A propo jego odejścia po 70-tce. Według mnie nie odejdzie aż nie wyprzedzimy Liverpoolu w tytułach mistrzowskich. Liga Mistrzów też mu sie jeszcze marzy, sam o tym wspominał w wywiadach. Dlatego ja nie czekam na jego odejście a własnie na te tytuły
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 18 sty 2010, 20:39
smurano

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 18 sty 2010, 22:37
Mogę się zgodzić, że w Premiership Roy furory nie zrobił, ale nazywanie awansu cudem to lekka przesada. W tamtym sezonie w Championship Sunderland był naprawdę dobrą ekipą i spora w tym zasługa Keano. To była jak najbardziej JEGO drużyna.smudge_90 pisze:
Roy akurat dobrym przykładem nie jest, Irlandczyk w zawodzie trenera doświadczenie nie ma żadnego, a jego jedyny sezon w Premiership do udanych nie należał. Mały cud, jakim należy uznać awans do najwyższej klasy rozgrywkowej w sezonie 2006/2007 to zdecydowanie za mało, aby w ogóle marzyć o robocie na Old Trafford.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 18 sty 2010, 22:45
smurano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smudge_90 » 18 sty 2010, 23:31
Nie o to dokładnie mi chodziło. Punkktem odniesienia był o to, że Keane obejmował zespół kiedy ten zajmował pozycję spadkową i jeszcze w tym samym sezonie zdołał wywalczyć awans. To była jak najbardziej pochwała.Cris7 pisze:W tamtym sezonie w Championship Sunderland był naprawdę dobrą ekipą i spora w tym zasługa Keano. To była jak najbardziej JEGO drużyna
smudge_90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 19 sty 2010, 1:37
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 19 sty 2010, 9:03
Na co nie jest dobrym przykładem? Na to, że rok w karierze trenera może wiele zmienić ? Bo właśnie o to mi chodziło. Jeszcze niedawno Roy był jednym z najczęściej wymienianych kandydatów na następce Fergiego - teraz zapewne mało kto by chciał, żeby przejął nasze rezerwy.Roy akurat dobrym przykładem nie jest, Irlandczyk w zawodzie trenera doświadczenie nie ma żadnego, a jego jedyny sezon w Premiership do udanych nie należał. Mały cud, jakim należy uznać awans do najwyższej klasy rozgrywkowej w sezonie 2006/2007 to zdecydowanie za mało, aby w ogóle marzyć o robocie na Old Trafford.
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 19 sty 2010, 13:28
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 sty 2010, 14:36
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smudge_90 » 19 sty 2010, 15:48
Ale kim niby Keane był jako trener rok przed tym zanim został zwolniony? Był trenerem jednym z tysiąca jemu podobnych. Roy znany był tylko i wyłącznie dzięki swojej karierze piłkarskiej. Przeciętny kibic gdyby nie znał Keane Piłkarza i usłyszałby Trener Keane nie miałby prawdopodobnie zielonego pojęcia jakiego klubu trenerem jest. Tak jak w momencie awansu do najwyższej klasy rozgrywkowej temuż oto przeciętnemu kibicowi nie znani byli Owen Coyle, a wcześniej Tony Mowbray, Tony Pulis i Phil Brown.red85 pisze:Na co nie jest dobrym przykładem? Na to, że rok w karierze trenera może wiele zmienić ? Bo właśnie o to mi chodziło. Jeszcze niedawno Roy był jednym z najczęściej wymienianych kandydatów na następce Fergiego - teraz zapewne mało kto by chciał, żeby przejął nasze rezerwy.
smudge_90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smudge_90 » 19 sty 2010, 15:57
Kadra na mecz:fieldy pisze:Dziś bardzo ciekawy mecz. Wiadomo może, czy Ferguson postawi na młodzież ?
smudge_90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 19 sty 2010, 16:27
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smudge_90 » 19 sty 2010, 20:35
smudge_90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 19 sty 2010, 21:58
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 sty 2010, 22:06
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 19 sty 2010, 22:38
Coś przeskrobał, czy powodem tego są jego dwa gole?red85 pisze:Tevez tylko dowiódł tego, że nie zasłużył aby nosić koszulkę z Diabłem na piersi
emdżej
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio