Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1140

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 25 sty 2010, 10:43

stary rupieć pisze:
Pelart pisze:
stary rupieć pisze:Cristiano mistrz, dwa gole, 2-0 a potem wylatuje za łokieć :lol: naprawde zazdroszcze wam idola.

kolejny chciał błysnąć elokwencją a wyszło to dość mizernie. czy ktoś tu pochwala głupie zachowanie? polecam również skorzystanie z jakiegoś słownika, najlepiej ortograficznego i pisanie w języku polskim , ponoć piękna polszczyzna to afrodyzjak.

Co do faulu, skutek poważniejszy niż zamiar jednak czerwona kartka zostanie podtrzymana. W perspektywie wyjazdu na Riazor odskoczenie Barcy na 8 oczek wydaje się więcej niż prawdopodobne.
Skoro już czepiasz się polszczyzny - to zdanie w języku polskim rozpoczynamy wielką literą, a przecinki stawia się po wyrazie, nie potrzeba robić odstępu mistrzu ortografii i interpunkcji. I kto tu chciał błysnąć elokwencją? :lol:

Skutek niezamierzonego zagrania Cristiano to podobno złamany nos i 3 tygodnie przerwy. Nic się nie stało :]

Wybacz, wyszukiwarka nie podkreśliła mi błędu na czerwono.następnym razem użyję emotikona.

Fakt faktem, prawdopodobnie sztab medyczny postara się doprowadzić do zdrowia Higuaina co zresztą również jest wątpliwe, szeroka ławka okazuje się mitem bo nowe nabytki ciągle szukają formy, a co gorsza, swojego miejsca na boisku.

Awatar użytkownika
Carlos_7
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carlos_7 » 25 sty 2010, 13:32

http://www.defensacentral.com/real_madr ... -hull-city

To mnie rozwaliło, podobno Rooney dla Realu chce rzucić wszystko :lol: a prosze niech rzuca :rotfl: . Nie wiem skąd te gazety wynajdują takie historie nie wyobrażam sobie odejścia Wayne'a z MU i to do Realu... w ogóle do LaLiga albo SerieA. O ile odejście CR z MU było prawie pewne (wywiady, marzenia jego mamy o Madrycie :lol: ) to odejście Rooneya jest nie możliwe chyba że SAF go wyrzuci za coś.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 25 sty 2010, 14:04

Pozegnalismy Ruuda, wiec do konca lata bedziemy bombardowani doniesieniami o nowym napastniku. Teraz jest Rooney, po nim przyjdzie kolej na Ville, Pato, Aguero i innych. Taki urok hiszpanskiej prasy.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 sty 2010, 14:24

Mam pytanie. Czy to prawda, ze Perez i Valdoano szykuja oficjalne zadania wzgledem LFP. :?:
Podobno jesli odwołanie w sprawie Ronaldo zadziała i bedzie mogl zagrać juz w spotkaniu z Depor, to Perez i Valdano chca, zeby do krycia Cristiano byli desygnowani jedynie zawodnicy od 186 cm. wzrostu. Inni albo maja nie grać albo unikać starc z Portuglaczykiem. Nie wiem czy to przejdzie, choć kto wie, po co maja dostac po ryju skoro nie wyrosli.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sty 2010, 14:28

Złamać nos jest bardzo łatwo, wcale nie potrzeba bardzo dużo siły, bo to delikatna część ciała. Coś o tym wiem, bo sam kiedyś koledze zupełnie przypadkiem złamałem nos. Dużo nie trzeba.
grzegorzfcb pisze:Mtiliga próbował go zatrzymać nieprzepisowo, ale uwalnianie się od rywale za pomocą łokci jest chyba nie dozwolone, pewnie jakby go trafił w klatę to dostałby żółta, ale trafił w ryj i to się liczy.
Nie powinien się wyrywać. Lepiej było się przewrócić i zostać posądzonym o to co zawsze. Jasne, że Ronaldo trochę za bardzo machał tymi rękami, ale gościu trzymał go dwoma rękami i przez to, że nie mógł nadążyć za Ronaldo jeszcze lekko pochylił głowę do przodu, więc został przypadkiem trafiony samemu stwarzając ku temu dogodne okoliczności.
Jarzinho pisze:Mam pytanie. Czy to prawda, ze Perez i Valdoano szykuja oficjalne zadania wzgledem LFP. :?:
Podobno jesli odwołanie w sprawie Ronaldo zadziała i bedzie mogl zagrać juz w spotkaniu z Depor, to Perez i Valdano chca, zeby do krycia Cristiano byli desygnowani jedynie zawodnicy od 186 cm. wzrostu. Inni albo maja nie grać albo unikać starc z Portuglaczykiem. Nie wiem czy to przejdzie, choć kto wie, po co maja dostac po ryju skoro nie wyrosli.
Co? Możesz podać źródło? Czyżby to była twoja główka?
Ostatnio zmieniony 25 sty 2010, 14:48 przez Kluchman, łącznie zmieniany 1 raz.

aveiro
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 22

Post Wyświetl pojedynczy post autor: aveiro » 25 sty 2010, 14:37

Jarzinho pisze:Mam pytanie. Czy to prawda, ze Perez i Valdoano szykuja oficjalne zadania wzgledem LFP. :?:
Przypomnij sobie misiu malinowy jak Stoiczkow kopnął sędziego. Władze Barki odwołały się od dyskwalifikacji, która została znacznie skrócona, odwoływaliście się już kilka razy od kartek, tak jak to czynią inne kluby. Czy wy w każdej sytuacji musicie być hipokrytami ? To jest już jakaś choroba.
MazurXIII pisze: Ramos ostatni sezon na poziomie zagrał za czasów Capello (na Euro zagrał wręcz ŻENUJĄCO) i wydaje mi się,że dużo lepiej sprawdza się jako środkowy obrońca niż boczny.Ale to nie mój problem.
Po co wypowiadasz się o sparawach o których nie masz pojęcia ? Ja na przykład w ciągu ostatnich 3 lat widziałem może z 15 meczów Milanu więc się nie odzywam na waszym forum.
Ramos najlepiej grał w sezonie 07/08 kiedy miał bodajże najwięcej odbiorów w lidze i kiedy przez większą część sezonu był nie do przejścia.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 sty 2010, 14:47

