Jakoś wątpię, że o to ci chodziło.Wilmore pisze:Tak, wciąż boli to 0:3 widzę.Zresztą marna prowokacja.
Widzisz, taka rzeczywistość Waszego klubu, że pytanie na temat sytuacji jednego z Waszych byłych pracowników od razu jest odbierane jako prowokacja.
Pytam się o Moggiego, bo pomijając sukcesy w kupowaniu sędziów jako dyrektor Juventusu był naprawdę sprawny i jego powrót razem ze ściągnięciem Hiddinka mógłby być wspaniałą inwestycją dla Waszego klubu, co mnie z oczywistych względów interesuje. A pytam się o jego zakaz, bo kiedyś podobno taki dostał, nie wiem sam, czy obowiązuje, bo jeśli nie, to na miejscu Waszego zarządu ściągnąłbym go w obecnej sytuacji do zarządu i powierzył mu część, uszczuploną o kontakty z sędziami, dawnych obowiązków, żeby ratować, co się da.
Moggi do Juve nie wróci na pewno, zresztą chyba nadal jest zawieszony w sprawach sportowych. Powinni brać z niego przykład i KUPOWAĆ ZAWODNIKÓW z głową.
Zresztą przez 'jego kupowanie za które dostał zakaz' Milan też odpowiedział czyż nie? Wróć do swoich bo dla mnie to koniec dyskusji