Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carlos_7 » 31 sty 2010, 0:34
Carlos_7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 31 sty 2010, 0:42
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 31 sty 2010, 7:33
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 31 sty 2010, 11:15

brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 31 sty 2010, 23:11
brylancik pisze:
Bezema: "Asysta Gutiego nie zdziwiła mnie bo ćwiczyliśmy coś takiego na treningach"
Na koniec okładka Marci:
I najpiękniejsza rzecz czyli radość Diosa po strzeleniu trzeciej bramki przez Benzemę:
jpg[/img]
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 01 lut 2010, 0:19
realmadrid.plJedną z obsesji Fergusona jest przerwanie jakiejś wielkiej operacji Realu Madryt. Klubu, który uważa za wroga numer jeden w wyścigu do tytułu najlepszej drużyny na świecie. W tej opowieści życie napisało już kilka rozdziałów, często mówiących nawet o wojnach między oboma klubami.
Wszystko zaczęło się, kiedy Florentino Pérez przeprowadził swój najbardziej medialny transfer, czyli zakup Davida Beckhama, w 2003 roku. Ta operacja uderzyła w prestiż Fergusona. Ale to nie był koniec. Kolejnym bohaterem jest Van Nistelrooy. Real go wybrał, Real go kupił, a Ferguson stracił piłkarza, który strzelał ważne bramki. Holender był strzałem w dziesiątkę i jego gole w dużym stopniu przyczyniły się do zdobycia dwóch mistrzostw Hiszpanii. Ferguson w Anglii znowu był obiektem niepochlebnych opinii. Z kolei ostatniego lata Florentino znowu wyciągnął z Manchesteru największą gwiazdę, Cristiano Ronaldo, przeprowadzając najdroższy transfer w historii futbolu.
To oczywiście raczej początek, niż koniec tych wojen. Manchester ma kłopoty finansowe i kilku świetnych piłkarzy myśli o zmianie klubu. Real Madryt to dla nich idealna opcja. Mowa tutaj o Vidiciu czy Rooneyu, dwóch najważniejszych piłkarzach Fergusona. Podobno obaj poważnie analizują możliwość odejścia z Manchesteru.
red85
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 01 lut 2010, 1:24
Wy czy SAF chciał?red85 pisze:Jaka obsesja znowu? Prócz Ronaldo, do Madrytu sprzedawaliśmy piłkarzy, których chcieliśmy się pozbyć.
wianuch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 01 lut 2010, 10:10
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 01 lut 2010, 11:21
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 01 lut 2010, 11:53
Może żaden ze mnie Bienias, ale wydaje mi się że sam sobie odpowiedziałeś tym:No i co w tym jest śmiesznego Bieniasie?
No bo sorrymedia aż trochę przesadzają w określeniach
No i tu pełna zgoda, bo bardzo fajna piłka od Jose Marii.zagranie Gutiego było bardzo ładne i wykonane w takiej, a nie innej sytuacji
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 01 lut 2010, 12:21
Nie mogłem chyba wiedzieć, czy fragment o Fergiem był tłumaczony, czy był subiektywną opinią autora newsa.red85 - gdybyś dokładnie przeczytał ten artykuł, to zobaczyłbyś że źródłem tego newsa nie jest rm.pl tylko Marca. Pretensje w kierunku autora newsa można mieć tylko za to, że tłumaczy takie idiotyzmy i przekazuje to publice. Tego typu artykuły niestety pojawiają się na tej stronie, wielokrotnie w komentarzach ludzie wyrażają sprzeciw takim hitom rodem z bravo sport niestety reakcji brak.
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 01 lut 2010, 14:47
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 01 lut 2010, 15:36
Ilośc komentarzy owych "kibiców Barcelony" w TYM temacie powoduje, ze komentarz jest zbednyCudowni kibice, bardziej wrogowie realu niż fani Barcelony. Ludzie zdefiniowani przez real madryt, przez niego ukształtowani. Dla nich Barcelona jest dodatkiem do wielkiego realu. I mniejsza o to, czy z powodu wpierania go czy walki z nim. To real jest najważniejszy.
tylerdurden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 01 lut 2010, 17:24
Masz jednak cos z Bieniasakrzychu212 pisze:Może żaden ze mnie Bienias, ale wydaje mi się że sam sobie odpowiedziałeś tym:No i co w tym jest śmiesznego Bieniasie?No bo sorrymedia aż trochę przesadzają w określeniach, ale można się chyba troszke pośmiać z As' a czy Marki, tak samo jak czasem przesadza Mundo czy Sport
!
Moze dlatego ze na TYM forum wiecej kibicow Barcelony oglada mecze Realu niz kibicow Realu.tylerdurden pisze:Kibic Barcelony i innych "kibicach Barcelony"Ilośc komentarzy owych "kibiców Barcelony" w TYM temacie powoduje, ze komentarz jest zbednyCudowni kibice, bardziej wrogowie realu niż fani Barcelony. Ludzie zdefiniowani przez real madryt, przez niego ukształtowani. Dla nich Barcelona jest dodatkiem do wielkiego realu. I mniejsza o to, czy z powodu wpierania go czy walki z nim. To real jest najważniejszy.
Bienias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio