Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 lut 2009, 17:53
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 lut 2009, 21:53
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 lut 2009, 16:50
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 lut 2009, 18:12
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 28 lut 2009, 18:15
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 lut 2009, 18:29
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: sagi2009 » 05 gru 2009, 23:47
sagi2009
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Leos_ » 26 sty 2010, 16:54
_Leos_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 26 sty 2010, 18:38
Przed MŚ w Predazzo też wszyscy tak myśleli, ale teraz Adam jest starszy więc raczej masz rację._Leos_ pisze: a przez te kilkanaście dni Adam i Lepistoe prochu chyba nie wymyślą
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 sty 2010, 18:48
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 26 sty 2010, 19:11
Tu ci mogę przyznać rację, ale z pewnymi zastrzeżeniami. Młody Bodmer na początku tego sezonu robił bardzo pozytywne wrażenie. Wtedy gorzej skakał Wank, ale teraz role się odwróciły (z tym, że Bodmer z początku sezonu > Wank obecnie). Poza tym trzeba dodać Neumayera, który przecież też bywa mocny. Szczerze mówiąc, jednak nie wiem, jak on się teraz prezentuje, bo skoki ostatnio oglądam bardzo nieregularnie (to nie to, co kiedyś, kiedy była "małyszomania"). Jeszcze warto odnotować problemy Schmitta, który raczej już w tym sezonie nie będzie odgrywać jakiejś ważniejszej roli w skokach. Jednak Niemcy potencjał posiadają i stać ich na dobry wynik. Niemniej, Bodmer raczej pokazał to, co najlepsze i myślę, że już w tym sezonie do tego nie wróci, Schmitta nie ma co liczyć, a sam Wank i Neumayer to za mało. Jednak do medalu może starczyć (walczą z Japończykami, Finami i Norwegami).fieldy pisze:o Niemcach nawet nie ma co gadać.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 26 sty 2010, 19:19
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 sty 2010, 19:36
Przetłumacz dziecko ten szyfr bo nie zrozumiałem._Leos_ pisze::F
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 26 sty 2010, 20:33
Rok temu też miażdżył wszystkich a złota na MŚ w Libercu nie wywalczył. Jest piekielnie mocny ale igrzyska rządzą się swoimi prawami.fieldy pisze:Nie ma szans raczej, Gregor jest zbyt mocny. przypomina Małysza z początku stulecia, który odskakiwał reszcie na 10-15 pkt. Choć teraz jeszcze Ammann mu dorównuje.
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Leos_ » 26 sty 2010, 21:57
Miało być ":D", już poprawiłem.cloner pisze:Przetłumacz dziecko ten szyfr bo nie zrozumiałem.
A może wygra ktoś całkiem nowy jak Amman w Salt Lake City? Wtedy też nikt nie obstawiał Simona, faworyci byli zupełnie inni, a tu proszę...Boromir pisze:Rok temu też miażdżył wszystkich a złota na MŚ w Libercu nie wywalczył. Jest piekielnie mocny ale igrzyska rządzą się swoimi prawami.
_Leos_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio