Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1151

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 06 lut 2010, 22:49

Łatwo i przyjemnie poki co. Gdyby nie Kameni mogloby byc nawet wyzej. Cieszy bramka i niezla gra Kaki. Mam nadzieje ze nie spusci z tonu w drugiej polowie.
Czekam teraz na trafienie El Siete i troche minut dla Gonzalo po kontuzji.

Kolejny bardzo dobry mecz Ramosa.

Awatar użytkownika
Pelart
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 06 lut 2010, 22:54

Gramy jak chcemy, brakuje jak zawsze skuteczności. Ramos i Albiol pewnie, znów nieźle Arbeloa. Wyróżnić należy Granero ,który zrobił nam 2 bramki. Emocji się nie spodziewam w drugiej połowie.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 lut 2010, 23:00

Etus2 pisze:on sam się ośmiesza swoimi komentarzami , tak samo jak ty teraz , czytaj ze zrozumieniem bo po pierwsze nie ja piszę o Franco tylko ty o nim wspomniałeś po drugie napisałem już raz że nie obchodzą mnie jego wyczyny i nie będę wnikał w jego występki przeciwko Kataloni bo mi to wisi nie jestem ani katalończykiem ani nie żyłem w tamtych czasach. Pozatym program nauczania nie obejmuje dyktatury Franco chyba że chodziłeś na zajęcia dodatkowe to zwracam honor.
Napisałem ostatnio co takiego śmiesznego czy dziwnego napisał, to nie potrafiłeś sklepić 3 zdań i na to odpowiedzieć tak samo nie potrafisz mu czy komu innemu odpowiedzieć w kwestii Franco itp...
Etus2 pisze:niestety zniżyłem się tylko do poziomu waszych komentarzy ;) teraz czekam aż ktoś napisze że Esp się nam podkłada :D
Czuje się zażenowany, pewnie urosłeś po swoich ostatnich postach w oczach kibiców Realu. RealFan pewnie wyje z zadowolenia, że ma obok siebie taką personę.( :D )

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 06 lut 2010, 23:03

Makis pisze: Kolejny bardzo dobry mecz Ramosa.
Makis przecież on nie potrafi trzymać linii i jest taktycznym idiotą :haha: :lol:

Mógł zdobyć 2 gole, dobra gra wręcz profesorska. Ogólnie mecz bez historii, Karim wszystko psuje, Granero ładnie bije sfg. Liczę na kolejne 2 gole w drugiej części gry.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 06 lut 2010, 23:11

Jarzinho pisze:
Etus2 pisze:
Etus2 pisze:niestety zniżyłem się tylko do poziomu waszych komentarzy ;) teraz czekam aż ktoś napisze że Esp się nam podkłada :D
Czuje się zażenowany, pewnie urosłeś po swoich ostatnich postach w oczach kibiców Realu. RealFan pewnie wyje z zadowolenia, że ma obok siebie taką personę.( :D )

a ty się ostatnio tak zniżyłeś że Mentor z forum uciekł ( ;) ) nawijaj dalej o Franco i bądź zdrów ;)

Yaya24Toure
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yaya24Toure » 06 lut 2010, 23:18

Toudinho pisze:
Makis pisze: Kolejny bardzo dobry mecz Ramosa.
Makis przecież on nie potrafi trzymać linii i jest taktycznym idiotą :haha: :lol:
Nie no, Ramos jest wprost najzajebistszy na świecie. W sumie dla mnie tam może być taki zajebisty tylko niech w GD najpierw zrobi parę kroków w przód nim podniesie rękę. :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 lut 2010, 23:24

Etus2 pisze:a ty się ostatnio tak zniżyłeś że Mentor z forum uciekł ( ;) ) nawijaj dalej o Franco i bądź zdrów
A co napisałem o Franco, bo może coś mnie ominęło. Ty lubisz pisać o rzeczach o których nie masz pojęcia, bo jesteś ograniczony i tego nie można zapominać.
Naprawdę postaraj się choć raz odpisać i odnieść do tego co pisze inna osoba a nie zmieniać jak dziecko tematu.
Toudinho pisze:Makis przecież on nie potrafi trzymać linii i jest taktycznym idiotą
Taktycznym zjebem. A linii nie potrafi trzymać. 8)

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 06 lut 2010, 23:35

Naprawdę postaraj się choć raz odpisać i odnieść do tego co pisze inna osoba a nie zmieniać jak dziecko tematu.
pisałeś o moim poziomie więc ja napisałem twoim.
Pisałeś coś z dupy o Franco to Ci napisałem że sam zaczełeś a dokładnie to napisał rkoeman ja odpisałem na jego post a później ty zacząłeś coś o nim popisywać to Ci grzecznie wytłumaczyłem co myślę o takim pisaniu i o całej idei Franco ale chyba nadal nie rozumiesz? i kto tu jest ograniczony ? jak można być dobrym z historii skoro nie umie się czytać ze zrozumieniem?

ps. przed chwilą Ramos trzymał linie i złapał na spalonym piłkarza Espanolu ;d

Yaya24Toure
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yaya24Toure » 06 lut 2010, 23:38

