Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Murek
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Murek » 06 lut 2010, 21:06

sigane pisze:dobre transfery: granero, xabi, benzema, kaka? oni nie sa jeszcze na takim poziomie jaki prezentowali w bylych klubach.transfery dobre napewno ale czy pokazali juz pelnie swojego talentu? watpie. jak dla mnie dobre transfery to ronaldo, garay, albiol, arbeloa i moze granero, ale kaka, xabi i karim powinni grac duzo lepiej
Ale ja nie napisałem, że zaliczam Kakę do dobrych transferów. Napisałem, że wciąż na niego czekam (tzn. na jego grę, którą prezentował w Milanie), Granero mimo wszystko jak gra to prezentuje się dobrze, Xabi bardzo dobrze przerzuca grę z jednej na drugą stronę, ale czasem zdarzą mu się głupie straty. Z Karima jestem zadowolony, bo mimo, iż nie strzela tak często jak choćby Higuain czy Ronaldo, to stwarza duże zagrożenie, a także dużo asystuje. Na pewno skupia większą uwagę obrońców drużyny przeciwnej niż Kaka (taka moja opinia). Garaya nie zaliczyłem do tegorocznych transferów, bo był on kupiony jeszcze za czasów prezydentury Calderona, z tym, że został na wypożyczeniu przez rok.

Wróć do „Hiszpania”