bo miejsce Seedorfa to jest jego nominalna pozycja.sek w tym ze wypadl Pato i nie mial kto grac na boku ataku.wypadlo na anglika(pewnie ze wzgledu na jego wrzutki).mam nadzieje ze omina nas problemu i anglik zajmie miejsce holendra.wczoraj nie bylo Seedorfa i gra w ataku byla szybsza.oczywiscie mam nadzieje ze przyjscie Beckhama podziala mobilizujaca na Clarenca i ten zacznie grac tak jak potrafi.wiem,ze bedzie gral dobrze i duzo da milanowi,ale niech leo wystawia go tylko w pomocy (na pozycji seedorfa,bo do grania za pirlo raczej slabo sie nadaje,ze wzgledu na slaba wizje gry,kreatywnosc-swietne crossy czy krotkie podania to za malo)
bocznych obronocow mamy pod dostakiem(oczywiscie ilosc nie przeklada sie na jakosc) i Beckham tam nie bedzie gral i mowil o tym Leo.chyba ze mielibysmy jakies olbrzymie problemy z komtuzjami i kartkami.unikac tez wystawiania go na prawej obronie ( co na szczescie juz podobno dawno upadlo ),bo w odbiorze i grze obronnej gra gorzej niz taki abate,ktory asem w tym tez nie jest,co nadrabia super przyspieszeniem,agresja,ambicja