Etus2 może oglądasz na jakimś madryckim kanale i pokazując powtórkę linię spalonego ukazali w sposób trochę inny niż w rzeczywistości miało to miejsce. A może jakimś cudem mu się udało, na fioletowej stronce niusa już pewnie o tym fakcie kleją :shock:

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 06 lut 2010, 23:43

prawdopodobnie bo ponoć fani Barcy są nieomylni , Perez pewnie kordynuje sygnał żeby Real trochę lepiej wyglądał :shock:

edit : Higuain :rydzyk:

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 07 lut 2010, 0:01

Toudinho pisze: Makis przecież on nie potrafi trzymać linii i jest taktycznym idiotą :haha: :lol:
:D

Generalnie spodziewalem sie wiecej po Espanyolu. No, ale skoro nam sie podkladaja to w sumie nic dziwnego ze dzisiaj tez zagrali slabo.
Po tym meczu stwierdzam, ze problem z atakiem Raul - Benzema jest taki, ze kazdy z nich cofa sie po pilke do drugiej linii, albo schodzi na skrzydlo i skutek jest taki ze z przodu nieraz nie ma nikogo.
Cieszy powrot kontuzjowanych - Lassa, Vaarta i Gonzalo ( :wink: ). Na Xerez wroca jeszcze Ronaldo i Garay i na LM powinnismy miec wszystkich kluczowych graczy do dyspozycji.

Real zrobil swoje, czas na Adamka :wink:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 07 lut 2010, 0:09

Mecz pod pełną kontrolą, który przy lepszej skuteczności mógł się skończyć wynikiem dwa razy wyższym, czyli jest dobrze :wink: Chłopaki trochę jednak odpuścili, bo druga połowa długimi okresami była nudnawa.

Nie wiem co się tak uczepiliście tego Ramosa. Sergio zagrał kolejny bardzo dobry mecz, niemal bez błędów w defensywie. Strzelił bramkę, był bliski drugiej, dostał kartkę za czysty wślizg - cóż sędziowie są jacy są.

Nie ma sensu/nie chcę dużo pisać. Fajnie, że Real gra coraz lepiej i wygrywa coraz pewniej, ale wolę poczekać do meczu z Lyonem z wyciąganiem daleko idących wniosków.

Na pewno za ten mecz trzeba wyróżnić Granero. Chłopak świetnie wykonywał stałe fragmenty gry, nie tracił wielu piłek, swoje odebrał, miał najwięcej podań kluczowych w drużynie i spokojnie mógł mieć 4 a nie jedną asystę. Chyba jego najlepszy mecz jak do tej pory w Realu.

Niestety muszę też napisać o Benzemie. Nie wiem ile razy dokładnie był dzisiaj na spalonym - 6 czy 7, lecz było to jedyne czym się dziś wyróżnił. Wielka szkoda. Wszedł za niego "Super Pippa" Higuain na 20 minut i zrobił to, co trzeba :wink:

Jest dobrze, ale tak jak już napisałem. Wstrzymam się do meczu w CL.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 07 lut 2010, 0:15

RealFan pisze: dostał kartkę za czysty wślizg - cóż sędziowie są jacy są.
Kartka zasluzona, nie wolno wykonywac wslizgow w sposob jaki uczynil to Sergio, odsylam do przepisow. 8)

Awatar użytkownika
Murek
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Murek » 07 lut 2010, 0:22

No tak Benzema nie zagrał dzisiaj dobrego spotkania, bardzo przeciętny występ, podobnie jak Guti, bez jakiegokolwiek błysku, ale dobrze mimo wszystko rozgrywał piłkę. Wyróżniłbym dzisiaj Ramosa, Arbeloę oraz Granero. Ich gra była przyjemna dla oka. Raul dzisiaj, co mnie pozytywnie zaskoczyło zagrał dobre spotkanie, myślałem, że przejdzie obok meczu jak to już nie raz w tym sezonie bywało, a tu niespodzianka, Raul był jednym z aktywniejszych graczy w ofensywie. Na dodatek z łatwością dochodził do sytuacji strzeleckich. Ogólnie za mecz należy pochwalić zespół, szkoda tylko, że spuścili z tonu w drugiej części meczu, bo mogłoby być ciekawie. 3-0 cieszy i miejmy nadzieję, że będzie lepiej. Za tydzień powinien już wystąpić Ronaldo, kolejny motor napędzający akcje ofensywne, jestem bardzo ciekaw jego formy po dwóch tygodniach bez gry w meczach La Liga.
Oby forma rosła, bowiem niedługo mecz 1/8 LM przeciwko OL.

Awatar użytkownika
Murek
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Murek » 07 lut 2010, 0:24

arek_ahig pisze:
RealFan pisze: dostał kartkę za czysty wślizg - cóż sędziowie są jacy są.
Kartka zasluzona, nie wolno wykonywac wslizgow w sposob jaki uczynil to Sergio, odsylam do przepisow. 8)
Cóż wydaje mi się, że było to czyste wejście, trafił najpierw w piłkę, a potem już siłą poślizgu powalił zawodnika. Chociaż można się przyczepić tego, że był to wślizg z wyprostowaną nogą i myślę, że za to arbiter odgwizdał faul.

Sorry za post pod postem

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”