Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 400

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
red85

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 24 sty 2010, 0:04

Spokojnie, Evans niedawno wrócił po kontuzji. Podobnie zresztą jak Gibson, który zanotował kilka strat, ale miał również asystę i mógł mieć drugą po łądnym podaniu do Berby.

Mieliśmy momenty przestoju, ale jak dla mnie w pełni kontrolowaliśmy wydarzenia na boisku. Powiedziałbym po prostu, że zagraliśmy dobry mecz, bez fajerwerków, ale również nie zagraliśmy w najsilniejszym ustawieniu, więc nie ma co narzekać :)

mazur, proszę...Powiedz, że jesteś na prochach to nie będziemy odpisywać :lol: Bo kolejny raz podajesz cytaty, które świadczą przeciwko tobie - to naprawdę zabawne :rotfl:

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 24 sty 2010, 0:11

Ja już dziękuje.
MGiggs ma rację, ja też przez 7 ostatnich lat dyskusji na forum takiego gościa nie spotkałem. Wilmore czy Logan jak się kompromitowali to przynajmniej milczeli, a ten dalej będzie udowadniał, że twierdzimy, że Berbatov jest lepszy od Zlatana, bo niektórzy stwierdzili, że w pewnych elementach rzemiosła piłkarskiego Bułgar jest lepszy od Szweda. Chociaż czarno na białym każdy z nas stwierdził, że Zlatan jest ogólnie lepszym piłkarzem niż Berbatov.

"Kevin Davies gra lepiej głową od Messiego"- Masz mazurze szydź ze mnie,wszak z tego stwierdzenia wynika że twierdzę iż Davies jest lepszy od Messiego :mrgreen:

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 24 sty 2010, 1:47

Zamiast pisać pierdoły lepiej powspominajcie :)

Czemu żeśmy wtedy nie wygrali? :) Asysta Redondo i bramka Beckhama piękne.

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 24 sty 2010, 6:54

Właśnie straciłem 20min życia.

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 24 sty 2010, 14:02

Rooney stal sie prawdziwym liderem zespolu, czym powiem szczerze mnie zaskoczyl. Z tego czesto podajacego do kolegi stal sie swietnym egzekutorem.

Jednak poki co roznicy w meczach z najsilniejszymi w tym sezonie nie robi, zobaczymy jak bedzie w dalszej czesci sezonu.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 sty 2010, 14:10

2 sezony temu, gdy Ronaldo zdobył 31 goli w lidze, tak jak Roo teraz miał 19 trafień po 22 spotkaniach.

Williams
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Williams » 24 sty 2010, 20:32

Podobal mi sie wczorajszy mecz z Hull ;)
Juz dawno nie widzialem Manchesteru grajacego z takim polotem i finezją,czerwone diably z latwoscia stwarzaly sobie sytuacje strzeleckie i z przyjemnoscia patrzylo sie na wspolprace Rooneya z Nanim.
Ostatnie tygodnie dla Manchesteru United byly trudne,slabe wyniki w Premier League ciagle doniesienia o tragicznej sytuacji finansowej klubu i jeszcze porazka z odwiecznym rywalem 2:1 po dwoch trafieniach Carlosa Teveza.Mam nadzieje ,ze wreszcie sie Man.Utd przelamalo i teraz bedzie im łatwiej wygrywac bo stracilismy tyle punktow ,ze nie mozemy sobie pozwolic na jakiekolwiek straty bo i tak sytuacja w tabeli nie jest za dobra. Co prawda jestesmy na pierwszym miejscu w tabeli ale Chelsea ma dwa mecze zalegle i jeszcze czeka nas z nimi pojedynek i wlasnie bezposrednia konfrontacja z The Blues moze zdecydowac o tym kto bedzie mistrzem Anglii.
Oczywiscie bohaterem meczu z Hull zostal Wayne Rooney ,ktory strzelił 4 gole ale mnie pozytywnie zaskoczyl Nani.!
Portugalczyk mogl spokojnie w tym meczu zaliczyc az 3 asysty gdyby tylko Park Ji Sung trafil w pilke a Michael Owen pokonal bramkarza Hull w sytuacji sam na sam :afro:
Nani nie wdawal sie jak to ma w zwyczaju w niepotrzebne dryblingi tylko swietnie pracowal dla dobra druzyny szczegolnie druga polowa byl bardzo udana w jego wykonaniu i czasami naprawde przypominal innego wielkiego Portugalczyka czyli CR7.
Cieszy powrot do gry Ferdinanda,martwi slaba postawa Park Ji Sunga.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 24 sty 2010, 20:45

Mi sie mecz do konca nie podobał,już podalem dlaczego, szczegolnie 2 polowa do 2 gola Rooneya.Takie mecze sie konczy szybko, z Burnley tez mi sie mecz nie podobał, za dużo rywale maja dobrych okazji pod naszą bramka.Licze ze wroci Vida,Rio do formy i będzie to czego oczekuje. Teraz rewanż z City i mecz z Arsenalem ktory dzisaj pokazał że jak sie z nimi walczy jak męzczyzni to giną jako zespół.

Moja uwaga do Kamila i reda- nie odpisujcie juz Mazurowi, ja go przepraszam za pokemona, naprawde nie ma sensu dyskutowac z mega dyletantami ktorzy na sile pokazuja ze biale jest czarne.

Awatar użytkownika
Scoooby
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scoooby » 26 sty 2010, 13:16

Tymczasem SSN podalo ,ze oferta za Smallinga w wysokosci az 7 mln funtow zostala zaakceptowanaprzez Fulham. Sam nie wiem co o tym myslec. Jeszcze 2 lata temu gral w 7 lidze. W Premiership zagral 2 mecze. Czyzby Vidic off w lato?

Pozostaje tylko In Alex we trust :lol:

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 26 sty 2010, 15:32

NIe rozumiem. Rio najprawdopodobniej będzie zawieszony za incydent za mecz z Hull. Tylko czemu np. taki Nasri nie dostał bana jak sobie przechodził po rywalu ?

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 26 sty 2010, 15:53

Oglądał ktoś z was film Looking for Eric ?

Po prostu super sprawa. Opowiada on o Listonoszu w wieku średnim który musi uporać się z codziennymi problemami, 2 nastoletnimi synami oraz pogodzenia z byłą żoną. Pewnego razu gdy odpala blanta którego przemycił od synka z pokoju, pojawia mu się postać Erica Cantony która towarzyszy mu przy każdym rytuale.
Porcja obowiązkowa dla fanów The Reds.
Kiedy byłem w wakacje w Manchesterze miałem się wybrać na ten film, jednak nie było mi to dane. Teraz sobie o nim przypomniałem i ściągnąłem z chomika.
Naprawdę warto. W sieci nie ma Polskich napisów jakby co więc dla wygody polecam ściągnąć te angielskie

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 26 sty 2010, 15:59

ogólnie to dobry film, dla fana United świetny. Kilka fajnych sentencji Cantony, kilka naprawdę zabawnych momentów ("from your balls! Non!" :lol: , scena w pubie kiedy gra United z Barcą :lol: ) - naprawdę warto.

Awatar użytkownika
SexyBitch
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SexyBitch » 26 sty 2010, 18:01

Chris Smalling oficjalnie w United i ja sie pytam - kto to [k****] jest i na huj on nam ?

2 wp // fieldy

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 sty 2010, 18:45

młody obrońca, ponoć utalentowany, choć tak naprawdę mało kto go widział :lol:
ja słyszałem, że jeszcze nie zaklepaliście go. Ponoć Wenger jeszcze walczy. Jak Wenger i Ferguson są nim zainteresowani, to coś musi sobą prezentować chyba.

smurano
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 26 sty 2010, 19:19

SexyBitch pisze:Chris Smalling oficjalnie w United i ja sie pytam - kto to [k****] jest i na [h**] on nam ?
Gdyby to był np Chellini pewnie byś tak nie napisał. Smalling to 20-letni obrońca grający do tej pory w Fulham. Sprowadzony prawdopodobnie po by w razie plagi kontuzji na stoperze nie musiał biegać Carrick.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”