Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 06 lut 2010, 22:49
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 06 lut 2010, 22:54
Pelart
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 lut 2010, 23:00
Napisałem ostatnio co takiego śmiesznego czy dziwnego napisał, to nie potrafiłeś sklepić 3 zdań i na to odpowiedzieć tak samo nie potrafisz mu czy komu innemu odpowiedzieć w kwestii Franco itp...Etus2 pisze:on sam się ośmiesza swoimi komentarzami , tak samo jak ty teraz , czytaj ze zrozumieniem bo po pierwsze nie ja piszę o Franco tylko ty o nim wspomniałeś po drugie napisałem już raz że nie obchodzą mnie jego wyczyny i nie będę wnikał w jego występki przeciwko Kataloni bo mi to wisi nie jestem ani katalończykiem ani nie żyłem w tamtych czasach. Pozatym program nauczania nie obejmuje dyktatury Franco chyba że chodziłeś na zajęcia dodatkowe to zwracam honor.
Czuje się zażenowany, pewnie urosłeś po swoich ostatnich postach w oczach kibiców Realu. RealFan pewnie wyje z zadowolenia, że ma obok siebie taką personę.(Etus2 pisze:niestety zniżyłem się tylko do poziomu waszych komentarzyteraz czekam aż ktoś napisze że Esp się nam podkłada
![]()
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 06 lut 2010, 23:03
Makis przecież on nie potrafi trzymać linii i jest taktycznym idiotąMakis pisze: Kolejny bardzo dobry mecz Ramosa.
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 06 lut 2010, 23:11
Jarzinho pisze:Etus2 pisze:Czuje się zażenowany, pewnie urosłeś po swoich ostatnich postach w oczach kibiców Realu. RealFan pewnie wyje z zadowolenia, że ma obok siebie taką personę.(Etus2 pisze:niestety zniżyłem się tylko do poziomu waszych komentarzyteraz czekam aż ktoś napisze że Esp się nam podkłada
![]()
)
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yaya24Toure » 06 lut 2010, 23:18
Nie no, Ramos jest wprost najzajebistszy na świecie. W sumie dla mnie tam może być taki zajebisty tylko niech w GD najpierw zrobi parę kroków w przód nim podniesie rękę.Toudinho pisze:Makis przecież on nie potrafi trzymać linii i jest taktycznym idiotąMakis pisze: Kolejny bardzo dobry mecz Ramosa.![]()
![]()
Yaya24Toure
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 lut 2010, 23:24
A co napisałem o Franco, bo może coś mnie ominęło. Ty lubisz pisać o rzeczach o których nie masz pojęcia, bo jesteś ograniczony i tego nie można zapominać.Etus2 pisze:a ty się ostatnio tak zniżyłeś że Mentor z forum uciekł () nawijaj dalej o Franco i bądź zdrów
Taktycznym zjebem. A linii nie potrafi trzymać.Toudinho pisze:Makis przecież on nie potrafi trzymać linii i jest taktycznym idiotą
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 06 lut 2010, 23:35
pisałeś o moim poziomie więc ja napisałem twoim.Naprawdę postaraj się choć raz odpisać i odnieść do tego co pisze inna osoba a nie zmieniać jak dziecko tematu.
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yaya24Toure » 06 lut 2010, 23:38
Yaya24Toure
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 06 lut 2010, 23:43
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 07 lut 2010, 0:01
Toudinho pisze: Makis przecież on nie potrafi trzymać linii i jest taktycznym idiotą![]()
![]()
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 07 lut 2010, 0:09
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 07 lut 2010, 0:15
Kartka zasluzona, nie wolno wykonywac wslizgow w sposob jaki uczynil to Sergio, odsylam do przepisow.RealFan pisze: dostał kartkę za czysty wślizg - cóż sędziowie są jacy są.
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Murek » 07 lut 2010, 0:22
Murek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Murek » 07 lut 2010, 0:24
Cóż wydaje mi się, że było to czyste wejście, trafił najpierw w piłkę, a potem już siłą poślizgu powalił zawodnika. Chociaż można się przyczepić tego, że był to wślizg z wyprostowaną nogą i myślę, że za to arbiter odgwizdał faul.arek_ahig pisze:Kartka zasluzona, nie wolno wykonywac wslizgow w sposob jaki uczynil to Sergio, odsylam do przepisow.RealFan pisze: dostał kartkę za czysty wślizg - cóż sędziowie są jacy są.
Murek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio