Etus2 pisze:pokaż mi moją wypowiedz o rzekomym spalonym ? u... chyba takiej nie ma? nie wypowiedziałem się bo spalonego nie było a jak był to był minimalny i gadanie że Barca ma pomoc sędziów w tym przypadku jest nie uargumentowane tak samo jak twoje obrona rkoemana który w każdym poście pokazuje że jest raczej antymadridistą a nie fanem Barcelony.
jestem andimadridista. i zawsze bede. jestem tez fanem barcelony i jej soscio od kilku juz lat. samemu klubowi kibicuje od 1990 roku czyli czasow kiedy cie albo nie bylo na swiecie albo pozywiales sie jeszcze mlekiem z butelki. taka jest miedzy nami roznica. jest tez wiele innych roznic o ktorych nie ma sensu pisac bo bedzie ci przykro
zarowno w temacie o barcelonie jak i temacie o realu od kilku dni czytam jakies bzdury o rzekomym spalonym pedro. widze jakies nieudolne zdjecia spreparowane przez domoroslych grafikow i krew mnie zalewa jak mozna byc tak durnym. to samo bylo chwile wczesniej po chamskim faulu ronaldo i zlamaniu nosa przeciwnikowi. tak samo jest caly czas gdy czytam ironiczne teksty w stylu 'mes que in cos tam'. zalosne. bo tak sie sklada to glupota statystycznego kibica realu (nie wszystkich bo znam kilku na poziomie - chocby tylera ktory tu pisuje) ktorzy udzielaja sie w necie spotegowala moja nienawisc do klubu z madrytu. wczesniej przeszkadzalo mi w nim wiele rzeczy ale nigdy glupota jego fanow ktorych mialem za normalnych
tak ciezko sie pogodzic ze od roku 1990 barcelona wygrywa czesciej niz real? przez co moje samopoczucie jest doskonale
btw - widze ze pojecie o tym jak dzialaja marca i as i w jakim celu to robia masz zadne. skoro nie wiesz co pisza i dlaczego.
piszesz cos o sciganiu jakiegos hala dziecko. ja nikogo nie scigam. rzadko ruszam sie z mojego miasta by jezdzic po polsce bo szkoda na to czasu. jednak gdy w pubie w ktorym ogladam mecz przyjdzie jakis niezbyt ogarniety koles i zacznie przy mnie obrazac moj klub to moze liczyc sie z tym ze ja zareaguje. oraz z tym ze on albo ucieknie albo sie poplacze. wiec na drugi raz jak cos piszesz to pisz prawde