RealFan pisze:Co? Możesz podać źródło?
moja wyobraznia.
aveiro pisze:Przypomnij sobie misiu malinowy jak Stoiczkow kopnął sędziego. Władze Barki odwołały się od dyskwalifikacji, która została znacznie skrócona, odwoływaliście się już kilka razy od kartek, tak jak to czynią inne kluby. Czy wy w każdej sytuacji musicie być hipokrytami ? To jest już jakaś choroba.
Jestem za tym, żeby sie odwolywac, bo zawsze coś mozna ugrać. Jednak bardziej mnie ruszyło to, że wychodzi na to, ze to wina tego goscia z Malagi, bo nie pił mleka i nie urósł czy dalej ze ma przez to słabe kosci. Tłumaczenie, że gdyby mial wiecej cm. to by dostał w klatke raczej nie jest zadnym usprawiedliwieniem. fajnie, że mowi, że chcial grac dalej, jednak zrobił ruch i przeciwnkik dostał w twarz. Uderzenie specjalne czy nie to jest to uderzenie w twarz, za ktore sedziowie maja wyrzucać i tu nie powinno być wogole takiej gadki jak Valdano(ktory naprawde zaczyna zadziwiać mnie osobiście). Jasne, że Ronaldo tworzy gre czy widowisko, ale to nie daje mu jakieś tarczy przeciwko ponoszeniu konsekwencji za faule, czy prowokacje.
Wbijanie w to watku Barcy nie ma sensu, bo rozmowa tu nie dotyczyła Blaugrany.

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 25 sty 2010, 14:50

Carlos_7 pisze:http://www.defensacentral.com/real_madr ... -hull-city
Przecież to defensacentral, także nie ma co nawet na to patrzeć. A, co do faulu Ronaldo i czerwonej kartki, no to sorry, ale kłócenie się jej zasadność to jak dla mnie przesada. Odganiał się od przeciwnika i trafił go w twarz z łokcia, 100% czerwona kartka. Messi coś takiego zrobił -> debiut w reprezentacji i dostał od razu czerwoną.
RealFan pisze:Nie powinien się wyrywać.
Nie, nie powinien łamać nosa przeciwnikowi. To, że zrobił to przypadkiem to już tylko i wyłącznie pech Portugalczyka. Jedynym błędem(? nie wiem jak sie skończyła ta akcja jeśli chodzi o kartki) byłoby nie danie kartki faulującemu z drużyny Malagi, faul taktyczny za co należy się żółta kartka.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 sty 2010, 15:27

Właściwie mógłbym się powtórzyć. Mtiliga choć nieumyślnie, to zrobił wszystko, by zostać trafionym, bo nie tylko ciągnął Crisa za koszulkę, ale do tego pochylił głowę do przodu. Gdyby nie to, to nie oberwałby ani w twarz, ani w korpus, ani nawet w rękę i jego wzrost nie miałby tu nic do rzeczy niezależnie od tego, jak bardzo rękoma machałby Portugalczyk. Ronaldo się nie odwrócił, więc nie widział, gdzie rywal ma twarz i reakcja po ujrzeniu czerwa mówi dość dużo.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 25 sty 2010, 15:30

Carlos_7 pisze:http://www.defensacentral.com/real_madr ... -hull-city

To mnie rozwaliło, podobno Rooney dla Realu chce rzucić wszystko :lol: a prosze niech rzuca :rotfl: . Nie wiem skąd te gazety wynajdują takie historie nie wyobrażam sobie odejścia Wayne'a z MU i to do Realu... w ogóle do LaLiga albo SerieA. O ile odejście CR z MU było prawie pewne (wywiady, marzenia jego mamy o Madrycie :lol: ) to odejście Rooneya jest nie możliwe chyba że SAF go wyrzuci za coś.
When asked about the weekend speculation linking him with Real Madrid, Wayne said, "It's always nice to be linked with other big clubs but as I've said before, I'm happy at United and I want to stay."

tylerdurden
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 25 sty 2010, 18:03

Obrazek

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 25 sty 2010, 18:23

tylerdurden pisze:Obrazek
:D
Dobrze, ze Lionel jest kurduplem, bo raczkami to wymachiwal lepiej niz Cristiano.

Awatar użytkownika
rati
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rati » 25 sty 2010, 18:49

To zaiste niesłychane i zarazem skandal na skalę światową, że Messi nie dostał za to niezwykle brutalne zagranie czerwonej kartki. :rotfl:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 sty 2010, 19:04

Dobrze, że w tej sytuacji przeciwnik Leo nie miał 140 cm. Co to by było, pewnie miazga. Tak powaznie Leo by nie dostał czerwonej -no way, Txiki(nikt jeszcze o tym nie wie) 3 lata temu zapowiedział, że to Messi robi spektakli i nie wypada mu dawac kartek, wiec kibice Blaugrany moga spać spokojnie. :P Hańby nie było i nie bedzie.
Z Athletic była chyba podobna sytuacja. :lol:
Jak to fajnie wrzucic w temat Realu- Barcelone.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 25 sty 2010, 19:10

fajnie zaśmiecać temat Realu :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”