Swoją drogą czytając ten przesadzony lament nad Hunterem i wysyłaniem go do primavery to powiem, że nie zdziwię się jak zaraz ktoś wpadnie i będzie porównywał łowcę z qfa Grzegorzem Podstawkiem.
Z drugiej jednak strony tak naprawdę to nie bardzo jak było się dziś pokazać. Inzaghi I połowa jeszcze całkiem nieźle. Wyróżniał się, było go widać. W drugiej połowie to poza golem ( ze spalonego
Co nie zmienia faktu, że i tak uważam Pippo za najlepszego na boisku.;]
Trzecia sprawa. Nie klikam jak można kogokolwiek poza wspomnianym Pippo i młodym De Vito chwalić. Graliśmy przecież z trzecioligowcem.
Jak dla mnie to taki Ambro jak był w meczu z Genoą najlepszy na boisku, tak dzisiaj był najsłabszym. Ambro dzisiaj jak dla mnie nic. Kompletnie. Utwierdziłem się w tym, że Ambrosini bez Pirlo istniał nie będzie. Jak dla mnie przynajmniej.;]
Di Gennaro słabo. Typ ma 22 lata i jeśli dobrze pamiętam to przed sezonem był na wylocie. Po dzisiejszym meczu powiem: nie dziwię się.W Milanie przyszłości dla niego nie ma.
Jak można się było spodziewać. W ataku w 94% meczów Flamini nie występuje. Na szczęście dziś postanowił oddać 2 strzały z dystansu dzięki czemu wygraliśmy. W defensywie? Poprawnie. Wszak Novara to... no qfa trzecoligowiec! Jakoś mega często problemów z tą drużyną w obronie nie było. A jak było, to nie z powodu Flaminiego.;]gilardino11 pisze:Ja mam pytanie jak wyglądał Mathieu
Adam_ACM pisze:Co do Verdiego ktory wszedl z lawki, zaliczylbym jego wystep jak najbardziej na minus. Wiecej strat niz gry. Pare razy mu pilka odskoczyla od nogi. Chcial sie pokazac i dryblowal zamiast wykonac najprostsze podanie, czego nie lubie najbardziej wsrod napastnikow.
Adam_ACM pisze:Niby tak, ale powinien miec choc odrobiny wyrahowania w tym co robi.
Olać najprostsze rozwiązania u 18-latków. W takim wieku na pierwszym miejscu powinna być fantazja, odwaga i radość z gry. Takie rzemieślnicze zachowania o których mówisz przyjdą z wiekiem. Wiadomo oczywiście, że taki młodziak nie może też przesadzać z tymi dryblingami, coby nie być drugim plastikowym Ronaldo (za młodu_, albo jakimś innym Nanim.Adam_ACM pisze:Nie lubie jak ktos zamiast wybrac najprostsze rozwiazanie(i skuteczne!), stara sie na sile podac jakos technicznie gora, czy zaczyna dryblingi.
Liczę, że Verdiego jeszcze parę razy w tym sezonie zobaczę.
O! Zapomniałbym. Kakhaber... Litości! Jeśli typa tak robi gostek z jakiejś Novary, to sorry Kakhaber, ale Ty już nie bardzo. Lubię typka, to kawałek naszej historii, więc jeśli będzie co jakiś czas wchodził na 10-15 minut to rozpaczać bym nie rozpaczał, ale jeśli widziałbym go gdzieś w podstawowym składzie to nie powiem, trochę bym się obawiał. Ciekaw też jestem skąd przy bramce dla Novary ta piłka przywędrowała. Jak oglądałem mecz to kamera była chyba spod dachu i dopiero jaki kibice Novary (rządzili na San Siro