Barca też się podłożyła jak Real strzelił w tym samym momencie bramkę co Tamudo? ;> fajne macie teorie , czekam na kolejne! i nie zapomnijcie o komentarzach na temat władz Realu i zawodników (CR94mln) !
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 06 lut 2010, 16:41
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aveiro » 06 lut 2010, 16:47
I dlatego strzelili nam 3 gole w 45 minut i czekali z utratą czwartej bramki do ostatniej akcji Realu. Wszystko dlatego, że wyszli z nastawieniem podłożenia się. Pomijam już fakt, że takich remontad w tamtym sezonie mieliśmy co najmniej kilka. Naprawdę pozdrów psychologa.stary rupieć pisze: Podkładkę było widać gołym okiem, Realowi punkty były potrzebne do mistrzostwa, a Espanyol był pewny utrzymania. Czemu miałby nie pomóc kolegom z madrytu na szkode rywala zza miedzy? Nie zabraniam oczywiście wiary w wielka remontade, każdy może wierzyć w co chce
aveiro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carlos_7 » 06 lut 2010, 17:36
Carlos_7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 06 lut 2010, 17:45
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 lut 2010, 18:25
Tak jak juz napisałem jesteś strasznie ograniczony, oczekujesz jakieś dyskusji z Tobą.Etus2 pisze:nie brechtajcie tak bo zaraz wejdzie jakiś "weteran" forumowy co ma dużo postów i kibicuje Barcy , stanie w obronie kolejnego biednego i hejtowanego kibica swojej drużynyoh ofiary losu a wy się nabijacie.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 06 lut 2010, 18:58
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Murek » 06 lut 2010, 19:02
Murek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: sigane » 06 lut 2010, 20:21
sigane
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 06 lut 2010, 20:45
Tak jak juz napisałem jesteś strasznie ograniczony, oczekujesz jakieś dyskusji z Tobą.Nadajesz się do tego samego grona kibiców, którzy zaświecili swoje mózgownice w momencie kiedy Marca opublikowała spalonego Barcy na okładce. Podbiłeś jak zawsze jak na debila przystało w momencie kiedy rkoeman coś napisał. Prawda jest taka, że żaden z kibiców Realu później nie odpowiedział jak wyszła prawda. Twoja egzystencja na tym forum ogranicza się do umiejętności 8 latka, który własnie dostał internet i chce błyszczeć, a nawet na najsłabsza napinkę ze strony rkoemana nie potrafi odpowiedzieć. Skoro znasz historie Barcy, Realu, czasów rządów Franco napisz, pewnie będzie to świetna rzecz do poczytania. Wiele rzeczy może wyjaśnić.
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Murek » 06 lut 2010, 21:06
Ale ja nie napisałem, że zaliczam Kakę do dobrych transferów. Napisałem, że wciąż na niego czekam (tzn. na jego grę, którą prezentował w Milanie), Granero mimo wszystko jak gra to prezentuje się dobrze, Xabi bardzo dobrze przerzuca grę z jednej na drugą stronę, ale czasem zdarzą mu się głupie straty. Z Karima jestem zadowolony, bo mimo, iż nie strzela tak często jak choćby Higuain czy Ronaldo, to stwarza duże zagrożenie, a także dużo asystuje. Na pewno skupia większą uwagę obrońców drużyny przeciwnej niż Kaka (taka moja opinia). Garaya nie zaliczyłem do tegorocznych transferów, bo był on kupiony jeszcze za czasów prezydentury Calderona, z tym, że został na wypożyczeniu przez rok.sigane pisze:dobre transfery: granero, xabi, benzema, kaka? oni nie sa jeszcze na takim poziomie jaki prezentowali w bylych klubach.transfery dobre napewno ale czy pokazali juz pelnie swojego talentu? watpie. jak dla mnie dobre transfery to ronaldo, garay, albiol, arbeloa i moze granero, ale kaka, xabi i karim powinni grac duzo lepiej
Murek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 06 lut 2010, 21:57
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 lut 2010, 22:25
Debil.Etus2 pisze:ps. cały świat przeciw Barcy , 2 czerwone kartki sędzia pokazał , to pewnie sprawka Pereza
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yaya24Toure » 06 lut 2010, 22:34
Gorzej.Jarzinho pisze:Debil.Etus2 pisze:ps. cały świat przeciw Barcy , 2 czerwone kartki sędzia pokazał , to pewnie sprawka Pereza
Yaya24Toure
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 lut 2010, 22:38
Ja nawiązuje do Franco, chyba pierwszy raz mi się to zdarzyło na tym forum, bo o takich rzeczach nie dyskutuje. Za to ty wjeżdżasz z Franco to napisz o nim, proszę bardzo, jego osoba nie jest anonimowa i masz pole do popisu.Etus2 pisze:huhu , jak zwykle nawiązujesz do rzeczy o których nie pisałem nawet słowa , jak zwykle nawiązujesz do Franco o którym imo wiesz tyle ile wyczytasz na katalońskiej stronie (lub na wikipedi) o którym napisze jakiś kolejny frustrat który myśli że to coś zmieni , jak ty znasz historie to rozumiem że masz jakieś głębokie korzenie w Hiszpanii i Ci babcia opowiadała jak byłeś mały jaki to zły dla Barcy i całej hiszpani był Franco a kochał tylko Realale tak ogólnie to mnie nie obchodzi jego historia zbyt dogłębnie bo jestem kibicem drużyny piłkarskiej Realu a nie jakiś historycznych pierdów więc pisz zdrów swoje głupoty nawet razem z rkoemanem
Nie wypowiesz, bo nie masz szans z nim nawet wystartować w dyskusje bo brak ci jakiegokolwiek argumentu. Jak bardzo by on się napinał ty i tak nie masz szans go chociaż trochę ośmieszyć.Etus2 pisze:ah a o rkoemanie się nie wypowiem , koleś kiedyś pisał ciekawe historie tutaj , ja jedną przytoczyłem a on się jej wyparł więc bardzo mi szkoda ale o hipokrytach i z hipokrytami nie rozmawiam
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 06 lut 2010, 22:46
on sam się ośmiesza swoimi komentarzami , tak samo jak ty teraz , czytaj ze zrozumieniem bo po pierwsze nie ja piszę o Franco tylko ty o nim wspomniałeś po drugie napisałem już raz że nie obchodzą mnie jego wyczyny i nie będę wnikał w jego występki przeciwko Kataloni bo mi to wisi nie jestem ani katalończykiem ani nie żyłem w tamtych czasach. Pozatym program nauczania nie obejmuje dyktatury Franco chyba że chodziłeś na zajęcia dodatkowe to zwracam honor.Nie wypowiesz, bo nie masz szans z nim nawet wystartować w dyskusje bo brak ci jakiegokolwiek argumentu. Jak bardzo by on się napinał ty i tak nie masz szans go chociaż trochę ośmieszyć.
Etus2
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio