FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1047

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 03 lut 2010, 4:30

Etus2 pisze:pokaż mi moją wypowiedz o rzekomym spalonym ? u... chyba takiej nie ma? nie wypowiedziałem się bo spalonego nie było a jak był to był minimalny i gadanie że Barca ma pomoc sędziów w tym przypadku jest nie uargumentowane tak samo jak twoje obrona rkoemana który w każdym poście pokazuje że jest raczej antymadridistą a nie fanem Barcelony.

jestem andimadridista. i zawsze bede. jestem tez fanem barcelony i jej soscio od kilku juz lat. samemu klubowi kibicuje od 1990 roku czyli czasow kiedy cie albo nie bylo na swiecie albo pozywiales sie jeszcze mlekiem z butelki. taka jest miedzy nami roznica. jest tez wiele innych roznic o ktorych nie ma sensu pisac bo bedzie ci przykro

zarowno w temacie o barcelonie jak i temacie o realu od kilku dni czytam jakies bzdury o rzekomym spalonym pedro. widze jakies nieudolne zdjecia spreparowane przez domoroslych grafikow i krew mnie zalewa jak mozna byc tak durnym. to samo bylo chwile wczesniej po chamskim faulu ronaldo i zlamaniu nosa przeciwnikowi. tak samo jest caly czas gdy czytam ironiczne teksty w stylu 'mes que in cos tam'. zalosne. bo tak sie sklada to glupota statystycznego kibica realu (nie wszystkich bo znam kilku na poziomie - chocby tylera ktory tu pisuje) ktorzy udzielaja sie w necie spotegowala moja nienawisc do klubu z madrytu. wczesniej przeszkadzalo mi w nim wiele rzeczy ale nigdy glupota jego fanow ktorych mialem za normalnych

tak ciezko sie pogodzic ze od roku 1990 barcelona wygrywa czesciej niz real? przez co moje samopoczucie jest doskonale

btw - widze ze pojecie o tym jak dzialaja marca i as i w jakim celu to robia masz zadne. skoro nie wiesz co pisza i dlaczego.

piszesz cos o sciganiu jakiegos hala dziecko. ja nikogo nie scigam. rzadko ruszam sie z mojego miasta by jezdzic po polsce bo szkoda na to czasu. jednak gdy w pubie w ktorym ogladam mecz przyjdzie jakis niezbyt ogarniety koles i zacznie przy mnie obrazac moj klub to moze liczyc sie z tym ze ja zareaguje. oraz z tym ze on albo ucieknie albo sie poplacze. wiec na drugi raz jak cos piszesz to pisz prawde

stary rupieć
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 03 lut 2010, 9:13

co z tego, że Barcelona wygrała więcej od 1990 skoro dla typowego realowca wszystkie ostatnie sukcesy zostały osiągnięte dzięki pomocy sędziów. W finale z Arsenalem gol ze spalonego, a w samym finale nie powinniśmy w ogole zagrać, bo wcześniej ukradliśmy z Benficą dwa karne i z milanem gola Szewy. W poprzednim sezonie ukradziony remis na stamford, a potem finał w którym MU nas miażdżył, a potem niespodziewanie gola zdobył Eto'o. A w lidze faworyzują nas sędziowie, co kolejkę!

miguel indurain
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 03 lut 2010, 13:10

dziwna sprawa ze nikt nie wspomnial ze dwa dni temu szef redakcji marki przyznal na czacie, ze zdjecie faktycznie zostalo odpowiednio sfabrykowane, i ze nie ma mowy o spalonym pedrito. ciekawe co teraz czuja ci wszyscy ktorzy pisali o spalonym powolujac sie na przerobke z marki? nalezy sie cofnac o kilka stron i odpowiedziec sobie na pytanie: czy jakikolwiek kibic madrytu wypowiadajacy sie w tej kwestii jednoznacznie przyznal ze spalonego nie bylo? marka wypuscila prymitywna manipulacje z mysla o cwiercinteligentach, a jak widac ich nie brakuje.

Awatar użytkownika
jordan20
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jordan20 » 03 lut 2010, 13:22

dwa dni temu szef redakcji marki przyznal na czacie
masz moze zapis tego czata albo linka do niego?

Awatar użytkownika
Carlos_7
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carlos_7 » 03 lut 2010, 13:39

rkoeman pisze: jestem andimadridista. i zawsze bede.
To jeszcze rozumiem, kibice FCB nieprzepadają za RM i odwrotnie to jest normalne.
rkoeman pisze:bo tak sie sklada to glupota statystycznego kibica realu (nie wszystkich bo znam kilku na poziomie - chocby tylera ktory tu pisuje) ktorzy udzielaja sie w necie spotegowala moja nienawisc do klubu z madrytu. wczesniej przeszkadzalo mi w nim wiele rzeczy ale nigdy glupota jego fanow ktorych mialem za normalnych
Ale tego już nie bardzo, sugerujesz że kilku/kilkudziesięciu :lol: idiotów nazywających siebie kibicami powoduje że bardziej nie lubisz jakiegoś klubu?
Przyznasz że to nie jest zbyt mądre.
rkoeman pisze: tak ciezko sie pogodzic ze od roku 1990 barcelona wygrywa czesciej niz real? przez co moje samopoczucie jest doskonale
Czemu odrazu ciężko się z tym pogodzić i komu chyba redaktorom Marki i As'a. :lol:
Moje samopoczucie też jest doskonałe od kiedy ja kibicuje Realowi wygrane są porównywalne
Real 2-LM, 4-Mistrzostwa,0-CdR, 1 Puchar Interkontynentalny,1 Superpuchar Europy, 3 Superpuchary Hiszpanii
Barca 2-LM, 3-Mistrzostwa, 1-CdR, 1 KMŚ, 1 SE, 3 SH
rkoeman pisze:jednak gdy w pubie w ktorym ogladam mecz przyjdzie jakis niezbyt ogarniety koles i zacznie przy mnie obrazac moj klub to moze liczyc sie z tym ze ja zareaguje. oraz z tym ze on albo ucieknie albo sie poplacze. wiec na drugi raz jak cos piszesz to pisz prawde
ciekawe... :rotfl:

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 03 lut 2010, 14:55

masz moze zapis tego czata albo linka do niego?
a co nie siedzisz na czacie Marci ? mecze ogladacie a na czatach Asa i marci nie siedzicie ? no wiecie co...

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 03 lut 2010, 23:39

Etus2 pisze:pozatym pisanie "tuby pereza" jest naprawdę śmieszne nie wiem czy to taka przenośnia czy co bo po takich typach można się spodziewać różnych dziwnych akcji.
Tylko należy odróżnić kto zaczyna... To, że postacie z Hiszpanii zabierają głos w tej sprawie i stają po stronie Barcy, to nie jest przypadek.

Odchodząc od tego tematu, dzisiaj pojawiły się informacje o Silvie. Bardzo pozytywnie mnie natchnęły, nie tylko jeśli chodzi o samą osobę Davida. Bardziej jestem zadowolony, że w Barcelonie mówi się o transferach jeśli chodzi o kolejny sezon dokonanych zanim tak naprawdę rozpocznie się okienko czy wcześniej Mundial. To jest świetne rozwiązanie, nie można czekać, aż ponownie ktoś wyrzuci na stół kredyt oscylujący w granicach 9 cyfr. Każdy później się odnosi do tej kwoty i ma do tego w sumie powody.
Nie wiem ile jest w tym prawdy, ja ogromnie bym się cieszył z przyjścia Davida. Wiem jakie ma statystyki, ale i tak widzę w nim lepszą opcję niż kilka podawanych nazwisk. Na pozycje Iniesty także niezła opcja. Jeśli pozyska się Silve to prawdę mówiąc niewiele może zostać przy reklamowaniu swoich kandydatur. Cesc i... nie mam pojęcia kto jeszcze, może Filipe jeśli nie jest już jego transfer załatwiony przez Real.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 04 lut 2010, 0:16

Co się dzieje z Mentorem ?
Znudziło mu się forum, czy jak :idea:

Awatar użytkownika
Carlos_7
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carlos_7 » 04 lut 2010, 9:40

Filipe raczej nie przyjdzie do Realu więc bez obaw

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2410
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 lut 2010, 10:48

Zbliżają się wybory, ale o transferach na nowy sezon myśli obecny zarząd. Faktycznie świetnie.

Awatar użytkownika
smudge_90
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smudge_90 » 04 lut 2010, 12:04

A tak przy okazji, jako że kiepsko znam się na realiach wyborów w Hiszpanii, czy Laporta może ubiegać się o ponowny wybór na prezydenta?

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2410
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 lut 2010, 12:17

Już nie.

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 04 lut 2010, 13:09

Nie może.
Zapis zakazujący pełnienia funkcji prezydenta dłużej niż dwie kadencje został wprowadzony bodaj przez wyborami w 2003. Był to pożegnany prezent Joana Gasparta (albo Enrica Reyny, tymczasowego prezia) dla nowego prezydenta :twisted: (chyba ,że coś pomotałem)

Awatar użytkownika
b-boy1995
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: b-boy1995 » 04 lut 2010, 13:33

Siema mam prośbę dla znawców....

Otóż kto wie co pisze na opasce Barcelony pod logiem???

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 04 lut 2010, 14:18

A jakie jest nastawienie całego Barcelonismo przed nowymi wyborami ?
Jak tam kandydaci? Panuje smutek? Laporta dostanie jakąś posadkę w klubie? Wspominał coś o kandydowaniu w następnych wyborach?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”