Sylwester bez Andrzeja Dudy - Strona 24

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: Sylwester

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 02 sty 2009, 0:24

A ja się bawiłem w Ciechocinku :lol2: :wink:

Niedawno przeczytałem swój horoskop na 2009 rok i teraz sobie wygodnie leżę w łóżeczku i czekam aż wszystkie te nieszczęścia i wspaniałe chwilę przyjdą i mnie dopadną, kryzys też pewnie wpadnie :?

Sero pisze:
Napiszcie jeszcze ile razy rzygaliście, ile petów spaliliście i wybierzemy najlepszego.
0 i 0 chyba nie mam szans :?
Ja kiedyś wymiotowałem, liczy się czy muszę to powtórzyć?

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 02 sty 2009, 4:15

Wstałem… i żyje (chyba)

Zlot pilka.pl to mały pikuś przy tym co się działo przez te parę dni... to chyba w pełni świadczy o moim zacnym aczkolwiek bolesnym upadku.

Tylko gdzie schowali Nowy Rok? (bo dziś piątek, tak?) Ech, jak mawiał poeta: „Dzień wczorajszy jest dzisiejszy, gdyż jutrzejszy był wcześniejszy” czy jakoś tak.

Oczywistą oczywistością jest to, że ten rok 2009 będzie, dla nas 10000000000000 (pomnożyć przez 10000000000 i jeszcze przez 1000000000) razy lepszy niż 2008 – więc życzeń składał nie będę. Tylko do trącenia się "śniadaniowym" piwkiem (Żubr!) ogranicze :beer: .
Grand pisze:ja byłem obserwatorem i moge z cała pewnoscia powiedziec ze pierwszaki nie umia sie zabawic i pic, wiekszosc panienek juz kolo 21-22 chodziła na czworaka a niektóre nawet tego nie potrafiła , nie ma nic gorszego niz najebana panna; co sie dzieje z tymi studentami...
To fakt, tragiczny fakt. Niektórzy swymi nędznymi postępkami, brakiem umiejętności i zaangażowania w sprawy ważne, żeby nie powiedzieć najważniejsze obrażają honor i dumę braci studenckiej, co tam barci – całego NARODU POLSKIEGO!

Pić to trzeba umić.
krzychu212 pisze:pół litra wódki
Pół litra?! Pół litra to ja do domu nie doniosę!

Mistrz! :rotfl:

ps: Teraz czekam na lamusów, którzy mnie pojadą za „zajebiste/żałosne powody do dumy i chwalenia się na forum”. Walcie śmiało, nędzni moralizatorzy z serialu P jak Plebania! Mam na Was (no, mimo wszystko kultura musi być) wyjebane! I to szczerze.

Pozdro!

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 02 sty 2009, 15:47

Marq pisze:Zajebiste/żałosne powody do dumy i chwalenia się na forum :? . Napiszcie jeszcze ile razy rzygaliście, ile petów spaliliście i wybierzemy najlepszego.
Grand pisze:
rzeczywiscie powód do dumy... schlac sie w sylwka, od tego sa zwykłe libacje, ale kazdy sie "bawi" na swój sposób
Nie napisze ile razy rzygałem, bo nie rzygałem, nie napisze ile spaliłem petów bo nie pale, napisałem/pochwaliłem się na forum bo poszedłem za tłumem :( ale wcale tego nie żałuję bo nikt mi nie zabroni napisać tego co napisałem. Z tym schlaniem to też bym nie przesadzał, gdyż ja "tylko" nie pamiętam pewnych zdarzeń. Nie było tak że wypierdalałem się co chwile i spałem pod drzewem. To sie nazywa schlaniem. Nie pamiętałem po prostu że, np. śpiewałem z koleżanką w taksie "You're my hart, you're my soul". Wypraszam sobie taki termin jak schlanie się.
franz pisze:Pół litra?! Pół litra to ja do domu nie doniosę!
:oops: no co poradze głowy nie mam do takich rzeczy jak alkohol, ale pan z filmiku lepszy widać zaprawiony w bojach.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 sty 2009, 16:16

krzychu212 pisze: :oops: no co poradze głowy nie mam do takich rzeczy jak alkohol, ale pan z filmiku lepszy widać zaprawiony w bojach.
trenuj bo w 2012 zapowiadają mistrzostwa europy w Polsce a chyba nie chcesz żeby przepił cię jakiś Rusek ?!

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 02 sty 2009, 16:45

krzychu212 pisze:Z tym schlaniem to też bym nie przesadzał, gdyż ja "tylko" nie pamiętam pewnych zdarzeń
krzychu212 pisze:Nie napisze ile razy rzygałem, bo nie rzygałem
Jesteś pewny :>

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 02 sty 2009, 17:22

Podsumowaniem mojej szampańskiej zabawy jest fakt, że o godz. 00.30 ułożyłem się grzecznie do snu, wcześniej obalając butelkę Martini z moją wybranką. Szaleństwo.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 sty 2009, 17:33

Yukasz pisze:A ja się bawiłem w Ciechocinku
bal emeryta ?
Yukasz pisze: Niedawno przeczytałem swój horoskop na 2009 rok
Ja tez :P ahhh juz sie nie moge doczekac .... podobno bedzie istny sukces finansowy :P cos tam o laskach tez bylo ale mniejsza o to, to pierwsze sie liczy tak wiec wziawszy to sobie do serca buka pierwszy raz :o w tym roku odwiedzilem :P
Byla tez pewna przestroga abym sie uspokoil bo nerwowy zbytnio jestem .... chyba jakies nawiazanie do mojej reki 8) :?

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 02 sty 2009, 21:00

czeher pisze:wziawszy to sobie do serca buka pierwszy raz :o w tym roku odwiedzilem :P
Ee tam, jak ci kasa pisana to było usiąść i czekać jako i ja czekam :smile2: Miała być to sama cię znajdzie :lol:

Zatrważające jest to że jak poczytałem komentarze to niektórzy już w traumę wpadki po przeczytaniu horoskopu a inni wybierają partnera na podstawie znaków zodiaku [*] :lol2:
czeher pisze:Byla tez pewna przestroga abym sie uspokoil bo nerwowy zbytnio jestem
Może to sugestia abyś rozwiódł się z Bukmacherką :>

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 sty 2009, 21:36

Yukasz pisze:abyś rozwiódł się z Bukmacherką
nie bluznij :!: Bukmacherka to moja druga polowa :P pierwsza i jedyna prawdziwa milosc :P

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 03 sty 2009, 10:10

Sero pisze:trenuj bo w 2012 zapowiadają mistrzostwa europy w Polsce a chyba nie chcesz żeby przepił cię jakiś Rusek ?!
Z tej strony na to jeszcze nie patrzyłem. Bede musiał o dofinansowanie takich treningów wystąpić do PZPN może, albo do Palikota, on ma Polmos (?) to nie będzie chyba problemu z dostarczaniem materiału szkoleniowego.
Duch pisze:Jesteś pewny :>
Tak mnie wszyscy zapewniają, więc myślę że raczej nie robią mnie w członek męski. A nawet jeśli robią to wtedy mam już punkt do konkursu zapowiedzianego wcześniej, więc co by się nie stało mam zwycięstwo w kieszeni xD

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 31 gru 2009, 20:19

Panie i Panowie wszystkiego najlepszego w nowym roku 2010 :smile2:
Aby 2010 rok był pełen pozytywnych emocji spędzonych na stadionie, przed tv (to dla hiszpańsko-włosko-angielskich imigrantów mieszkających w Polsce jakich na foum wielu :smile2: ) i sukcesów dla waszych drużyn :!:

:pijemy:

E no i dobrej zabawy ziąmy!

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 31 gru 2009, 20:33

Siedzimy w ten piękny wieczór na tym zacnym forum ? :lol:

Awatar użytkownika
Czarna Perła
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarna Perła » 31 gru 2009, 21:35

Wole forum niż tandete na zewnątrz :D
Ale gdzieś po 23 pasuje zad z chałupy wyprowadzić na spacer :)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2316
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 31 gru 2009, 21:56

Pewnie, mam zamiar tu spedzic caly wieczor. :)

Awatar użytkownika
Czarna Perła
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarna Perła » 31 gru 2009, 22:22

Magnum pisze:Pewnie, mam zamiar tu spedzic caly wieczor. :)
Sylwester specjalnie dla forum pilka.pl poprowadzi wiecznie młody Krzysztof "Botox" Ibisz! Tipsy w góry łaaaaa!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”