uniknie zabiegu pachwiny. Trzeba być dobrej mysli, bo strata tej dwójki to naparwdę kolosnalne osłabienie Nerazzurich.
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 21 mar 2005, 12:07
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 21 mar 2005, 12:09
Ojoj chyba sie przeliczysz ...LAZIO pisze:nawt jak by grał inter z kompletnym skladzie to i tak by wygrał Milannie ma co sie oszykiwac Milan jest lepszy !! i mam nadzeje ze bedzie taki finał LM
Milan - Chelsea![]()
wiec forza milan![]()
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 21 mar 2005, 12:18
Ja tez jestem pewny ze Inter wyjdzie... na boiskoRoRo pisze:Ojoj chyba sie przeliczysz ...LAZIO pisze:nawt jak by grał inter z kompletnym skladzie to i tak by wygrał Milannie ma co sie oszykiwac Milan jest lepszy !! i mam nadzeje ze bedzie taki finał LM
Milan - Chelsea![]()
wiec forza milan![]()
![]()
Jestem pewnien ze Inter wyjdzie ... a wogole to jak twoje Lazio nic nie wygrywa to kibicujesz sobie tak na boku Milanowi ???![]()
![]()
![]()
Chlopaczek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio