Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 19 sty 2010, 16:41
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 19 sty 2010, 16:57
Minąłeś sie po raz kolejny z rzeczywistoscią, albo kieruj konkretne zarzuty do konkretnych osób, bo raczej nikt nie wie czyNie moja wina, że Ramos jest najwieksza pizda jesli chodzi o trzymanie lini, nie potraficie tego przyznać wasza sprawa
jest skierowane do kolegów z podwórka, czy do konkretnych userów na tym forum, i jak kierujesz juz do konkretnych osób to posłuż sie cytatami lub przypomnij kontekst, bo ja równie dobrze moge napisać że kibic Barcelony to pijak, a kazdy pijak to złodziejnie potraficie
tylerdurden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 19 sty 2010, 17:08
na culesach piszesz a tu zaprzeczasztylerdurden pisze:
I tak generalnie, istnieje miedzy nami jedna powazna róznica, ja nie wchodzę na tematy Barcelony i innych klubów, zeby zajmowac sie symulanctwem Alvesa, frustrackimi i prostackimi faulami Ibry, reka Henrego czy Messiego, bo mam to głeboko w dupie, nie moje podwórko, nie moj problem, poza tym, wiem, ze moim ukochanym zeposle nie grali, nie graja i nie beda grac ludzie swieci (jak Pepe,Ronaldo czy Ramos)
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 19 sty 2010, 17:45
to to samo co moralizowanie na kilka linijek i postów na temat postawy danego zawodnika, chyba widzisz rózniceTribute to Alves![]()
tylerdurden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carlos_7 » 21 sty 2010, 12:49
Carlos_7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 22 sty 2010, 10:46
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smudge_90 » 22 sty 2010, 11:57
smudge_90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carlos_7 » 22 sty 2010, 12:16
Carlos_7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 22 sty 2010, 12:27
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 22 sty 2010, 14:46
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Murek » 22 sty 2010, 23:38
Teraz to byłoby to rozsądne posunięcie ze strony klubu. Zawodnik nie marnowałby się na ławce, miałby szansę gry, odbudowania formy no i oczywiście wyjazdu na Mundial. Tym bardziej teraz, kiedy z PNA wrócił Diarra, po odpadnięciu reprezentacji Mali z turnieju, w kadrze pozycja na której gra Gago jest obsadzona. Moim zdaniem, na razie z jego formą nie ma szans na regularniejszą grę.Makis pisze:W prasie pisalo sie o tym, ze Real chcialby za jego odejscie 2 mln euro. HSV to holenderska druzyna wiec powinno mu tam byc dobrze. Przez te pol roku dojdzie do siebie, zaklimatyzuje sie i w przyszlym sezonie powalczy o krola strzelcow w 4 lidze europejskiejSzkoda go bylo na lawke w Realu. Jeden napastnik po trzydziestce w naszej kadrze w zupelnosci wystarczy.
Ciekaw jestem czy puszcza Gago na wypozyczenie do Boca.
Murek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 sty 2010, 22:13
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 24 sty 2010, 7:58
mocno pojechałeś tu słowotwórczą abstrakcją.RealFan pisze: Van Golliga.
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 24 sty 2010, 10:07
Macie jeszcze Armaniego, wiec biedy nie bedzie.Pelart pisze:
mocno pojechałeś tu słowotwórczą abstrakcją.
Rud odchodzi, ale chyba dziś Bernabeu zgotuje mu jakąś owację, nie ma już Ruuda, wkrótce podobny los czeka Raula i z naszej 4 napastników ostanie się 2 młokosów.
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Murek » 24 sty 2010, 10:35
Murek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio