FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1045

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 31 sty 2010, 14:04

Faktycznie ten pasek gdzie stoi akurat Pedro jakos tak dziwnie rozszerza sie w kierunku pilkarza Barcelony.

Ach Ci kibice Barcelony, czego to oni nie zrobia, zeby zmanipulowac faktami. :boruta:

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 31 sty 2010, 14:24

Farsa kradnie.

Dla frustratow na sile szukajacych spalonego proponuje obejrzenie sobie pamietnego 2:6. Cos wspanialego, prawie rownie piekne jak wczorajsza radosc Gutiego Haza po 3 bramce.

aveiro
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 22

Post Wyświetl pojedynczy post autor: aveiro » 31 sty 2010, 15:26

Kibice Barcelony i Juventusu piszący o spalonym na pewno strasznie się sfrustrowali :D Niech za karę teraz obejrzą 2:6.

Ja uważam, że spalony był ale minimalny i ciężko tutaj było to wychwycić. Z drugiej strony błędne decyzje przy spalonych to prawdziwa plaga w tym sezonie w Hiszpanii, przynajmniej z tego co widzę oglądając mecze drużyn z czołówki. W poprzednich latach było tego mniej.

stary rupieć
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 31 sty 2010, 15:45

brylancik pisze:
arek_ahig pisze:Akurat ten screen induraina jest juz zrobiony chwile za pozno. Widac wyraznie roznice w ulozeniu ciala Iniesty i pozycje pilki. Zrzut jordana przedstawia idealnie moment podania, ktory pokazuje, ze spalony byl.
Poza tym te linie są jakieś lewe. Na okładce Marci którą wrzuciłem do tematu o Realu wyraźnie widać że spalony był. Nie mówiąc już o tym że wydawało mi się że nie było żadnego faulu, a jak już był to na pewno nie w tym miejscu. Tyle kradzieży w jednej akcji! Franco się chyba zdrzemnął na chwilę.
Marca skompromitowała się tym zdjęciem z okładki. Od kiedy w perspektywie istnieją linie równoległe? A oni narysowali linie 'ich' spalonego rownoleglą do linii środkowej.
Gdyby Real przegrał z Deportivo, zdjęcie ze spalonym pewnie byłoby głównym :lol2:

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 31 sty 2010, 15:45

przede wszystkich, marca dala zrzut murawy bez widocznej linii bocznej co przy tak kontaktowej pozycji pedro absolutnie uniemozliwiaja prawidlową ocene sytuacji. to co ja wkleilem pochodzi z linka do yt. prosze sporobowc na wlasna reke wstawic linie spalonego i udowodnic swoja teorie (ale z widocznymi liniami bocznymi).
na obecna chwile po zapoznaniu sie z dostepnytmi materialami nawet waląc z rozpaczy glową z stol, w sciane czy wkadajac reke w kaloryfer, nic nie zmieni faktu ze gol legal. amen.

Awatar użytkownika
Carlos_7
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carlos_7 » 31 sty 2010, 16:11

miguel indurain screen świetny sam robiłeś? Spalony był, minimalny czy nie to bez różnicy bo spalony to spalony. Ale no cóż Barca wygrała, sędzia zaliczył, trzeba grać dalej. może w następnej kolejce coś zgubią :lol:

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6601

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 31 sty 2010, 16:43

aveiro pisze:Kibice Barcelony i Juventusu piszący o spalonym na pewno strasznie się sfrustrowali :D Niech za karę teraz obejrzą 2:6.
Że niby jakie 2:6 mają oglądać kibice Juventusu i niby czemu mają się sfrustrować tym, że Barcelonie uznają gole ze spalonych?

I wy chyba kontrowersyjnych spalonych nie widzieliście, skoro się takim przypadkiem zajmujecie. Ja po 10 przejrzeniach nie jestem w stanie stwierdzić czy spalony był. A jeśli był to milimetrowy. Sędzia też człowiek.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 lut 2010, 1:19

Nie wiem o czym tu rozmowa, spalony był - taki, ze tylko repley go wyłapał. W takich sytuacjach wiadomo jak ma postepować sedzia. Wiem, ze to nie jest do konca fair, ale tak jest. Dla mnie jedynym razacym błedem w tym spotkaniu był "spalony" na Zlatanie, to jest bład, bo ciekzo tutaj znaleźć jakieś usprawiedliwienie.
Barca sama sobie wina, bo spokojnie mogla nastrzelać jeszcze ze 3 bramki i Marca nie miala by co pisać, a tak jesli sezon Barca zakonczy z punktem przewagi to sie posraja w swoich wywodach. Mocno im sie w głowach tryby zjebały, bo ostatnio to naprawde jakaś nawałnica debilizmu ze strony madryckiej, jak nie naliczanie wychowankow, to zapis z Messim teraz to. Przeciez spotkanie z Almeria nie było tak dawno, zeby o nim zapomnieć i wywalac bład na korzyść Barcy.

Odchodząc od tego w Blaugranie zagrało od poczatku 8 wychowanków. Prawde mowiąc nie zwróciłem na to uwagi, a liczba jest niesamowita, a jeszcze chciałem od początku trio Messi-Bojan-Pedro. :D Oby tak dalej, bo pożytek jest ogromny.

Keirrison został wypożyczony do Fiorentiny. Mam nadzieje, że nastrzela tam od ch... bramek i ze ktoś go kupi. Nie wiem kto odpowiada do konca za te zjebane tansfery z Brazylii, ale pomysł był naprawde głupi. Kupować kogoś a pózniej go wypożyczać. Biega gdzieś po Europie ponad 50 mln euro na wypożyczeniach i zwrotu moze nie być w 50%. Naprawde nie zaskoczylo by mnie gdyby jutro odesłano Hleba, bo taki mieli w Stuttgarcie na poczatku roku zamiar, a Alex dalej sie szmaci. Dobrze, ze przypomniano o Keirrisonie bo juz o nim zapomniałem, a dalej jest jeszcze Henrique i Martin.
Urus jeszcze moze wrocic i czyms być w kadrze, bo gorzej od Chygrynkiyego nie wygladał, a moze i by był jakas alternatywa i dla Alvesa i Abidala. Tak traci rok poza Barca i jesli Juve go nie wykupi to bedzie tak jakby przyszedl nowy.
Dalej tak patrzac na transfery i postac Txikiego to naprawde nie wiem co on robi i nie dziwie sie, ze go za bardzo nie pochwalaja. Nie dość, ze nie wyciagał porzadnych zawodników to sciagał alternatywy w postaci MAxwella(jesli Filipe zakotwiczy w Relau to sie mocno wk.) to negocjacje polegały na zaplaceniu klauzuli, badz zadanych kwot. Wiadomo, ze z niekazdym mozna sie potargować i wykombinować jakas dobra cene, ale Txiki chyba nikogo ostatnio nie kupil w "promocji". Jeszcze kto powymyślał te chore wypozyczenia. Dzisiaj Hleb jest wart- gówno wart. W lecie jeszcze mozna było coś za niego dostać, na podwyzki np. :lol:

Awatar użytkownika
BarcaQzYN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 92

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 01 lut 2010, 1:42

Nie wszystkie transfery były trafione, ale nie przesadzaj. Maxwell, Kieta, Alves to bardzo dobre zakupy. Po Chygrynskim teraz wszyscy jadą, ale pamiętam dobrze co tu się działo pół roku temu. Większość użytkowników wychwalała Ukraińca i wierzyła Guardioli. Nawet po pierwszym meczu w barwach Barcy gorąco go tu wychwalano. A on po prostu nie może się zaaklimatyzować. Parę transferów nie wypaliło i sam jestem przekonany, że nie były do końca przemyślane, ale duża część to naprawdę świetne decyzje.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 01 lut 2010, 4:59

nie bylo spalonego i wie o tym kazdy kto ma choc troche mozgu

marca i as bedace tuba medialna pereza robia swoja gre. spowodowalo to nawet zalozenie na facebooku profilu majacego na celu protestowanie przeciw klamstwom tych dwoch gazet. ogarnijcie sie ludzi i obejrzyjcie sobie na spokojnie cala akcje

dodajmy rowniez ze barcelona byla w tym meczu duzo lepsza i sporting tylko raz nieudolnie zagrozil bramce valdesa

ps - screen wklejony przez induraina to to samo zdjecie ktore pokazala marca. tylko nie zostaly wyciete linie koncowe i linie przeprowadzona sa odpowiednio zgodnie z zasadami perspektywy. proponuje kibicom klubu ktorym franco podarowal tyle tytulow rozbiegniecie sie i strzelenie sobie baranka

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 01 lut 2010, 7:16

kończ waść wstydu oszczedz chcialoby sie rzec po raz kolejny :afro:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 01 lut 2010, 10:21

Ale ten rkoeman bredzi :D

Awatar użytkownika
jordan20
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 01 lut 2010, 12:14

Obrazek
byl obrazek z marki jest i z elmundodeportivo

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 01 lut 2010, 12:18

jordan20 pisze:Obrazek
byl obrazek z marki jest i z elmundodeportivo
Równie nieudolny jak i ten z marki.

Awatar użytkownika
jordan20
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 01 lut 2010, 12:25

komu wiec wierzyc? wszyscy klamia i przeinaczaja fakty na swoja strone?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”