Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 01 lut 2010, 12:33
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 01 lut 2010, 12:41
Wślizg od tyłu = żółta kartka. Gdyby to było w sytuacji gdy napastnik wychodzi sam na sam to czerwona ale przepisy w innych sytuacjach nie przewidują czerwonej kartki. Na filmiku np. nie widać, że tą wyżej uniesioną noga tylko lekko trącił zawodnika Gijonu i nie widać, że wcześniej został powalony na ziemię więc nie mógł po upadku zrobić pięknego wślizguZresztą nikt ze Sportingu nie protestował. Wzięli piłkę i wykonali rzut wolny bez pretensj
Drenthe połamał nogę Bertranowi z Tenerife, a czerwonej nie dostał - więc o czym mówimy?Ronaldo w meczu z almerią za kopnięcie przeciwnika w nogi i to bez piłki tez dostał zołty kartonik, a ze to była jego druga żolta to inna sprawa. Tu przynajmniej był to w trakcie gdy przeciwnik miał piłkę! czemu wtedy nikt nie pisał ze ronaldo powinien dostac od razu czerwoną a nie drugą żółtą, tylko jescze były pretensje ze został wyrzucony
jordan20
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 lut 2010, 13:00
Ale jaka załsuga w transferze Keity lezy po stronie Txikiego, toze Barca zapłaciła klauzule. O Maxwellu napisalem juz kilkakrotnie i jeszcze raz napisze, nie jest sporo mniejsza alternatywa niz był sylvek i nie wiem jak on sie znalazł w Blaugranie. Jasne, ze Alves to świetny transfer, ale za niego takze Barca rzuciła sporo. Chygrynskiyego broni tylko to, ze to był pomysł Pepa i trzeba bylo za niego az tyle zaplacic i to idzie na konto Guardioli.BarcaQzYN pisze:Nie wszystkie transfery były trafione, ale nie przesadzaj. Maxwell, Kieta, Alves to bardzo dobre zakupy. Po Chygrynskim teraz wszyscy jadą, ale pamiętam dobrze co tu się działo pół roku temu. Większość użytkowników wychwalała Ukraińca i wierzyła Guardioli. Nawet po pierwszym meczu w barwach Barcy gorąco go tu wychwalano. A on po prostu nie może się zaaklimatyzować. Parę transferów nie wypaliło i sam jestem przekonany, że nie były do końca przemyślane, ale duża część to naprawdę świetne decyzje.
Nie chcialem zasmiecac ostatnio juz tematu Realu, wiec napisze tu. Nie wiem jak bardzo jesteś ograniczony, ale wiele wskazuje ze bardzo-bardzo. Wszystko wszystkim, nikt nie musi sie z rkoemanem zgadzać. Jednak załosne jest pisanie ciagle na odpowiedz postu rkoemana jednego zdania, ktore nie dość, ze jest zadna odpowiedzią, to jeszcze bardziej ośmiesza Ciebie niz jego. Masz coś do przekazania chcesz zabłysnąć to napisz. Teksty tego typu zachwoaj do siebie, albo na forum onetu.Etus2 pisze:kończ waść wstydu oszczedz chcialoby sie rzec po raz kolejny
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 01 lut 2010, 13:16
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 01 lut 2010, 14:52
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 01 lut 2010, 14:54
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 01 lut 2010, 16:14
zabronisz mi o wielki mistrzu? hehe przeczytaj co on czyta a później sam sobie odpowiedz jaki może być komentarz do jego "dokonań" większego frustrata to tutaj nie ma. Pozatym nie bede mu konstruktywnie odpowiadać bo po pierwsze szkoda klawiatury a po drugie boje się że przyjedzie do mojego miasta a ja będę bał się wyjść z domu jak to w jednej z jego legend byłoJednak załosne jest pisanie ciagle na odpowiedz postu rkoemana jednego zdania, ktore nie dość, ze jest zadna odpowiedzią, to jeszcze bardziej ośmiesza Ciebie niz jego.
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 lut 2010, 16:48
Nie wiem co on czyta, jak dla mnie moze i Harlequiny.Etus2 pisze:zabronisz mi o wielki mistrzu? hehe przeczytaj co on czyta a później sam sobie odpowiedz jaki może być komentarz do jego "dokonań" większego frustrata to tutaj nie ma. Pozatym nie bede mu konstruktywnie odpowiadać bo po pierwsze szkoda klawiatury a po drugie boje się że przyjedzie do mojego miasta a ja będę bał się wyjść z domu jak to w jednej z jego legend było oj pamiętam tą opowieść jak to ścigał jakiegoś "hala dzieciaka" ! ojoj
Sapolonego nie było.rkoeman pisze:nie bylo spalonego i wie o tym kazdy kto ma choc troche mozgumarca i as bedace tuba medialna pereza robia swoja gre. spowodowalo to nawet zalozenie na facebooku profilu majacego na celu protestowanie przeciw klamstwom tych dwoch gazet. ogarnijcie sie ludzi i obejrzyjcie sobie na spokojnie cala akcjedodajmy rowniez ze barcelona byla w tym meczu duzo lepsza i sporting tylko raz nieudolnie zagrozil bramce valdesaps - screen wklejony przez induraina to to samo zdjecie ktore pokazala marca. tylko nie zostaly wyciete linie koncowe i linie przeprowadzona sa odpowiednio zgodnie z zasadami perspektywy. proponuje kibicom klubu ktorym franco podarowal tyle tytulow rozbiegniecie sie i strzelenie sobie baranka
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 01 lut 2010, 17:33
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 lut 2010, 20:25
czy ja pisałem cos o tym co ty myslisz o spalonym. Napisałeś :Etus2 pisze:pokaż mi moją wypowiedz o rzekomym spalonym ? u... chyba takiej nie ma? nie wypowiedziałem się bo spalonego nie było a jak był to był minimalny i gadanie że Barca ma pomoc sędziów w tym przypadku jest nie uargumentowane tak samo jak twoje obrona rkoemana który w każdym poście pokazuje że jest raczej antymadridistą a nie fanem Barcelony.
Pytam sie skad ten komentarz do jego postu co takiego zawierał, skoro taki odzew znalazł s twojej strony czy cos nieprawdziwego napisal na temat spalonego, na temat prasy, na temat Barcy. Nie wiec skad taki komentarz. ->Etus2 pisze:zabronisz mi o wielki mistrzu? hehe przeczytaj co on czyta a później sam sobie odpowiedz jaki może być komentarz do jego "dokonań" większego frustrata to tutaj nie ma. Pozatym nie bede mu konstruktywnie odpowiadać bo po pierwsze szkoda klawiatury a po drugie boje się że przyjedzie do mojego miasta a ja będę bał się wyjść z domu jak to w jednej z jego legend było oj pamiętam tą opowieść jak to ścigał jakiegoś "hala dzieciaka" ! ojoj
Etus2 pisze:kończ waść wstydu oszczedz chcialoby sie rzec po raz kolejny
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 01 lut 2010, 21:04
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 lut 2010, 21:12
dosadne”Ten kto uważa, że Barcelona jest tak wysoko dzięki sędziom albo wie bardzo mało, albo [ch**] wie” - powiedział dosadnie Del Nido.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 01 lut 2010, 21:20
Pytam sie skad ten komentarz do jego postu co takiego zawierał, skoro taki odzew znalazł s twojej strony czy cos nieprawdziwego napisal na temat spalonego, na temat prasy, na temat Barcy. Nie wiec skad taki komentarz. ->
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 lut 2010, 23:33
rkoeman pisze:rio ferdinand za duzo mneij grozne uderzenie lokciem zostal zawieszony na 4 spotkaniaw anglii jezeli klub odwoluje sie od decyzji zawodnik ma zwiekszona kare. mial 3 mecze kary, odwolali sie - sa 4mam nadzieje ze tak bedzie kiedys w hiszpanii i real przestanie w koncu zachowywac sie jak wszechwladny hegemon ktoremu wszystko wolno
Nie wiem gdzie jest te ostatnie zdanie...- cos tam o antymadrista... o to Ci chodzi w tym poscie jak i tym pozywzej jest to zawarte. No [k****] niezle.Etus2 pisze:rkoeman wie lepiej nie kłóćcie się.!
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 01 lut 2010, 23:48
Etus2
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio