Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 26 gru 2009, 0:25
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aveiro » 26 gru 2009, 13:13
Jarzinho pisze: Gdzie ja napisałem, ze np. Messi nie bije tyle wolnych bo sa inni.
Wyrażaj się na przyszłośc jaśniej zamiast zarzucać innym głupote. Gdyby Messi był w światowej czołówce jeśli chodzi o wolne to Guardiola a wcześniej Rijkaard by to chyba zauważyli ?Jarzinho pisze: Jak to sie ma mieć do umiejetnosci ich wykonywania, skoro Leo strzela raz na pół rok, a Ronaldo raz na 10 minut.Marquez świetnie bije wolne, Alves w stylu Ronaldo czyli na sile, ostatnio Zlatan, Xavi. Gdyby Henryemu dano wykonywać wszystko tak jak w Arsenalu pewnie takze walil by bramki nadal z wolnych.
aveiro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 26 gru 2009, 13:33
tylerdurden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 26 gru 2009, 16:13
Wszyscy bramkarze dają dupy przy mocnych strzałach Ronaldo. One są do wyłapania. Taki Mandanda to bramkarzyna na poziomie Ekstraklasy.Łukasz_ pisze:Nie widziałem wszystkich bramek które Ronaldo strzelił z wolnego w tym sezonie ale widziałem z 3 które były bite na siłę i bramkarz bardziej dawał dupy aniżeli Ronaldo wspaniale uderzył.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 26 gru 2009, 18:29
No ale przynajmniej strzelil ostatnio bramke a gwiazdorzy van Persie i Fabregas zmarnowali wczesniej tyle prob.Wroc! Denilson jest mniej więcej na tym samym poziomie.
michal2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 26 gru 2009, 19:28
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szura » 30 gru 2009, 21:46
Według mnie Ronaldo ma 100% rację... niektórzy na wspomnianej stronie twierdzą, że jej nie ma bo RM ma swoich "wyjątkowych" kibiców, i trzeba sobie na prawdziwe owacje zasłużyć..natomiast za złą grę trzeba "ukarać".Czy kibice Realu Madryt są najlepsi na świecie?
Cóż, to wspaniali kibice. (przerywa i zastanawia się) Będę szczery, nie lubię owijać w bawełnę - publiczność na stadionie nie jest zła, ale wydaje mi się, że za dużo zależy od tego, jak danego dnia gramy. Gdy gramy dobrze, to wszyscy są z nami i głośno kibicują. Jednak gdy nam nie idzie, to odczuwamy tylko coraz większą presję ze strony kibiców. Bardzo dużo od nas wymagają.
Czyli można powiedzieć, że są to najbardziej wymagający kibice na świecie?
Tak, na pewno są bardzo wymagający. Wiemy, że jesteśmy wręcz zobligowani do tego, aby zapewniać im prawdziwy spektakl. Ale czasami się po prostu nie da. Zawsze staramy się ich zadowolić, ale uważam, że czasami, gdy drużynie nie idzie, to zamiast gwizdów i ciszy kibice powinni nam okazywać jeszcze większe wsparcie. Kibice Manchesteru na przykład odgrywają znaczącą rolę w meczach z takimi drużynami, jak Liverpool czy City. Sprawiali, że czuli się niepewnie. Uważam, że jeśli nasi fani zaczną postępować tak samo, to korzyści z tego będziemy odnosić my wszyscy.
szura
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Murek » 30 gru 2009, 22:33
Murek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 gru 2009, 23:51
Nie doszedlem do tego, ale dzieki, że mnie oświecileś.Kamil232 pisze:Messi strzelił jednego gola głową- Messi świetnie gra głowąMessi strzelił jednego gola z wolnego- Messi świetnie wykonuje wolneYaya Toure podał jedną świetną prostpadłą piłkę- Yaya Toure ma świetnie podanie Puyol włączył się do akcji ofensywnej- TYLKO Puyol na całym świece tak potrafił. Jesteście cudowni, bez was to forum byłoby nudne PS. a nie przyszło Ci do głowy, ze to że nie strzela wolnych tylko kto inny wynika z tego, że na treningach nie zachwyca w tym elemencie?
Z mojego postu naprawde wynika, ze MEssi nie bije wolnych bo sa inni, jesli tak to odczytałeś to mój bląd, mogłem zrobić akapit.aveiro pisze:Wyrażaj się na przyszłośc jaśniej zamiast zarzucać innym głupote. Gdyby Messi był w światowej czołówce jeśli chodzi o wolne to Guardiola a wcześniej Rijkaard by to chyba zauważyli ?
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 31 gru 2009, 0:26
Nic odkrywczego, nie od dzis wiadomo, ze w La Liga sa przede wszystkim pikniki. Niemniej jednak Premiere league nie jest wcale lepsza w tym wzgledzie.szura pisze:Według mnie Ronaldo ma 100% rację... niektórzy na wspomnianej stronie twierdzą, że jej nie ma bo RM ma swoich "wyjątkowych" kibiców, i trzeba sobie na prawdziwe owacje zasłużyć..natomiast za złą grę trzeba "ukarać".
No cóż według mnie doping to doping, bez niego piłkarzom często jest bardzo ciężko się podnieść po straconej bramce, bądź w słabszym dniu. IMO, Real przez stadionowych kibiców sporo traci w grze.
A wy, co o tym myślicie?
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 31 gru 2009, 1:31
jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 31 gru 2009, 2:03
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 31 gru 2009, 10:35
Jest, o czym mówi sam RonaldoNiemniej jednak Premiere league nie jest wcale lepsza w tym wzgledzie.
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Murek » 31 gru 2009, 12:40
Z tymi piknikami to można trochę polemizować. Oglądając wyjazdowe mecze Realu, dochodzę do wniosku, że nie na każdym stadionie w Hiszpanii są pikniki. Dla przykładu w Sevilli słychać doping kibiców, w Pampelunie kibice Osasuny także mocno wspierają swoich piłkarzy, jest to bardzo "gorący teren", kibice Sportingu Gijon także wspomagają swoich piłkarzy.arek_ahig pisze:Nic odkrywczego, nie od dzis wiadomo, ze w La Liga sa przede wszystkim pikniki. Niemniej jednak Premiere league nie jest wcale lepsza w tym wzgledzie.szura pisze:Według mnie Ronaldo ma 100% rację... niektórzy na wspomnianej stronie twierdzą, że jej nie ma bo RM ma swoich "wyjątkowych" kibiców, i trzeba sobie na prawdziwe owacje zasłużyć..natomiast za złą grę trzeba "ukarać".
No cóż według mnie doping to doping, bez niego piłkarzom często jest bardzo ciężko się podnieść po straconej bramce, bądź w słabszym dniu. IMO, Real przez stadionowych kibiców sporo traci w grze.
A wy, co o tym myślicie?
A dyskusja o messim i jego rzekomym biciu wolnych nie gorzej niz Cristiano zakrawa o smiesznosc, zwazywszy na fakt, ze wspomiana bramka z Dynamo byla pierwsza bramka Argentynczyka zdobyta dla Barcelony bezposrednio z wolnego.
Murek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RasAlghul » 31 gru 2009, 14:08
A ja znalazłem drugą:arek_ahig pisze: A dyskusja o messim i jego rzekomym biciu wolnych nie gorzej niz Cristiano zakrawa o smiesznosc, zwazywszy na fakt, ze wspomiana bramka z Dynamo byla pierwsza bramka Argentynczyka zdobyta dla Barcelony bezposrednio z wolnego.
RasAlghul
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio